30
nov
Seneste opdatering: 1/12-17 kl. 1340
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Groft racistisk mishandlet af “asiater” –  en ikke-politisag i England

Fuldstændigt rystende reportage om et af alle disse underklassens ofre for overklassepolitikere, hvor man også ser, hvor hurtigt Tommy Robinson vokser som journalist. Han er også varmhjertet, da Nikki bryder sammen midt i interviewet. Han er en af dem, jeg føler mig ufatteligt privilligeret over at have mødt flere gange. Der er mange, og der er andre, lad mig nøjes med at nævne Wafa Sultan, Sam Solomon, Hirsi Ali og min særlige norske ven. Han er i en udsøgt klub.

Dette er kvinders kår i det islamiserede Europa. De svageste af os ryger først, og der er nul medfølelse fra magt og medier. Så skulle de vedkende sig skyld, og det gør de ikke frivilligt. JUSTICE FOR NIKKI HURST, Woman, 32, is left with a horrific head wound after three Asian thugs beat her in the street in a ‘racially aggravated’ attack.

Ny PEW: 30.6 % muslimer i Sverige i 2050?

Selv med  et totalt islamstop nu, ville der være 35 mio. muslimer i Vesteuropa i 2050

En ny stor PEW undersøgelse om Europa frem til 2050. Der er tre scenarier: Ingen migration, medium migration og høj migration. I medium-migration-scenariet vil Sverige i 2050 være 20 procent muslimsk – som Cameroon i dag -, det dobbelte af Tyskland og absolut ‘førende’ i Europa.

Det er altså ikke urealistisk at Sverige i år 2100 vil være omkring 60-80 procent muslimsk (som Oman eller Indonesien), men landet er naturligvis brudt sammen længe inden da. Se hvordan det ser ud i dag med blot 8.1 procent islam. Nyfødte svenskere i dag, skal vide, at deres voksenliv bliver i minoritet, hvis de forbliver i Sverige.

Muslims are projected to increase as a share of Europe’s population – even with no future migration

To see how the size of Europe’s Muslim population may change in the coming decades, Pew Research Center has modeled three scenarios that vary depending on future levels of migration. These are not efforts to predict what will happen in the future, but rather a set of projections about what could happen under different circumstances. Europe’s Growing Muslim Population, 5 facts about the Muslim population in Europe

(In einem Szenario verdoppelt sich die Zahl der Muslime bis 2050 og Muslim population in Britain could TRIPLE by 2050: New study predicts migration and birth rates will see surge in followers of Islam in the UK)

Muslims in the EU, Norway and Switzerland in 2050: medium migration scenario

Muslims in the EU, Norway and Switzerland in 2050: high migration scenario


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 30 november 2017 - 02:23 - Svar

Men den dybt naive, uvidende og lalleliberale fhv. statsminister Frederik Reinfeldt er stadig helt uden for pædagogisk rækkevidde og bliver ghm. ved med at forsøge at indbilde sig selv og alle andre, at den ukontrollerede og kravløse masseindvandring af i praksis uintegrerbare, krævende, vrangvillige, hadefulde og fanatiske muslimer – for angt de flestes vedkommende uden væsentlige kompetencer og med lave uddannelsniveauer eller slet ingen – på et eller andet tidspunkt i en fjern fremtid på magisk vis kommer til at blive til en økonomisk og social succes og en stor hjælp for det engang så fredelige, sikre, harmoniske, homogene og velfungerende svenske samfund, som var et stort forbillede over hele verden.

Men nu ved man så i det mindste efterhånden i alle andre lande, hvordan man i hvert fald ikke skal føre indvandringspolitik – ansvarsløst, frelst, virkelighedsfjernt og med hovederne under armene uden den mindste lille omtanke nogensinde for de meget alvorlige konsekvenser for landets sikkerhed, stabilitet og sociale sammenhængskraft ?

https://www.expressen.se/nyheter/reinfeldt-om-asylpolitiken-ditt-livs- basta-investering/


Reinfeldt om asylpolitiken: “Ditt livs bästa investering”

Publicerad 29 nov 2017 18.55

Fredrik Reinfeldt jämför asylinvandringen till Sverige med att skaffa barn.
– De som först sågs som en kostnad blir ditt livs bästa investering, säger den förra statsministern i kvällens “Bara Politik”.

Reinfeldt: “Jag bidrar med ny energi”

Fredrik Reinfeldt kritiserar samtidigt indirekt de partikamrater som i dag tar avstånd från hans politik under regeringsåren.
– Samma personer som har stött den kan vara de som ifrågasätter, men jag försöker inte att leva efter den regeln. Jag bidrar med ny energi i nya roller i stället, säger han i kvällens program.

Sidhatt

Posted: 30 november 2017 - 02:26 - Svar

Om man ser på det interessante, menn i 18-30 års alder, så kan man nok tredoble de tallene.

  Infowarrior

  Posted: 30 november 2017 - 02:39 - Svar

  Akkurat, en vedvarende strøm med innvandrere i reproduserbar alder vokser raskere enn prognosene tilsier.
  De over 45 år vil ikke lenger reprodusere seg og er således en utdøende rase.

