15
dec
Seneste opdatering: 16/12-17 kl. 0320
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Verdensfjerne eliter har ført en uansvarlig og uetisk indvandringspolitik

Paul Collier var inviteret af det danske socialdemokrati, og medvirker i en debat i Deadline (som også kan ses i udlandet.) Desværre er der ingen der forholder sig til Afrikas demografi de næste tre årtier, som er af en sådan art, at Europa ikke kan modtage dem selv hvis det ville. Men det er et vigtigt signal, at Collier er hovedtaler på et dansk, socialdemokratisk arrangement. Efter 34 år begynder partiet at virke ædrueligt. Vi er dog mange, som aldrig vender tilbage. Et halvt livs hærværk på Danmark, og den velfærdsstat de hævder at forsvare, er ganske enkelt for meget. Tilliden er borte med blæsten. Held og lykke, Tesfaye, Sass Larsen og Frederiksen. Vi tilgiver jer aldrig!

Det er ikke hver dag, at en tidligere Afrika-rådgiver for Tony Blair og forskningschef for Verdensbanken, der har dedikeret sig til at hjælpe den tredje verden, advokerer for, at Europa holder op med at modtage flygtninge. [..]

Her anklagede Collier de europæiske politikere i almindelighed og socialdemokrater i særdeleshed for at have ført en verdensfjern, elitær og globalistisk politik, der har fremmedgjort den almindelige borger.

»Socialdemokratierne blev overtaget af en helt anden klasse end den, der oprindeligt udgjorde deres kerne. Ikke almindelige borgere, men den uddannede akademiske elite, der var fremmedegjort over for almindelige borgeres bekymringer og typisk boede i enklaver i enkelte storbyer,« siger Paul Collier og fortsætter:

»Denne nye elite misforstod også den tredje verdens bekymringer. De troede, man skulle varetage de behov, som enkelte migranter og flygtninge, der dukkede op på Europas dørtrin, havde. Men indbyggerne i den tredje verden har ikke brug for hjælp til at komme væk. De har brug for muligheder i deres samfund,« siger han.

Ifølge Collier skal indsatsen for flygtninge gøres i det første sikre land, de kommer til. Her skal der oprettes lejre, hvor flygtningene får mulighed for at arbejde og få kompetencer, som de kan tage med sig, når de vender hjem.

»Den grundlæggende regel bør være, at folk der ankommer i strid med asylreglerne, ikke skal have det, de vil have, for så vil der komme flere. Sådan fungerer incitamenter.

»Som flygtning har man ikke ret til at shoppe efter det land, man ønsker, men bør i udgangspunktet tage tilbage til det første sikre land, man kom til.« Flygtningeekspert vil lukke Europas grænser: »Jeg har ikke til sinds at blive kaldt højrefløjens puddel« log in


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anders Bo

Posted: 15 december 2017 - 09:22 - Svar

Han giver jeg IKKE meget for! ?

Manden er 68, så hans “stemningsskift” er lige så gratis som Uffe Østergaards! ?

Hvad d’herrer for 15-20 år siden, da vi havde brug for dem, og det kostede? ?

Glistrup – derimod – var en hædersmand!!!

  Henning Jensen

  Posted: 15 december 2017 - 13:37 - Svar

  Jeg er stort set enig med dig, men . . .

  Jeg synes at vore lande er nået dertil, at alle, selv frafaldne, er velkomne til at slutte op om bevarelsen af vore samfund. Så hvis man i højere grad kunne indgå i samlet fællesskab, her og nu, mod den fælles nuværende fjende, politikerne og muslimerne, så er det ligegyldigt, hvad den enkeltes motiv og baggrund og fortid er.
  Så fortidigt fnidder, og fortidige fejltagelser, bør vente med opgørelse til fremtiden.

  For et årstid siden antydede jeg andetsteds, at det måske var en ide at prøve at få fagforeningerne ind i et samfundsbevarende fællesskab, men det fik jeg dengang kritik for.
  Men det er måske stadig en ide der er værd at overveje igen. For muslimiseringen har sat fagforeningerne i et svært dilemma, enten må fagforeningerne vælge at støtte de røde muslimleflende samfundsundergravende partier, eller modsat må de prøve frelse deres egne medlemmer fra undergang og udryddelse.

  Uanset hvilket motiv, eller forsøg på at renvaske sig selv, mange har, så må alle der ønsker at bevare vore samfund finde ud af at slå os sammen, og vente med interne stridigheder ”til bagefter”.
  Der er her og nu to hovedmål: At få afskaffet de nuværende politikerne, samt få sendt alle muslimer og negere hjem, så de kan opbygge deres egne lande.

   Anders Bo

   Posted: 16 december 2017 - 02:28 - Svar

   Det er ikke det, at de skifter “standpunkt”, det er tidspunktet i deres karriere – og vores andres virkeligheden – de gør det på! ?

