11
okt
Seneste opdatering: 12/10-17 kl. 1723
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tunesiske migranter lander i Agrigento på Sicilien 23.9.2017

Læser man danske og svenske journalister, er “flygtningekrisen” et overstået stadium. Læser de ikke udenlandsk? Den er knapt nok begyndt endnu. De næste 40 år vil op imod en milliard mennesker prøve at komme ind i Europa. Scenariet er enkelt: Kan vi ikke formå eurokraterne til at lukke først og fremmest Middelhavet, bliver Europa skyllet væk allerede i dine børns tid.

Italian foreign minister said Wednesday that migration seen in the Mediterranean ”is only the tip of the iceberg of an exodus that may end up being of Biblical proportions”. Alfano’s comments were made during his opening remarks of the conference to present the World Food Programme report

‘At the Root of Exodus: food security, conflict and international migration’ at the Italian foreign ministry. Alfano noted that, according to the report, in 2015 there were ”some 244 million people who migrated internationally, while the number of those suffering from forced migration – refugees, the displaced and asylum seekers – reached a peak of 65.3 million people” Italian FM warns of migrant wave of ‘Biblical proportions’ (Because of overpopulation, many people in East Africa consider moving to Europe.)

.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?