2
jan
Seneste opdatering: 2/1-18 kl. 1447
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Thomas Nydahl

Många människor vet vad som hände i Kristianstad på nyårsafton. De flesta saknar dock kunskap om att den 31 december bara var kulmen på en hel veckas terror.

Flera förorter i staden utsattes för raket- och bombterror. Privatbilar, bussar och gående människor utsattes under hela veckan före nyår för direkta angrepp från den pöbel som härskade. Utmed Långebrogatan som leder fram till stadens södra utfart, med Långebro-grillen som bas, förmådde polisen inte ens ingripa.

Veckan före jul utsattes en container, nära detta område, för inbrott och en stor mängd fyrverkerier stals. Det är högst troligt att det är dessa som kommit till användning i bostadsområdet Charlottesborg.

Detta område är, vid sidan av Gamlegården, Österäng, Näsby och andra förorter, svårt drabbat av gängkriminalitet och narkotikaförsäljning. Det är alltså ingen tillfällighet att terrorn runt nyår blir värst just där. Dessa gäng består förstås av unga invandrarmän. Runt sig har de en beundrarskara av likaså invandrade flickor. Att unga svenska kvinnor också beundrar dem är ingen tillfällighet. I denna gängkultur fostras en hel generation våldsmän. Vem de riktar sitt våld mot behöver aldrig ens nämnas, det är en självklarhet att det riktas mot oss infödda, etniska svenskar.

Varför beslagtog då ordningsmakten inte dessa gängs fyrverkerier? Enligt svensk lag var raketuppskjutning tillåten endast mellan 31 december 16.00 och 1 januari 04.00.

All annan tid var fyrverkerierna illegala. Från och med nyåret 2019 ska all privat fyrverkeriuppskjutning vara förbjuden i Sverige. Vem ska se till att den lagen efterlevs?

Den brand som Kristianstads räddningstjänst åkte till på nyårsafton var anlagd av terroristerna själva, de ringde själv in larmet till räddningstjänsten, i akt och mening att angripa dem vid ankomsten. Ett större gäng stod och väntade på dem. Med brandkåren följde en enda polispatrull, alltså två poliser. De hade inget annat val än att retirera och tillkalla förstärkning. Elden släcktes av boende i området. Enligt Anders Pålsson, vakthavande brandingenjör var det ett organiserat bakhåll man utsates för.

Är nu detta något extraordinärt? Nej, inte alls. Jag vill påstå att nyårshelgens terror i Kristianstad är ett återkommande fenomen inte bara i Sverige utan i varje europeiskt land som importerat den här typen av brottslighet. Kom ihåg att 1.000 (ett tusen!) bilar sattes i brand samma helg i Frankrike.

Kan vi göra något åt denna minoritetsterror riktad mot majoriteten, d.v.s. svenskarna? Det inbillar jag mig inte. Men det vore till exempel rimligt att vi fick en kraftigt förstärkt polismakt som kunde ta itu med det som lokalpolitikerna kallar ”snörnosar”. Den beteckningen fick vi som barn i Malmö. Den är dessvärre felaktig. Inga av dessa människor är illa uppfostrade. De är tvärtom fostrande i en miljö som hatar och föraktar allt svenskt. Därför kommer de att fortsätta med sin terror. Kalla det gärna för en arabisk vår. Ty precis som i arabvärlden är nu begreppet vår synonymt med krigshandlingar, ett våld riktat mot ett samhälle dessa unga män föraktar i alla avseenden. Huntington talade om en sammandrabbning mellan civilisationer. Det är precis vad det handlar om.

Thomas Nydahl
https://kustoccident.blogspot.se


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lars-Erik Eriksson

Posted: 2 januar 2018 - 15:45 - Svar

Revirmarkering av primitivaste sort. Mena-slaget.

KnudMadsen

Posted: 2 januar 2018 - 15:59 - Svar

Kommer snart til Danmark.
Men 80% ønsker sig åbenbart disse tilstande i Sverigstan. Ellers ville flere stemme på SD.
I Danmark ønsker 99% sig sådanne tilstande har vi just set ved kommunevalget. Kun 1% stemte på Nye Borgerlige, som er det eneste parti, der ubetinget går ind for at afskaffe muhamedanere.

