20
okt
Seneste opdatering: 21/10-17 kl. 0123
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svejseren er oppe på beatet hvergang: ‘Money is the top issue!’ Swedish PM demands UK show more WILLINGNESS TO PAY for Brexit

“Politikerne har importeret krigen, men vasker hænder”

Lars Hedegaard skriver

Som det er nu, er store dele af byerne afstået til forskellige velbevæbnede grupper af fremmede banditter, der lever af offentlige overførsler plus indtægterne fra kriminalitet.

 

Politikerne har inviteret dem, fordi de gik ind for multikultur. Men nu, da de har fået deres vilje, mener de vist nok, at det var den forkerte multikultur. Det havde de aldrig forestillet sig, for de troede, at folk fra fjerne og halvvilde egne ville blive som normale danskere, så snart de overskred grænsen.

Det multikulturelle eksperiment må uden tvivl betegnes som det mest mislykkede i Danmarks nyere historie, og ingen politiker vil påtage sig noget ansvar for konsekvenserne. Det er nogle andres skyld, at det ikke er gået så godt. Ideen med massetilvandringen af muslimer fejlede ikke noget, og havde det ikke været for ”tonen” i debatten og visse danskeres ”menneskesyn”, ville alt have været i skønneste orden. Imidlertid er det, som om henvisninger til ”tonen” og ”menneskesynet” er ved at miste deres kraft.

Politikernes klamren sig til større magter end dem selv indebærer, at landets betydeligste menneskeskabte problem ikke kan løses ad demokratisk vej, med mindre vælgerne udskifter det store folketingsflertal, der står bag konventionerne. Det bliver temaet for de kommende års politiske kamp. Klumme: Politikerne har importeret krigen, men vasker hænder


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?