Anders Bo

Posted: 30 november 2017 - 04:13 - Svar

Dét bliver interessante tider, men jeg tvivler nu på fremskrivninger af Østrig og Danmark, der kommer til at ligge, som en lus…

  Infowarrior

  Posted: 30 november 2017 - 04:22 - Svar

  Hvorfor det? Vet du om statistikken fanger opp muslimer eller at statistikken er basert på befolkningsvekst etter tidligere tall?

   Anders Bo

   Posted: 2 december 2017 - 04:36 - Svar

   Fordi det politiske klima ændres nu i både Østrig og Danmark, så der bliver STOP for indvandring.

Henning Jensen

Posted: 30 november 2017 - 09:54 - Svar

I takt med at antallet af muslimer og negere stiger, så øges fattigdommen. Så disse “indvandrere” er selv med til, på længere sigt, at skabe tilstande for sig selv, der er værre end dem de kommer fra i Mellemøsten og Afrika, fordi de ikke evner at brødføde sig selv.
Det er en ond cirkel disse “indvandrende” har sat gang i – også for dem selv.
Men som det er skrevet så mange gange, så er det politikerne der her og nu er de hovedskyldige. Så skal udviklingen vendes, så er det mod politikerne at kritikken skal rejses.

Den mest effektive måde at stoppe ondet på er også den enkleste, nemlig at tage alle de gratis penge fra de “stakkels indvandrere”, for de kan ikke tjene dem selv. Så har de valget mellem at rejse hjem hvor de kommer fra, eller stjæle dem ved at gå i krig imod os. Det sidstnævnte koster også penge, som de, hvis de ikke får dem forærende, således ikke har.

Under alle omstændigheder så er flere lande nu presset så langt ud, at borgerkrige synes uundgåelige. Så derfor er det forståeligt, at nogen synes at det er bedre at tage krigen nu, fremfor at vente til de oprindelige befolkninger er i mindretal.

  steen

  Posted: 30 november 2017 - 11:08 - Svar

  Undersøgelsen omfatter KUN muslimer, og ikke engang kommende familiesammenførte muslimer.

  ferd ed sa

  Posted: 30 november 2017 - 22:44 - Svar

  Europa kommer på sigt til at ligne Mellemøsten og Afrika.” A failed continent! med etniske, religiøse konflikter (spændinger), som udarter sig til borgerkrige, som i vi har set i Mellemøsten, Jugoslavien og Afrika.

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 30 november 2017 - 22:48 - Svar

   Krigen er det eneste der kan redde og befri eussr for muslimerne, og de røde banditter der har ødelagt vest eussr med importen af muslimske analfabeter

ferd ed sa

Posted: 30 november 2017 - 21:25 - Svar

Åh, hvor jeg dog hader alle disse muslimer, venligboere, rødradigale poltikere, Merkel, Jean claude Juncker, Mogherini, som smadrer vores før hen velfungerende europæiske lande med dysfunktionelle migranter fra Mellemøsten og Afrika!!

Charles Nielsen

Posted: 1 december 2017 - 01:43 - Svar

Selv med et totalt islamstop nu, ville der være 35 mio. muslimer i Vesteuropa i 2050.
Det er på tide at slagteriet starter op.

FeliCity

Posted: 3 december 2017 - 17:27 - Svar

HUR _ LÄNGE ???? till ska vi tolerera sådant behandling av våra sk. politiker,
hur länge till ska de “tiga” och låtsas att problemen inte finns . . .

FeliCity

Posted: 3 december 2017 - 17:38 - Svar

I Venedig protesterade dussintals invandrare på gatan och blockerad trafik.
De krävde … designer kläder, Hugo Boss och Armani. Detta är inte deras enda efterfrågan
– informerar TV TG Venezia.
Afrikanska flyktingar tyckte inte om de klädmärken som de fick gratis från Caritas och andra välgörenhetsorganisationer. De klagade också på mat. De tyckte inte om att de måste äta pasta och ris varje dag, som – som en av dem sa – de bara inte gillar det
Tyvärr kom de till Italien med attityden att de kommer att få allt gratis och på en hög nivå i Nordeuropa. Katolska Caritas och andra sociala organisationer brukar dock använda standardkläder på dem. De kräver emellertid kläder av de bästa varumärkena
– sade Lorenzo Chinalleto, chef för den italienska socialförsäkringsorganisationen Cooperativa Sociale.
De vill ha designerkläder, som Armani och Hugo Boss, och Pirelli skor. Det här är de modeller de vill ha. När de kom till oss hade de inga kläder, men alla hade smartphones
– lagt till en socialförsäkringsrepresentant

Flyktingar kräver sex
Migranter kommer huvudsakligen från Nigeria, Senegal, Ghana, Somalia och Mali.
Protestet ägde rum framför det trestjärniga Hotel Byron, där de var inrymda.
Ovanliga protester uppstod också på Sicilien. “Underage ensam”, som klagade över att de inte hade tillräckligt med underhållning i staden, sedan rivit upp och ner flyktingcentret.
https://www.youtube.com/watch?v=4q7Vrd0N5bU

Leave a Comment