  sussebassa

  Posted: 2 januar 2018 - 19:34 - Svar

  ..”ellers ville flere stemme på SD”.
  Det har vært i de siste 8 år, også føre det en klar Hatkampanje imot SD..PK media har styrt denne, så at SD inte har fått mere oppslutning..forstår man.
  Imidlertid etter LØfvens import av “skjeggbarn/illg/økoinn” de siste vel 3 år, har bildet endret seg..varje dag mord, rån, bilbrenner, voldtekter/gruppe mm, och det er bevist at det er dom med “ikke europ bakgrunn” som står bak..veltende inn i 2013 14…ingen kontroll als ved grensene..fritt frem..og folk har børjat se sammenhengen..uansett Løfvens oa regjeringsansvarlige forsøk på å benekte dette..nytter ikke lengre..merks tydeligen ved disk på Facen.
  I tillegg fremstår Åkesson nå som en type tøffere motstander..mere konfronterende, og det er Løfven som drar seg tilbake…spesielt når han fikk påskrevet Sossernes rolle under WW2, etter å ha kalt SD for et naziparti..Så herlig..i selveste riksdagen..nok var nå nok.
  Derfor er det en annen type SD som nå fremstår vid valet i 2018, och som har gode sjanser på å bli den vinnende part i valet.
  Skuffende at Nye Borgelige kun fikk 1%…men det må kanskje samme typ “medisin” til i Danmark som i Sverige..Typ anarki før også dansker våkner..same i Norge.

   KnudMadsen

   Posted: 3 januar 2018 - 01:10 - Svar

   Det glæder mig voldsomt, hvis det er sådan, at SD og Åkesson er blevet bedre i diskussionen. Problemet er vel, at SD skal have 51% alene for at få nogen indflydelse
   Nu er kommunalvalg og parlamentsvalg selvfølgelig ikke helt sammenlignelig, men alligevel meget forstemmende og rædselsfuldt med kun 0,9%. Vores Pernille gør ellers et fantastisk godt arbejde, en utrolig god kvinde.
   Men vi skal nok have et terroranslag som det i Stockholm, før de dumme danskere, kan se ulykkerne i øjnene. Der er utrolig mange dumme, politisk korrekte tosser i Danmark.

    sussebassa

    Posted: 3 januar 2018 - 10:25 -

    Nei, det er ikke nødvendig at SD får 51% for å få innflytelse..selvsagt allra beste. men det holder de får flest stemmer også samarbeide med M..da får de også innflytelse, og selvsagt bedre enn som sossene får fortsette å voldta svenskerne.
    Ja, en typ alvorlig hendelse i Danmark som jeg også skrev for at dansker skal våkne opp..velstanden der har også godt mange til hodet..lever i sin trygge falske boble. inntil det eksploderar.

    Anders Bo

    Posted: 3 januar 2018 - 18:23 -

    0,9% til til Nye Borgerlige ved kommunalvalget er faktisk acceptabelt.

    Med løkkens nytårstale in mente, kommer Nye Borgerlige på de afgørende mandater med omkring 5% ved næste folketingsvalg!

    Svend Andersen

    Posted: 3 januar 2018 - 19:49 -

    Nye Borgerliges eventuelle mandater vil forslå som en skrædder i helvede, hvis ikke DF støtter den borgerlige blok. Det vil stadigvæk efter et valg være DF, som sidder på de afgørende mandater /alternativt at S plus deres traditionelle støttepartier har flertal.

    Anders Bo

    Posted: 3 januar 2018 - 23:11 -

    Løkken kan vælge mellem Nye Borgerliges integrationspolitik, eller SkrigeSkinken som statsmedister!

87%ValdeDetta

Posted: 2 januar 2018 - 16:03 - Svar

Sverige är slut, finns inte längre det blir bara värre och värre!

  ferd ed sa

  Posted: 2 januar 2018 - 23:37 - Svar

  Sverige er fortabt, totalt “kaput” !!

haugianer

Posted: 2 januar 2018 - 16:38 - Svar

“beundrende svenske damer for disse terroristene—-” ABB i Nrrge mottar hundrevis av brev i sympati…….Endelig en skikkelig MANN ,skriver damene….jaja…

  sussebassa

  Posted: 2 januar 2018 - 16:47 - Svar

  ..akkurat svenske damer, inte norske eller danske, dom er klokare. Svenske damer har bestandig vært lette på tråden, og uten særlig mye av etikk og moral..månge.

   KnudMadsen

   Posted: 3 januar 2018 - 01:22 - Svar

   Ja, ja, ja. Der er nu ganske mange danske kvinder, unge som gamle, der på skændigste vis vælter sig i sølet og spreder ben for disse aber. Vi har mange kvinder fra 68generationen, som normalt tager til Afrika osv. for at få dækket deres sexuelle behov af ungt kød. Nu inviterer de disse hæslige typer til at bedække sig ude at være nødt til at rejse langt. De kalder sig “venligboere” Vi kalder dem “Væmligboere”. Selv blandt personalet på centrene for disse asyllanter, esamkommende drengebørn, (skægbørn) vælter disse tarvelige kvinder sig i sølet og byder sig til, tager dem gerne med hjem og lader sig gennemkneppe af disse “mindreårige”, selv om det er ulovligt i meget høj grad.

