26
sep
Seneste opdatering: 27/9-17 kl. 0124
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Store dele af bygningen forsvundet. Største svenske moskebrand siden 2003.

Tilfældigvis var jeg oppe kl 02, da ilden startede. Den svenske presses krisestyring gik i gang med det samme. “Intet tyder på at branden er påsat” sagde aviserne. ALT tydede på et attentat med mine øjne, der er få frituregryder i gang kl. 02 om natten. Sunni/shia, nazister, hvem som helst vælger kl 02 om natten til den slags.

Vivalla-moskeen er sunni med stærke ISIS-koblinger, den styres af syv salafister iflg. Niklas Orrenius. Det er mindre end et år siden sunnier angreb en shia-moske i Malmø. Forsikringssvindel er et andet muligt motiv. Säpo har beskyldt den for at hverve jihadister til ISIS. Det stora antal jihadister pr capita gør Vivallamoskeen unik i Sverige. Der har før været attentater på moskeen.

Tre timer efter – kl 05 – nævntes branden for første gang i radionyhederne. Som den sjette vigtigste nyhed i udsendelsen. På Aftonbladet og Expressen syntes det vigtigste at være, at få historien til at forsvinde ned ad siden inden Medelsvensson vågnede ved 07 tiden. På Expressen er historien kl 17 helt nede i bunden, på AB er den helt væk, avisen er socialdemokratisk. På P1 blev der plads til 1 minut og 12 sekunder.

Er det overhovedet sket? Svensk presse er Tage Danielsson om Harrisburg-ulykken om igen. Og rigtignok her i eftermiddag: Man i 20-årsåldern gripen efter moskébranden. Hans navn antyder noget latinsk, han skal være fra El Salvador. På et debatforum kender én ham som konvertit til islam:

Fyfan jag vet vem denn här Cristian är. Han konverterade till islam för några är sedan. Och nu tände han eld på moskén. Det finns tvä motiv. Han blev hotad till att tända eld på moskén, eller så ångrade han sig för att han blev muslim. Sä han tände eld på moskén för han kändes arg.

Dette er altså den største moskebrand i Sverige siden  Malmømoskeen i 2003. Den blev fejet ind under gulvtæppet af svenske journalister, da den viste den viste sig at være et insider-job. Case closed. Dette vil gentage sig nu fjorten år efter, hvis den anholdte ikke er en hvid, højreradikal svensker.

Hver dag har sin multikulturelle, svenske katastrofe, som journalistikken fejer op efter, de gør det, af gammel vane. De er blevet en refleks at være magtens megafoner, og så giver det gode penge: Det primære motiv for landsforræddere til alle tider.

Stop det så!

Flere end hver femte nyfødte i Danmark har nu udenlandske rødder

Alle apologeter skal stoppe, hvad de har gang i, og det ville faktisk være på sin plads også at undskylde for at have ignoreret, undskyldt eller endda forsvaret de kræfter i vores samfund, som har modarbejdet os.


Efter danske kvinder er det kvinder med syrisk og tyrkisk baggrund, der i 2016 har født flest børn i Danmark. Alle apologeter skal stoppe, hvad de har gang i, og det ville faktisk være på sin plads også at undskylde for at have ignoreret, undskyldt eller endda forsvaret de kræfter i vores samfund, som har modarbejdet os.

Der er ikke længere plads til udenomssnak, og alligevel er vores pæne og anstændige politikere i syv sind og kan ikke få sig selv til at træffe de svære, men nødvendige beslutninger.

Hvorfor lukker vi fx ikke for asylansøgninger i Danmark og i stedet kun tager de kvoteflygtninge fra nærområderne, som vi som land mener, at vi kan håndtere at tage imod? Hvorfor lukker vi ikke de islamiske friskoler? Jaleh Tavakoli i Jyllands Posten

Se også Kasper Støvring: Livet i spejlkabinettet har medført en katastrofal indvandring


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?