22
dec
Seneste opdatering: 23/12-17 kl. 1224
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Udenfor reservaterne P1 og Politiken, hører man aldrig ordet ‘islamofob’ i Danmark, hvilket er en kompliment til vores sproglige detektor for humbug-ord. Selv i Sverige er det blevet lidt mere sjældent. Der er mere uddybende i dette nye interview: 52: Confessions of An Islamophobe—Robert Spencer

Eksplosion i svenske skyderier

Finansministeren udmelding i dag vækker opsigt, men jeg tolker den ikke som andet end en stor og velbegrundet angst for valget næste år. I allersidste øjeblk, tør man nok tilføje. Det har potentiale til at blive et jordskredsvalg. De store svenske partier har planer om at modtage masser af ‘flygtninge.’ Sverige har modtaget det samme antal som i 2016. Ti gange så mange som Danmark. I dag hedder det Rekordhög asylinvandring trots ny flyktingpolitik

Antalet personer som dött till följd av skjutningar har mer än fördubblats sedan Brottsförebyggande rådet började föra sin statistik år 2011. Då dog 17 personer till följd av skjutningar. I år är siffran 40. Döds­skjutningarna 2017.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bruno Erik Larsen

Posted: 22 december 2017 - 13:17 - Svar

Mange har sammenlignet den svenske velfærdsstat med skibet Titanic der risikerer at kollidere med isbjerget(som de ikke har set) hvis ikke der ændres kurs i migrationspolitikken, men sammenligningen er forkert. Den svenske elite: politikerne, medierne, erhvervslivet og kulturlivet kan siges at stå på broen på et fartøj, men de har set isbjerget og taget deres beslutning: isbjerget skal knuses ved at øge farten! Mandskabet er blevet befalet at farten skal være et stykke over maksimal , og da brændstoffet er en begrænset ressource skal alt brændbart inventar møbler, dæk, andre planker og tovværk ( d.v.s velfærdsstaten, retsstaten og demokratiet som har 100 års dag i 2018 ) alt skal brændes i maskineriet for at gennembryde isbjerget, for på den anden side venter en belønning i form af uanet velstand skabt af migranterne.
Der er dog i de seneste dage tegn på at nogle få i det stille er på vej i redningsflåderne, professor i kriminologi Jerzy Sarnecki, som for kun et år siden kunne meddele at Sverige bliver mere og mere trygt, nu er alarmeret over stigningen i grov kriminalitet. Finansminister Magdalena Anderson appellerer til “flygtninge” om at forsøge at finde andre lande at søge ophold p. gr. a. forholdene i Sverige. Det er tydeligvis forsøg på at redde sig i tide før forliset.

  steen

  Posted: 22 december 2017 - 13:34 - Svar

  Jeg er fuldstændig enig, Bruno. Jeg tolker ikke Magdalena Anderssons udmelding som andet end en stærk angst for valget næste år. Intet tyder på at hendes parti agter at gøre noget særligt for at nedbringe antallet. Ergo: Valgflæsk

Ragnar Lodbroge

Posted: 22 december 2017 - 13:19 - Svar

Der sker mange mærkelige ting i verden, og det mest utrolige er sket nu, og vi er der til at opleve dette,
Virkeligheden har ramt de Svenske sosialakrobater midt i ansigtet, som en våd avis,
De har nu fået en åbenbaring, ( noget de fleste andre oppegående mennesker har vidst i mange år, men nu er politikere gennemgående dårligere begavede end folk flest ) Sverige har ikke flere penge at dele ud af til alverdens sandnegere, og opforder nu alle migranter til at holde sig væk fra Sverige, ( men er de så ikke selv nazister, fasisterog racister på en gang )

  sussebassa

  Posted: 22 december 2017 - 15:09 - Svar

  ..leste jeg også och har fremdeles ondt i magen och ribb beina etter alvorlig latterkrampe..snakk om å få innvandrerbommerangen rakt i fjeset..men klart forventet.
  Det skurrer også nå tydeligen økonomisk ellers..folk selger sine boliger sterkt nedsatt..boligboblen holder også på å explodere etter riksbanksjefen snakker om at økning i renten blir en realitet tidlig 2018. H % M kjeden med store underskudd…flere kommer nog..Folk er begynt å spare inn..och utryggfølelsen om økonomien vil nok bare øka.
  Når man Må låne flertallig milliarder varje dag i oppegangstider kan man ikke lyge for folk..det gjør man ikke mm innkomsten ikke rekker til..och det har den ikke gjort på flere år i Sverige under LØfven nå och Reinfeldt før.

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 22 december 2017 - 15:23 - Svar

   Desvære ved vi jo at politikerne ikke har set lyset, og blevet klogere, men at de har opdaget at der er valg næste år, alt som betyder noget for dem, er at blive valgt igen, uanset hvilke kameler de skal sluge, og nu ser de ude i EUSSR at de partier som er imod muslim indvationen får mange stemmer, og så er det på tide at skifte hest

Lawrence

Posted: 22 december 2017 - 13:52 - Svar

Henning Jensen

Posted: 22 december 2017 - 15:08 - Svar

Indtil nu: 40 skudt i Sverige i år.
Men det er kun en begyndelse. Muslim-importen er slet ikke stoppet, og bliver tværtimod øget til næste år, og så må man forvente, eller snarere frygte en fordobling.

Snart bliver der også “kamp om brødet”, så på et eller andet tidspunkt begynder svenskerne at skyde tilbage, og så er det helt uforudsigelig hvor højt kurven stiger op.

Der er slet ikke politi-ressourcer til dette mareridt, som er nået op i højde med lovløsheden i “Det vilde Vesten”, hvor en sherif engang imellem red forbi.

Peter Zichau

Posted: 23 december 2017 - 00:38 - Svar

Venstrefløjen bekæmper højrefløjen fordi højrefløjen har ret. Og hvis ikke man bekæmper dem der har ret, så får dem der har ret jo ret.
Venstrefløjen bekæmper altså dem de godt selv véd siger det rigtige. Og når man gør dét, skal man selvfølgelig gøre det ordenligt. Havde de en bevæbnet hær, ville det ikke være det store problem. Men når man ikke lige har det, må man jo shame, censurerer og intimiderer modparten. Det gør de så efter bedste evne. Men kun fordi de godt ved, at sandheden er yderst farlig at få frem. Specielt for dem.
I den sidste ende er det naturligvis et håbløst projekt de har kastet sig ud i. Men indtil da er der lidt streetcredit i at prøve.
En gammel talemåde hedder “mod dumhed kæmper selv guderne forgæves”. Muligvis ja – men som venstrefløjen selv siger det, så er gud jo død. Det er højrefløjen så ikke og vi kæmper indtil vi vinder.
I særlig grad når vi kan se sejren er indenfor rækkevidde. Og det kan vi nu.

Leave a Comment