Margrethe

Posted: 15 december 2017 - 10:11 - Svar

En abe kan finde ud af at forholde sig til Afrikas demografi – nok især gorillaer, da det også bliver deres død – men bortset fra det. Den ledende mediepolitiske klasse er ikke tynget af manglende viden, men af total og inderlig ligegyldighed. Renset for alle moralske anskuelser, har de også god grund til at være ligeglade. Også på deres børns vegne. Har man først fået foden inden for i glastårnet, er fremtiden sikret. Sådan kan det i hvert fald se ud. Spiller du spillets regler, vil der altid holde et privatfly i lufthavnen, parat til at transportere dig og dine til Argentina, Chiles liflige bjerge osv. når det ramler.
Der er så mange livsforsikringer, så mange førerbunkere indbygget i det system, så det morer mig lidt, når godtfolket ikke kan “forstå” at disse personager ikke “tænker på deres egen børns fremtid”. Ja men det kan I være helt sikre på, de gør. Den fremtid er nemlig så sikret, som den kan blive. Der er forhåbentlig ingen der tror på, Danmarks Løkke har tænkt sig at gå rundt mellem Københavns udbombede ruiner for at holde kampgejsten oppe hos sit folk, mens det ser værst ud? I stedet for at rende og lede efter ham der, skal I nok sende ham et julekort adresseret til Chile eller lignende. Rolig nu. Jeres landsfader skal nok klare sig igennem denne så svære tid for hans land…

Er man tilpas ond i sulet, kan man så håbe på et andet scenarie for denne moralsk anløbne hob. Det hedder Versailles…

  Peter Zichau

  Posted: 15 december 2017 - 11:46 - Svar

  Det har altid været sådan, at folk hellere vil sige det de tror andre vil høre end at sige sandheden. Derfor har vi haft en hel generation af “godhjertede idioter”, der fik lov at sætte dagsordenen. Ingen turde nemlig sige dem imod, af frygt for at blive stemplet som hjerteløse.
  Sådan er det stadig, men nu er toget bare kørt af sporet. Dem vi var så konfliktsky og dumme at give magten, har vist sig at være fuldstændig blanke overfor selv det mest åbenlyse. Hør bare hvordan sangere, musikere, forfattere og reality-stjerner kæmper for at lyde mest idiotiske, i primetime. Og ingen slår i bordet og siger læg dog to og to sammen for fanden.
  Når Paul Collier råber vagt i gevær, har han jo været klar over problemerne i mindst ti år. Men først nu tør han sige noget – og først nu tør Socialdemokratiet hive ham ind i varmen.
  De pissede allesammen i bukserne for at holde varmen og nu er vores samfund blevet syge og velfærdsstaten er løbet tør for penge. Utroligt godt gået spader.

   Margrethe

   Posted: 15 december 2017 - 15:49 - Svar

   Den egenskab, der har gjort menneskeheden så (over?)effektiv, er i lige så høj grad menneskehedens akilleshæl: Flokmentaliteten. Det er den, der får samfundets mange tandhjul og maskiner til at køre så effektivt, som de gør. Alt ville ende i anarki og fattigdom, hvis flertallet bildte sig ind, de skulle gå rundt og reflektere og være kritisk over for alt, hvad de støder ind i. Flertallet kan og skal ikke tænke selv, hvor inderligt man end kunne ønske det. De skal hente input og ledetråde fra autoriteter.
   Det er så her menneskets nøgle til succes lige så hurtigt kan blive nøglen til katastrofen. Denne bevidstløste gåen i takt af skræk for at blive sparket ud af geleddet ved for mange upassende trin, kan få mennesker, som de er flest, til at acceptere absolut alt. Absolut alt. Hvor forskruet, forkasteligt, sygt, perverteret og langt ude det end er. Mennesket, som de er flest, er villig til at acceptere absolut alt som betaling for ikke at blive smidt af “holdet”. Historien beviser det til oveflod.
   Hvad er der at gøre ved det? Måske er der ikke andet at gøre end at fokusere på en anden lig så rigid, menneskelig egenskab: Viljen til at følge en karismatisk og stærk leder. Den kan så gå lige galt som med flokmentaliteten. Men er det den rigtige, er det vores redning. Jeg kan bare ikke spotte nogen Niels Ebbesen i horisonten…

    achantus

    Posted: 16 december 2017 - 00:58 -

    Amen til det.

ferd ed sa

Posted: 15 december 2017 - 20:39 - Svar

Der er ikke noget at sige til, at de muslimske horder strømmer til Europa, og især Norden for, at nyde godt af det danske velfærdssystem og de høje velfærdsydelser uden, at røre en finger. Samtlige muslimske lande er på sammenbruddets rand på nær Saudi Arabien, som fra naturens side er så heldige, at have olien. Hvis de ikke havde haft olien, ville de være ligeså fattige, som alle de andre muslimske lande. Det er gæstearbejderne som holder landet kørende, mens olie-Sheikerne og kongefamilien bruger pengene på luksus og fritidsfornøjelser. Det er desuden en af grundene til, at muslimerne igennem hele historien har været førende i slavehandel. De føler sig, som guds udvalgte folk, et herrefolk, som ikke behøver at arbejde akkurat ligesom nazisterne

ferd ed sa

Posted: 15 december 2017 - 21:04 - Svar

Der er ikke noget at sige til, at de muslimske horder strømmer til Europa, og især Norden for, at nyde godt af det danske velfærdssystem og de høje velfærdsydelser uden, at røre en finger. Samtlige muslimske lande er på sammenbruddets rand på nær Saudi Arabien, som fra naturens side er så heldige, at have olien. Hvis de ikke havde haft olien, ville de være ligeså fattige, som alle de andre muslimske lande. Det er gæstearbejderne som holder landet kørende, imens olie-Sheikerne og kongefamilien bruger pengene på luksus og fritidsfornøjelser. Det er desuden en af grundene til, at muslimerne igennem hele historien har været førende i slavehandel. De føler sig, som Allah´s udvalgte folk; “Et herrefolk”, som ikke behøver at arbejde.

Leave a Comment