15
okt
Seneste opdatering: 15/10-17 kl. 1024
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Antiracisten og feministen Joakim Lamotte blev ‘racist’ overnight

(Hvis der ikke er lyd på, spil den her. Der er flere videoer fra samme lejlighed her.) Journalisten Joakim Lamotte er 39 år gammel. Efter visse begreber er han voksen, men det er han alligevel ikke helt. Medvind infantiliserer er, modvind gør en voksen. Nogle husker ham måske fra SVT Debatt & DR Debatten samsändning om feminism, hvor han mod danske debattører gjorde en mindre voksen figur. Men han er grundlæggende hæderlig. Han er en mand, der kæmper mod de illusioner, han er vokset op med, og det kan man kun beundre.

Hans forsvar for svenske voldtægtsofre har bragt ham i konflikt med den svenske utopi-venstrefløj, som er grundlæggende uhæderlig og virkelighedsbefriet. (Hans video om den voldtagne 12-årige pige, gik med god grund verden rundt.) Nu ser han sig anklaget for at være ‘racist’, fordi han insisterer på fakta – voldtægtsstatistikken, som i Sverige er mere end katastrofal.

I Danmark er racist-diskursen død for 10-15 år siden, hvilket ikke forhindrer, at visse sinker ikke har opdaget det. I Sverige er den døende, og Lamotte kan hjælpe den på vej, og det er ikke uden en tragisk underholdningsværdi.  Når den helt mister magten, er det slut med de regerende politikeres magt. De elsker religionen ‘racisme’, fordi de elsker deres egen magt. Joakim Lamotte er på vej til at indse det, lidt sent for en 39-årig, kan man indvende, men velfærdens børn går direkte fra puberteten ind i præseniet. Fra børnehave til plejehjem, så at sige. – Gå ikke glip af Angry Foreigners nyeste: – RETURN OF THE BATIKHÄXOR.

Fortovscafé, København 14.9.2017

mobilfoto


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anders Bo

Posted: 15 oktober 2017 - 02:33 - Svar

Hvilken relevans har dette mobilfoto? ?

Margrethe

Posted: 15 oktober 2017 - 10:41 - Svar

En voksen kælling, der står med rastafariniggerhår – christ. Hvor inderligt du end ønsker det, er du ikke neger og bliver det aldrig, uanset hvor grimt et hår, du anlægger dig. Dreadlocks er nuttet og sjovt til en 17-årig. Nogenlunde dér stopper det. Venstrefløjen er gået fra, at kunne påpege relevante problemer i samfundet til til at ligne den fallerede socialpsykiatri til forveksling. Eller er det hele den vestlige kultur, der er blevet til én stor socialpsykiatrisk sump?

  InHocSignoVinces

  Posted: 15 oktober 2017 - 14:24 - Svar

  Har du aldrig lagt mærke til kønsfordelingen på gangene i gamle sort/hvid billeder fra sindssygehospitaler, og undret dig over hvor den overvægt af kvinder er henne, når man ser tilsvarende billeder fra sådanne institutioner i dag?
  Jamen, det ved du så nu.
  De er blevet radikal feminister, går rundt mellem os andre “normale”, og har høje stillinger i regeringer og akademia, hvor de hjernevasker den næste generation af unge kvinder til at blive lige så ulykkelige som de selv er.

  “Spøg” til side…43 til 46% af amerikanske kvinder er nu på en eller anden form for anti-depressiv medicin, og vi er ikke så voldsomt langt bagefter de tal her i Europa. Jo højere stillinger, jo mere stress, jo større sandsynlighed for modtaget medicinering. Kigger du så på kønsfordelingsstatistikken mellem Højre- og Venstrefløjspartier i den vestlige verden er problemet med Venstrefløjen faktisk ret indlysende.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 15 oktober 2017 - 11:12 - Svar

Bedstemoren med dreadlocks skælver af vrede. Hjemsendelsen truer deres hele tilværelse, deres livsindhold.

Gabrovitcs

Posted: 15 oktober 2017 - 15:25 - Svar

Afghankåta batikhäxor angriper Joakim Lamotte. Vederstyggligt.

Niels Henriksen

Posted: 15 oktober 2017 - 17:53 - Svar

Meget interessant interview med den kendte historieprofessor
Niall Ferguson – bedre kendt som Ayaan Hirsi Alis mand 😉

http://magasinetneo.se/artiklar/misslyckandet-kommer-att-fa-katastrofa la-foljder/

Intervju: Niall Ferguson

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”

När Niall Ferguson besökte Almedalen i somras berättade medierna efteråt att han hyllat den svenska ekonomin. I samtal med Neo ger han en annan bild av Sveriges och Europas framtid. Sverige kan inte längre försvara sig militärt. Vi håller på att skapa en permanent klass av människor som aldrig kommer att kunna försörja sig. Städerna hotar att explodera i våld. Och alldeles för få vågar prata om problemen. Möt en av världens främsta intellektuella som själv lämnat Europa.

av Paulina Neuding

  steen

  Posted: 16 oktober 2017 - 01:15 - Svar

  Jeg husker det, det er fra 2013

Niels Henriksen

Posted: 16 oktober 2017 - 06:55 - Svar

Skal man le / skratta eller græde?

EU udgiver håndbog i politisk korrekt “journalistik” –
som om det var nødvendigt … 😀

https://www.journalisten.se/nyheter/ny-handbok-journalister-som-skrive r-om-migration

https://samnytt.se/eu-finansierad-handbok-ska-lara-journalister-rappor tera-ratt-om-invandring/

JOURNALISTUTBILDNING En ny handbok för journalister verksamma inom EU har sett dagens ljus. Boken som har titeln ’Reporting on Migration and Minorities: Approach and Guidelines’ är framtagen av Internationella Pressinstitutet i Wien i samarbete med ett antal mediebolag och vill vara ett rättesnöre i ”etisk journalistik” och ”mot hatpropaganda” för den som arbetar med att rapportera om migration och etniska minoriteter.

Boken, vars omslag pryds av en bild med migranter på en gummiflotte på Medelhavet, innehåller en lista med rekommendationer för vilka ord som bör användas, vilka vinklar som bör lyftas fram och vilka som bör och inte bör få komma till tals i rapporteringen. När det gäller ord bör bara sådana användas som kan associeras till goda ”ideologier och konnotationer” medan ord som associerar till negativa synsätt på migration och EU-främmande kulturer och etniciteter bör väljas bort.

För att reportagen ska erhålla den önskade infallsvinkeln bör journalisten undvika att vara objektiv och allsidig. Exempelvis bör man undvika att intervjua det författarna utan att närmare precisera sig kallar för ”extremister”. Underförstått åsyftas av allt att döma personer och grupper med en uttalat kritisk syn på liberal invandringspolitik och multikulturalism.

https://www.respectwords.org/wp-content/uploads/2017/10/Reporting-on-M igration-and-Minorities..pdf

Feliciano

Posted: 16 oktober 2017 - 23:22 - Svar

Jeg skulle gjerne ha sett hva reaksjonen hadde vært om millioner med europeere hadde flyttet til Afghanistan, og levd på deres midler. Det hadde nok ikke vært så populært blant afghanerne.

Legg også merke til hvordan emigrantene bruker vår etikk og samvittighet mot oss. Helt forkastelig.
Vi europeere må begynne å bli mer kyniske, for å redde oss selv.

Leave a Comment