11
nov
Seneste opdatering: 12/11-17 kl. 0953
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Se videoen på You Tube) Borgere og politikere i Clichy har fået nok af ulovlige, muslimske gadebønner. Clichy er ikke en forstad, som det kaldes, det var det knapt nok i Henry Millers tid. Parsien Clichy : la manifestation des élus perturbe la prière illégale og  French mayor leads protest to stop Muslim worshippers praying in street

Hvorfor gjorde svenske politikere det?

Hvad var den virkelige begrundelse for svensk asylpolitik i 40 år? Der er ét spørgsmål, jeg venter på bliver stillet: Hvorfor?

2.127.423 mio. opholdtilladelser i Sverige siden 1980. Hertil kommer selvfølgelig fødte i landet gennem 36 år. Jeg har ikke det nøjagtige tal, men det må snige sig pænt op over de 3 mio. ialt og være på vej imod de fire millioner. Dette i et land på kun 10 mio indbyggere (!)

Andelen af 0-44 årige med udenlandsk baggrund var i 2014 34.2 procent af befolkningen, den nærmer sig altså hastigt de 50 procent. Det er vældig mange i et lille land på bare EN generation. Kun ordet ‘revolution’ dækker den politik.

Hvorfor revolutionerede politikerne landet, og har svenskerne, der betaler for det hele, ikke fortjent et svar på spørgsmålet, som bare tangerer sandheden?

Først hed det, de flygtede fra “krig och förtryck,” men når over 90 procent ikke kunne præsentere pas eller ID, har de haft noget at skjule, formentlig at de ikke opfyldte konventionens krav og ikke burde være sluppet ind i Sverige. Det blev de alligevel. Man slap “børn” ind, der ikke havde været børn i 15 år. Hvorfor det kissejav? Hvorfor skulle Sverige i mange år tage imod tre gange så mange, som resten af Norden tilsammen?

Dernæst hed det, at de var nødvendige for at redde pensionerne og velfærden, men vi ser tydeligt, at svensk velfærd er mere presset end nogensinde netop på grund af dem, og at den ikke kommer til at overleve.

Endelig hed det i juli 2015 i en socialdemokratisk Arena-rapport, at Sverige har tjent 900 milliarder på indvandring. Det var vist kun Dagens Nyheter, David Trads og Michala C. Bendixen, der troede på det, og vi har da heller ikke hørt noget om den gevinst siden. Det var løgn, som alt det andet svenskerne er blevet fyldt med i 40 år.

Hvad er altså den egentlige begrundelse for 40 års politik, som vil føre til at svenskerne kommer i mindretal i Sverige, og at andre (læs ‘islam’) vil gribe efter den politiske magt i løbet af den kommende generation? I 1400 år er det ikke sket, at islam ikke har grebet efter politisk magt, og også vundet den, og islam vil herske over Sverige fra et tidspunkt i anden halvdel af dette århundrede. Det kan siges med demografisk sikkerhed allerede  nu i 2017.

Det drejede sig ikke om flygtninge, ikke om at redde velfærdssamfundet, ikke om arbejdsstyrken,pensionerne og økonomien, men hvad handlede det så om?

Jeg kunne godt give nogle bud, men jeg ville gerne høre netop en svensk journalist stille en svensk politiker det spørgsmål, og da jeg næppe kommer til det, vil jeg gerne høre resterne af det svenske folk stille politikerne det spørgsmål inden de forsvinder i historiens tusmørke. Det kan ikke være for meget forlangt.

‘Diversity is civil war.’ Hvem vil ikke gerne vide, hvorfor de er på vej i krig? Sandt nok er de allerfleste gennem historien sendt i krig på tyndeste løgne, men så blot noget, der lyder som om, det kunne have været sandt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 11 november 2017 - 11:05 - Svar

Det er utroligt svært at give et bud på det, der bare giver nogenlunde mening. Men jeg vover pelsen alligevel.
Arbejdsmarkedet så i slutningen af 60’erne og starten af 70’erne en fordel i at importerer billig arbejdskraft, fra bl.a. Tyrkiet, for at holde gang i kedlerne. Vores arbejdere var jo blevet lige lovlig forvænte og den kommende generation af unge ville hellere læse til noget fint.
Men den fidus blev, pga. massive rationaliseringer, hurtigt lagt død igen. Så nu skete der det, at den yderste venstrefløj, som på det tidspunkt stod stærkt, tog over. Her var deres perfekte proletariat. Ikke fordi de knoklede til en lav løn, men fordi de blev en paria for borgerskabet, der kunne skubbes foran i venstrefløjens eget had til det kapitalistiske vesten.
Og så var det ellers bare med at finde alle de undskyldninger frem, der kunne stoppe hjemsendelser og fortsætte en fremtidige indvandring. At de så undervejs fik spændt alvorligt ben for både sig selv og alle os andre, blev vel svært at erkende. Så nu sidder vi i suppedasen, fordi dem som havde ret for 40 år siden stadig har ret i dag.

  Gunnar Biering

  Posted: 12 november 2017 - 12:03 - Svar

  Mine bud er:
  Mange årtiers venstreorienteret-kulturradikal hjernevask – i Sverige allerede før 1968-kulturrevolutionen.
  Kollektivt storhedsvanvid. (Storebror-syndrom, Volvo-Abba-Bjørn Borg-stolthed. Wir schaffen das!)
  Flokmentalitet (vi må ikke være uanstændige).
  Hvad mener svenskerne selv?

Henning Jensen

Posted: 11 november 2017 - 12:42 - Svar

Et særdeles velskrevet og relevant indlæg.
Et konkret svar kan ikke gives, og formentlig slet ikke forventes. Det er et påtvunget kollektivt selvmord svenskerne er i gang med, godt fulgt af nabolandene og det øvrige EU.
Det uhyggelige er, at de fremtidige kampe kommer til at stå mellem de mange millioner importerede, som jo på et eller andet plan er mere eller mindre uskyldige i situationen. De er jo blot kommet fordi de har fået lov til det af politikerne.
Det er derimod en meget lille gruppe politikere, MSM’er og ”frelste” medløbere, der er de skyldige. Og det er stadig talmæssigt en ret lille og overskuelig gruppe.
Det er utroligt, at disse få personer fortsat får lov til at ødelægge landene for så mange. Og det er jo ikke kun en midlertidige økonomisk krise det drejer sig om, det er hele kulturer der bliver nedbrudt og forsvinder for altid.
En ny islamist stat er ved at blive genetableret i Sverige. Allerede nu kan Sverige aldrig blive Sverige igen.

Omend det ikke er forståeligt, så er det dog demokratisk acceptabelt, at en gruppe bliver enige om at begå selvmord sammen. Men at hele lande bliver påtvunget selvmord af få personer i toppen er usædvanligt, og burde slet ikke være acceptabelt.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mass_suicide

Leave a Comment