24
sep
Seneste opdatering: 24/9-17 kl. 0942
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Første del er her: Finsk professor: “Sverige ved at blive en failed state”

" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=Paul+Lillrank+om+den+hotfulla+utvecklingen+i+Sverige&url=http%3A%2F%2Fsnaphanen.dk%2F2017%2F09%2F24%2Fpaul-lillrank-om-den-hotfulla-utvecklingen-i-sverige%2F&via=">">Tweet
0 Shares


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Niels HenriksenɱØяñιηg$ʇðя ©™RNEObservant55 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Lige på kornet 😉

Och den uvidende / okunniga og naive Observant55 lever som sædvanlig på sin helt planet –
i et parallelt univers ;-D

Observant55
Guest
Observant55

Med tanke på de långa födelsetalen i Finland kombinerat med den ekonomiska kräftgången som plågat vårt östra grannland i närmast ett decennium så verkar det som om det är Finland som försöker begå nationellt självmord, inte Sverige,

RNE
Guest
RNE

Långa födelsetal? Vad är det?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Dom låga födelsetalen beror på 60 år av kulturmarxism där man har pushat för feminism för att splittra dom vita familjerna, gynnat homolobbyn så att svenskarna skall föda färre barn. Man har även pushat för abort och preventivmedel för att svensken skall skaffa färre barn. Man har även pushat för ungdomskultur för att splittra familjerna även generationsmässig. Genom att få båda föräldrarna att arbeta får man in barnen tidigt på hjärntvättsinstitutionerna. Sedan när detta började ge resultat så började man pusha för mångkultur och massinvandring som kompensation för svenskarnas låga barnafödande. Ingenting händer av en slump.