15
okt
Seneste opdatering: 15/10-17 kl. 1024
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antiracisten og feministen Joakim Lamotte blev ‘racist’ overnight

(Hvis der ikke er lyd på, spil den her. Der er flere videoer fra samme lejlighed her.) Journalisten Joakim Lamotte er 39 år gammel. Efter visse begreber er han voksen, men det er han alligevel ikke helt. Medvind infantiliserer er, modvind gør en voksen. Nogle husker ham måske fra SVT Debatt & DR Debatten samsändning om feminism, hvor han mod danske debattører gjorde en mindre voksen figur. Men han er grundlæggende hæderlig. Han er en mand, der kæmper mod de illusioner, han er vokset op med, og det kan man kun beundre.

Hans forsvar for svenske voldtægtsofre har bragt ham i konflikt med den svenske utopi-venstrefløj, som er grundlæggende uhæderlig og virkelighedsbefriet. (Hans video om den voldtagne 12-årige pige, gik med god grund verden rundt.) Nu ser han sig anklaget for at være ‘racist’, fordi han insisterer på fakta – voldtægtsstatistikken, som i Sverige er mere end katastrofal.

I Danmark er racist-diskursen død for 10-15 år siden, hvilket ikke forhindrer, at visse sinker ikke har opdaget det. I Sverige er den døende, og Lamotte kan hjælpe den på vej, og det er ikke uden en tragisk underholdningsværdi.  Når den helt mister magten, er det slut med de regerende politikeres magt. De elsker religionen ‘racisme’, fordi de elsker deres egen magt. Joakim Lamotte er på vej til at indse det, lidt sent for en 39-årig, kan man indvende, men velfærdens børn går direkte fra puberteten ind i præseniet. Fra børnehave til plejehjem, så at sige. – Gå ikke glip af Angry Foreigners nyeste: – RETURN OF THE BATIKHÄXOR.

Fortovscafé, København 14.9.2017

mobilfoto


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?