9
dec
Seneste opdatering: 10/12-17 kl. 2017
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En blond martyr i kampen om verklighetsbeskrivningen”

Blandt andre nordmanden Asle Toje medvirker og denne blog nævnes i al beskedenhed også. Julia Caesar, der spiller en central rolle i dokumentaren, skrev her på bloggen: Søndagskrönika: Ett politiskt mord og Søndagskrönika: Ett politiskt mord, del 2. Mats Dagerlind medvirker også.

Det er allerede syv år siden, hun blev myrdet ad den etiopiske statsborger Ephrem Tadele Yohannes, og Elin Krantz’ blod er stadig på svenske politikeres hænder. Det er temmelig svært at argumentere imod, men ‘agenda-journalisten’ Niklas Orrenius gør naturligvis et behjertet forsøg. Han har masser af aktier i katastrofen, han vil ikke stå med rumpen bar og han vil ikke have noget ansvar for døde svenskere. Alligevel er han medskyldig.

SR vil naturligvis bortforklare det, og gør dokumentaren til en anti-SD dokumentar. Den bliver automatisk et studie i svenske journalisters magtloyalitet, hvilket helt åbenbart er en naturlov for svensk public service. “Hun (og mange andre) blev myrdet af indvandrere, men vi er skyldfri.”

Hvad det i virkeligheden handler om, er at etablissementet ikke vil have døde svenskere på sin samvittighed, men de har flere tusinde på den, og jeg er ikke  i tvivl om, at de en dag bliver draget til ansvar. Alt for sent, men det vil ske.

I Sverige vil det kloge træk være at forlade politik, inden det sker som en Reinfeldt gjorde så smart. Man kan kun håbe på, at opgøret med dem antager ordnede former, men jeg føler mig ikke ganske overbevist. Enhver kan høre med sine egne ører, hvem der vandt “kampen om virkelighedsbeskrivelsen.”

Vi hører en SR journalist, Lasse Edfast, som ikke længere tror på sin egen politiske propaganda. Det er som at høre DDR’s radio-TV på 40 årsdagen i 1988, øjeblikket inden løgnen og hegemonien over opinionen falder.

Polisen griper en 22-årig etiopisk medborgare med svenskt uppehållstillstånd misstänkt för mordet. På nätet läcker polisens bild från mordplatsen ut och Elin görs till en blond martyr i kampen om verklighetsbeskrivningen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


achantus

Posted: 9 december 2017 - 16:40 - Svar

Så vidt jeg minnes var Elin Krantz en av disse troskyldige som ønsket flyktninger velkommen.

  Anders Bo

  Posted: 9 december 2017 - 18:53 - Svar

  Derfor skulle hun vel ikke slås ihjel! ?

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 9 december 2017 - 19:43 - Svar

   Det er bare karma

   achantus

   Posted: 9 december 2017 - 20:23 - Svar

   Selvsagt ikke. Det er jo tragisk. Men det er samtidig en logisk konsekvens av den politikk hun selv sto for. Hadde det ikke vært Elin Krantz, hadde det blitt noen annen. Det var rovdyr i inhegningen, og det var Elin Krantz og hennes likesinnede som selv hadde sluppet dem inn.

  Henning Jensen

  Posted: 9 december 2017 - 18:59 - Svar

  Du har nok ret. Men det må være svært som ung, ikke at tro på alle de toneangivende, og alle politikerne, der klapper begejstret i deres skyldige hænder hver gang de ser en neger eller en muslim.
  https://steemit.com/crime-scene/@fyrstikken/real-crime-the-elin-krantz -case-nsfw

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 9 december 2017 - 19:39 - Svar

   Ja der er noget helt galt oppe i hovedet på de fleste journalister, årets Dansker er en fra de varme lande, og idag i Norge, årets Bodøværing, er en Afrikaner, hvad fejler de, det er som når landbruget kåre årets KO, og så vælger de en Gris, enten så er det en provokation, eller usædvanlig dumhed, det sidste er vel mest sandsynlig

    Peter Zichau

    Posted: 9 december 2017 - 19:54 -

    Det er vel bare et udtryk for den sædvanlige venstreorienterede racisme vi ser så tit. Negeren skal klappes på hovedet og roses, når han opfører sig ordenligt.

