12
dec
Seneste opdatering: 13/12-17 kl. 1146
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Diskussionen om et forbud mod at bære burka har været en pseudodiskussion. Burkadiskussionen fjerner fokus fra, at hovedproblemet er det islamiske tørklæde. Newspeek. Se også: Veil-Wearing Muslims Leave Austria as the Niqab Ban Kicks In

Tyskland: Kære migrant, bliv væk!

“Vær sød, ikke at invadere os”

Det er noget barokt, at det tyske udenrigsministerium må lancere en hjemmeside, der trygler de invaderende menneskemasser om at blive væk, samtidigt med, at hjemmesiden er en hemmelighed overfor den tyske befolkning. Ingen tyske medier har omtalt den, men den er optimeret for den 3 verdens stigende antal smartphones. Vesteuropæiske politikere er i den grad fanget på hælene af deres egen retorik og politik.

Douglas Murrays korte video nedenfor handler også om at ‘sende signaler.’ Danske politikere kan noget af kunsten, men svenske – som næsten alle er amatører og idealister – har sendt de forkerte hver eneste gang, de havde et valg. Resultatet ser enhver.

“Rumours about Germany: Facts for Migrants”. It aims — In English, French and Arabic — to debunk “some of the most common false promises made by traffickers”, such as:

“Every refugee receives a welcome payment of 2,000 euros”,
“Germany grants a house to every refugee” or,
“The ship for the crossing is very big, it even has a pool and a cinema.”

“The website is optimized for smartphones and speaks in simple, clear language to people who are thinking about coming to Germany, who are on their way or who already are here.” Germany’s Batty Plan to Deter Migrants

Fra Rumours about Germany, facts for migrants


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 12 december 2017 - 17:51 - Svar

Et burkaforbud er en markering af at samfundet ikke accepterer muslimske særregler, og at der trods alt kan blive trukket “en streg i sandet”.
Men lad dem nu beholde tørklædet, en synlig fjende er langt at foretrække.

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 12 december 2017 - 18:17 - Svar

  De er lettere at kende når krigen mod Islam kommer rigtig igang, så bomber vi dem frem til stenalderen, og så har de også et bedre fundament at begynde på, et evolutionært spring på mange 1000 år

  Anders Bo

  Posted: 14 december 2017 - 11:04 - Svar

  Burkaforbudet er den første skive af haram-salamien! ?

sussebassa

Posted: 13 december 2017 - 12:20 - Svar

I min lilla stad er det nyaste innfor yngre muslimmoter..stendig sløya, men nå med tights, som går helt oppi røven, mycket synbart och en kort jacka øver..jodå, man tildekker fortfarende sitt hår, men hva med resten..noe typ “utvannet burkastil” kan man si.

  Anders Bo

  Posted: 14 december 2017 - 11:05 - Svar

  Cameltoe? ?

liz

Posted: 17 december 2017 - 00:17 - Svar

Sålænge vi ikke spørger Sharia-Babes’ne om deres begrundelse for at drapere stof om hovedet tror de at vi bifalder.
Så personligt, når situationen byder sig, spørger jeg ind til dét de har om hovedet. – Bare for at give dem ‘en sten i skoen’ og måske provokere dem til at bemærke os danske kvinder, som de ellers har så travlt med at ignorere.

Leave a Comment