8
okt
Seneste opdatering: 9/10-17 kl. 1116
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hver femte nyfødte i Danmark er fra ikke-vestlige lande, hvornår stemte vi lige for det?

Folketingskandidat for Ny Borgerlige Poul Højlund taler i foreningen Dansk Kultur på Henning Larsens smukke Gentofte Hovedbibliotek d. 23.9. Lørdag holdt han samme foredrag i Århus, så først nu kan videoen publiceres. Flere end 100 mennesker må have fortjent at høre det.

Højlund mener ligesom jeg skrev i 2008, da han døde, at “Glistrup gjorde Danmark en bjørnetjeneste,” han forsinkede en rationel debat om dette i mindst ti år, måske trækker han endda skygger helt frem til idag. Han var kort sagt en politisk idiot, der har tilføjet os en skade, det er umuligt at opgøre endnu. Politik handler om det almene, som som halvautist (asperger) var det nok det næstsidste, Glistrup skulle have kastet sig over. Operasanger var som tonedøv det sidste, skrev jeg. Hans geni bevægede sig ikke ud over det juridiske felt.

Højlund er også en af de få, der tager FN’s befolkningsprognose alvorligt, og han har blik for de konflikter udlændingepolitikken har plantet mellem danskere og i deres familier. “Det er som under besættelsen.”

Han er desuden en flittig kronikør, og hans kronikker er lige så højaktuelle flere år efter: Det store bedrag: Den muslimske folkevandring forklædes som en flygtningekrise, Indvandringen fortsætter – nødbremsen bør aktiveres omgående og Hvorfor handler statsministeren ikke?

Han har været i TV debatter flere gange, og personligt kan jeg ikke få ham i Folketinget hurtigt nok. Han har den alder, erfaring og politiske tæft, som Folketinget desperat behøver. Tænk hvis han og ikke Glistrup havde fået 28 mandater i 1973, hvad kunne vi ikke være skånet for. Først prøver rene fjolser alt det forkerte i 40 år, tilsidst gør vi det rigtige, må man virkelig håbe.

Nu skal vores sagesløse børn igennem meget alvorlige og voldelige konflikter, for bare at kunne eksistere i deres eget land. Dumhed, fejhed, inkompetence og fortrængning, har sørget for det. Et burkaforbud redder ikke vores efterkommere nu, men det synes at være den forholdsregel Folketinget med besvær kan svinge sig op til i oktober 2017. Ikke meget mere end ingenting.

Gud bevare jeres børn, for I vil ikke selv.         (foto: Snaphanens hjemmelskvinde i Århus)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?