28
okt
Seneste opdatering: 29/10-17 kl. 1847
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det har Peter Ålbæk fundet ud af for længe siden, og han er en drillepind. Man skal ikke tage ham på ordet, men det er netop hvad SVT Kulturnyheterna gør. Gumpetungt og bogstaveligt, humor (som er ordet for ‘væde’ på græsk’) er virkelig ikke deres stærke side, de er ikke ‘amused.’ Der er, som man hører ovenfor, en del tragik i historien, som det ikke fremgår, om Ålbæk forstår: Kvinder mister livet i feministlandet, uden at det lader sig mærke med det.

Matriarkerne kan ikke lide at blive sagt imod, de er slet ikke vant til det, og det gør han så. Det er jo det, satire går ud på: At drille magten, for feministerne opfører sig som en undertrykt minoritet, hvor de i virkeligheden er magten. De har sejret ad Helvede til.

I Gøteborg Posten får ufeministiske danske mænd også tæsk. Der er nemlig konsensus om det at gøre sit køn til politik bortset fra mænd, altså. Men de har 27 andre køn at vælge imellem, hvis de vil være officielt undertrykte. De skal bare “kønskorrigeres” lidt.

I det hele taget er #MeToo debatten i Sverige temmelig ulidelig. Flere indvandrergrupper er 400 gange overrepræsenterede i voldtægt (det er derfor, politikerne ikke vil have nyere statistik end 2005), men det er der ingen kvinder, der taler om, og der er ingen svenske mænd, der protesterer.

I Kulturnyheterna kan man også lære, at nationer er noget lort, og at kunstnere ligesom fodboldspillere altid er kvinder. Kvinderne tog i det hele taget al magt i Sverige, og se på landet, hvad det har ført til. Se SVT Kulturnyheterna

Kjell-Olof Feldt: Migrationen är en tickande bomb

Feldt er en af de sidste svenske politikere, som både var kompetent, respekteret og populær. Han var finansminister fra 1983 til 1990.

Flyktingkrisen och hur den sköttes rubbade förtroendet för partierna hos många många människor. Det är ingen tvekan.

Det bor åtminstone en halv miljon människor i Sverige som vi inte vet vad vi ska göra av. Vi vet inte hur de bor eller hur de försörjer sig. Jag vet inte hur de här människorna ska bära sig åt för att komma vidare. Det är en tickande bomb. Vad kan politiken göra, frågar SvD.
– Jag vet inte. Jag tror knappt att någon vet det. Man försöker hålla locket på. Kjell-Olof Feldt: Migrationen är en tickande bomb


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anders Bo

Posted: 28 oktober 2017 - 19:51 - Svar

STEEN ALTSÅ! Muhamedanere voldtager ikke, de kulturberiger. Og hvide mænd er SVIN.

Löfven hævder jo, at Sverigstan tjener STYRTENDE på den muhamedanske folkevandringstsunami, så de må jo nu, have mere i “banken” end den norske oliefond. Hvilket hver 3. pensionist nok bare har svært ved at se.

Men lader svensken sig narre? Sveriges Demokraterne står jo til KANONVALG i 2018.

Det er så held i uheld – osse for Danmark – at Putin rasler med sablen. Så er der en legal “undskyldning”, for at opruste mandskabsmæssigt, så der er infanteri nok, når opgøret kommer.

– – –

Jeg har svært, ved at gennemskue hvad RVs 1. prioritet er.

Aflive Hjemmeværnet, eller åbne alle diger for den muhamedanske folkevandringstsunami?

  steen

  Posted: 28 oktober 2017 - 20:51 - Svar

  Slemme mig! Men Ålbæk er værre 🙂

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 28 oktober 2017 - 22:27 - Svar

  For 80 år siden så stod RV ved grensen og klappede i henderne av Hitler, idag det Islam de tilbeder, så ingen tvivl om at RV elsker sjuke ideologier, og hater Danskere

Ragnar Lodbroge

Posted: 28 oktober 2017 - 22:24 - Svar

Sverigs störste problem idag er Svenskere, Svensken ödelegger Sverige

  latmask

  Posted: 29 oktober 2017 - 07:34 - Svar

  Inte den vanlige svensken, han bara vägrar att se “utmaningarna”. Det är de som, synligt eller osynligt, styr Sverige som är problemet.
  Men, som du vill, svensken kommer att få betala dyrt för sin ovilja att se verkligheten. Han ser inte längre än hans dagstidning tillåter och vad han hör på SVT.