    Ragnar Lodbroge

    Posted: 9 december 2017 - 19:58 -

    Ja men håbløst når de partu vil ha en Gris til at være en Ko, men hadet til Danskere ligger i deres røde gener

    sussebassa

    Posted: 9 december 2017 - 20:47 -

    Bodøværinger har bestandig vært “på siden” av Norges befolkning..dessto lengre nord, dessto mer revolusjonær/radikal.

    Marit

    Posted: 10 december 2017 - 16:11 -

    Kan du dokumentere din påstand ?

   achantus

   Posted: 9 december 2017 - 20:18 - Svar

   Javisst. Faktisk så er det langt mer grunn til å peke ut baby-boomerne som den mest skyldige generasjon. Det var på deres vakt dette begynte. Det er dem som har forsynt seg frekt med velferdsordninger, som har levd det gode liv, og som har latt alt annet gå på autopilot. Jeg klandrer ikke de unge så meget. Det er ikke deres skyld at de er hjernevasket eller at de nå arver en helvetes situasjon.

Niels Henriksen

Posted: 9 december 2017 - 22:11 - Svar

Storhedsvanviddet og virkelighedsfjernheden hos EU-toppen og den tysk-franske PK-“elite” kender tilsyneladende ingen grænser – har Herr Schulz mon nogensinde overvejet, om mange andre lande måske også forlader EU i Storbritanniens kølvand, hvis disse vanvidsplaner føres ud i livet, og så laver deres eget fornuftige samarbejde, hvor man ikke blander sig i alt, så Tyskland og Frankrig samt et par andre kommer til at sidde helt alene tilbage i deres vaklende luftkastel af en forbundsstat ?

https://nyheteridag.se/ledare-for-tyska-socialdemokraterna-godkann-eur opas-forenta-stater-eller-bli-utslangd/

Ledare för tyska Socialdemokraterna: Godkänn Europas förenta stater eller bli utslängd

2017-12-07

TYSKLAND Partiledaren för tyska socialdemokraterna, Martin Schulz, twittrar att han vill att ett Europas förenta stater ska skapas med en ny förordning. Schulz skriver att om en medlemsstat inte accepterar detta bör de bli automatiskt utslängda ur EU.

Partiledaren för tyska socialdemokraterna, Martin Schulz, twittrade under torsdagen den 7 december att han vill se ett Europas förenta stater. Schulz uppger i tweeten att han vill se ny konstitutionell förordning för EU där mer makt flyttas från medlemsstaterna till Bryssel och där, bland annat, Sveriges självständighet försvinner.

Schulz skriver att förordningen ska skickas till alla medlemsstater av EU och om en stat inte väljer att godkänna det blir landet automatiskt utslängt ur EU.

https://uploads.disquscdn.com/images/ea6346c6c2d3ab8cb4f1e1f96b07812ec 5df4bf5d846ef605effd0819a6f01ee.png

Niels Henriksen

Posted: 9 december 2017 - 23:35 - Svar

Er Julia Caesar helt holdt op med skrive her på Snaphanen, efter hun fik sin egen blog tidligere i år, Steen?

Det ville være rart med nogle links til hendes blog og evt. gode nye kronikker – der er sikkert stadig mange, især svenskere, der kommer hertil for at kigge efter nyt fra hendes velskrivende hånd ?

River

Posted: 10 december 2017 - 15:25 - Svar

Det nye ord for tidens værste forbrydere kunne være Elin Kranz Politikere.
At hun måske indirekte blev beriget med hendes egen dumhed er tragikken i kollektivismen og mutikulturen.

Allan Hansen

Posted: 10 december 2017 - 15:59 - Svar

Til alle snaphanner & høner

Glædelig Jul og Godt Nytår

Mvh
https://youtu.be/HGyz1S7pijI

  steen

  Posted: 10 december 2017 - 20:23 - Svar

  Takker!

  Andre´Kristian

  Posted: 17 december 2017 - 22:25 - Svar

  Hjärtligt tack, herr Hansen!
  Ett synnerligen trevligt inslag.
  Andreas 🙂

Leave a Comment