    sussebassa

    Posted: 3 januar 2018 - 10:13 -

    Jo, jo, jo..I Expressen har det gått typ følgetong hvor svenske kvinner beretter om sitt hærlige sexliv i Gambia..da selvsagt med menn som kunne vært deres sønner/barnebarn..noen har de også fått til Sverige med hele deres store andre familjer..
    som skattebetalerne betaler for..men i vanlig PK ånd blir det ikke fortalt om alle de som ble lurad for deres penger..måtte ta opp lån, og er i dag bankerott og som igjen lever på sosialen..skattebetalerne.
    Man “undrar” hva som gikk så snett med månge “68 kvinner”..menn også for den sakens skyld…som samhellet i dag betaler prisen for..på alle områder.

Ragnar Lodbroge

Posted: 2 januar 2018 - 18:28 - Svar

Utroligt at disse unge modige og ærefulde muslimer, som heroppe slet ikke er bange for at overfalde kvinder, børn, gamle, ambulance / brandfolk og til tider større børn, hvis barnet er alene og muslimerne er mindst 15 mod 1, de har ikke modet til at blive hjemme i sandkassen for at forsvarer deres land eller kvinder og børn, de her mennesker, hvis de kan kaldes mennesker, de er det laveste af det laveste afskum som nogen gang har bevæget sig rundt på denne jord

Lawrence

Posted: 2 januar 2018 - 18:42 - Svar

Den franske kvindelige betjent og afrikanske invagranter:

https://youtu.be/mqukfXQklgE

  Anna Svensson

  Posted: 2 januar 2018 - 18:58 - Svar

  Vad har det blivit av Paris? I slutet på 60-, början på 70-talet har jag flera gånger varit i Paris på Nyårsafton – då var stämningen en helt annan. Man vill inte tro att ett land kan förändras så totalt på relativ kort tid.

   Ragnar Lodbroge

   Posted: 2 januar 2018 - 19:02 - Svar

   De er blevet beriget med Islam

    Anna Svensson

    Posted: 2 januar 2018 - 19:07 -

    De hade redan då en massa folk från Algeriet, men något sådant var helt otänkbart.

   ferd ed sa

   Posted: 2 januar 2018 - 23:35 - Svar

   2 politibetjente blev lynchet i forstæderne nytårsaften. Den ene, en kvindelig betjent blev sparket og slået brutalt af den barbariske muslimsk/afrikanske menneskehob.

    Anna Svensson

    Posted: 4 januar 2018 - 20:22 -

    Ja, det är ofattbart, hur kan man bete sig på detta viset?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 2 januar 2018 - 22:10 - Svar

Fler poliser? Nej tack! Detta är ett av våra eliter artificiellt skapat problem. Problem, reaction, solution. Deras motto är ju Ordo ab chao. Alltså ordning ur kaos. Detta kommer leda till en federal polisstat under Bryssels kontroll. Ni kommer inte få ökad säkerhet. Ni kommer få ökad övervakning och mer brutalitet. Invandringsmassorna kommer inte att försvinna. Det har aldrig varit meningen.

  KnudMadsen

  Posted: 3 januar 2018 - 01:13 - Svar

  Jeg er meget bange for, at du har 100% ret! 🙁

Andre´Kristian

Posted: 6 januar 2018 - 14:01 - Svar

Under sedvanliga och normala omständigheter erbjuder det pyrotekniska varuutbudet ett berikande och upplyftande skådespel, avsett att förhöja feststämningen och salutera livsglädjen.
I händerna på de socialt handikappade, impulsförslavade och våldsbenägna migranterna representerar fyrverkeriartiklar och dylikt endast vapen i händerna på stridslystna fotsoldater, vars huvudsakliga intresse är att bedriva allmänfarlig verksamhet inom det anarkistiska kriminalparadis vi en gång kände som Sverige och där inga påföljder värda namnet finns att frukta.
Dylika krigshandlingar mot det svenska samhället, inklusive de flockanfallande sexualpredatorernas härjningar, är direkta resultat av en kapitulerad ordningsmakt, ett genomkorrumperat rättsväsen samt icke minst det kriminella etablissemang som dagligen offrar normalbefolkningen på globalismens satansaltare i akt och mening att entusiasmera vandalernas terror och därmed påskynda uppdragsgivarnas – oligarkernas – strategiskt implementerade nya världsordning.
Ett människofientligt koncept där laglydiga medborgare av säkerhetsskäl tvingas till ständiga inskränkningar i rörelsefriheten och där den massimporterade pöbeln dikterar agendan i det offentliga rummet.
Andreas.
https://uploads.disquscdn.com/images/e5b4950875055ad5428505c4519d3440c e86c5f214bab4f102674a1c71431363.jpg

Leave a Comment