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 30 oktober 2017 - 12:22 - Svar

   87% Svensken, er desverer den vanige Svensker, har selv aldrig mødt enn

    latmask

    Posted: 1 november 2017 - 07:33 -

    Ca 20 % av svenskarna plirar litet närsynt med ena ögat. Endast några få % tittar ordentligt. Tro inte för mycket på SD, de har drivit över svagt på vänstersidan. Vi har inget högerparti annat än av mikroskopisk storlek.

Infowarrior

Posted: 29 oktober 2017 - 01:28 - Svar

Sverige er beviset på at kvinner ikke kan styre et land, de kan ikke engang beskytte seg selv.

InHocSignoVinces

Posted: 29 oktober 2017 - 02:15 - Svar

ALLE feminister er sjove at drille! Det er faktisk svært at finde en demografi hvor selv-påførte neuroser, Borderline Personality Disorders, og generel kognitiv dissonans er så over-repræsenteret som det er tilfældet hos feministerne. Det skulle da lige være hos deres nye ynglings-legekammerater, muslimerne, der så til gengæld tilføjer deres helt egen rablende skizofreni til kakofonien fra de i forvejen mentalt udfordrede på venstrefløjen.
Den der med at patienterne nu er forvaltere af sindssygehospitalet, den er sgu ikke helt ved siden af nu om dage, mildest talt.

Peter Zichau

Posted: 29 oktober 2017 - 12:55 - Svar

Det er vel ingen overraskelse, at #MeToo har vundet gehør i netop Sverige. Det lå vel ligesom i kortene.
Men det “sjove” ved hele Weinstein-affæren er jo, at Hollywood har vist sig at være en flok hyklere, der prædikede feminisme og socialisme, samtidig med at hele banden prostituerede sig selv for berømmelse og ussel mammon. Noget, enhver højreorienteret amerikaner, i disse dage godter sig over. Men den vinkel er vist gået hen over hovedet på statsfeministerne i Sverige. Ironi har aldrig været deres stærke side.
En helt anden ting er, at heri ligger en afgørende forskel på svenskere og danskere. Danskere er ikke ligeså selvhøjtidelige som svenskere. Vi er langt mere løsslupne og bramfri i vores omgang med hinanden og hvis der er noget man kan brænde fingrene på i Danmark, så er det netop hykleri.
At man skal behandle hinanden ordenligt, er naturligvis en selvfølge. Men alle de unge studiner der har kredset omkring Zentropa, skal sgu ikke komme rendende med ondt i røven senere. Det er hykleri..!
Peter Ålbæk har intet at skamme sig over..!

Lawrence

Posted: 29 oktober 2017 - 18:10 - Svar

Her er lidt til de danske feminister. Selv om det nok snarere er danske mænd hvis blod kommer i kog:

Four Moroccan men have been detained on the Spanish Canary Islands after a Danish tourist was raped multiple times in one night. The woman was so intoxicated that she only reported being raped once, but CCTV footage showed that three others had joined in while she was unconscious.

http://www.ibtimes.co.uk/tourist-didnt-realise-she-was-gang-raped-unti l-spanish-police-played-back-cctv-1644860

Lawrence

Posted: 29 oktober 2017 - 18:14 - Svar

Hungary Captures Pakistani Illegal Migrant Wanted for 70 Murders
With a timely tip-off by the Austrian Bundeskriminalamt (Federal Criminal Police Office) working together with Interpol, Hungarian authorities captured and arrested a notorious Pakistani hitman who tried to cross the southern border of Hungary as an illegal migrant on Wednesday. The 35-year-old man known as the “Butcher of Pakistan” had an international arrest warrant to his name due to 70 contract murders he’d committed. Because of privacy laws only his initials can be revealed: A. Z.
https://altright.com/2017/10/26/hungary-captures-pakistani-illegal-mig rant-wanted-for-70-murders/

Leave a Comment