17
sep
Seneste opdatering: 18/9-17 kl. 0937
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sverige er invaderet som Romerriget. Det värsta är kanske ändå att den svenska eliten, medierna inte fattar det här

Vad som händer är ju en folkvandring av samma karaktär som den som tog ner det romerska riket, Väst-Rom. Alltså stora folkmassor sätter sig i rörelse och det är en invasion. Men det finns säkert ett intresse av att hålla locket på, att inte skrämma upp. Och Sverige blir på något sätt liksom ensamt med den svenska politiken.

Och då är det följdriktigt också att, som de här irakierna som har fått nej i Finland marscherar över från Torneå till Haparanda, för den moraliska stormakten är ju den som ger dem ännu en chans. För att man vill vara snäll. Sverige tappar kontrollen över det här och det värsta kanske ändå är att den svenska regeringen, den svenska eliten, medierna inte fattar det här. Professor Paul Lillrank: ”Sverige tappar kontrollen över det här och det värsta kanske ändå är att den svenska regeringen, den svenska eliten, medierna inte fattar det här.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjolly

Posted: 17 september 2017 - 23:16 - Svar

Tyske advokater, politi og militære begynner iallfall å få nok.

Anti-left ‘kill list’ kept by far-right German lawyer and policeman

Prosecutors said the chat group members believed that the policy would drain private and public budgets, cause an increase in terror attacks and other crimes and, eventually, lead to “a collapse of state order.”
To prepare for this, some of the members collected guns, ammunition and food and appear to have seen the ensuing social disorder as a chance to murder people they deemed leftists.

Neither the prosecutors or the Justice Ministry revealed who was on the list, how many names it contained or whether those on the list had been warned – nor did the authorities say how many people belonged to the far-right chat groups in question.
But Left party Bundestag member Martina Renner – who conferred with local Left party groups in Mecklenburg-Western Pomerania – said she believes that the list included dozens of people, as well as people who worked for local refugee support groups. She also criticized authorities for not informing individuals on the list of the potential threat.

http://www.dw.com/en/anti-left-kill-list-kept-by-far-right-german-lawy er-and-policeman/a-40387021

Talibananas

Posted: 18 september 2017 - 08:53 - Svar

Falleri, fallera, faderallan lej,
om inte Sverige fallerat, så säj!

När det kollapsar, låt det va musik,
undergång är nationens mode, vårt sista skrik.

Lawrence

Posted: 19 september 2017 - 13:04 - Svar
Leave a Comment