9
jan
Seneste opdatering: 10/1-18 kl. 1539
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Sverige blir fattigt och farligt”

Prof. Arnstberg om förtrycket av oppositionen i Sverige och sin bok “Priset.” –  Karl-Olov Arnstberg, Ingrid Björkman, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist, Mats Dagerlind, Kajsa Ekholm Friedman, Marika Formgren, Jonathan Friedman, Anna Hagwall, Jan Milld, Gunnar Sandelin, Jan Sjunnesson. Priset. Tolv författare om svensk repression. – Se også idag: Save Our Souls – Sverige driver redlöst!

Den galopperande utvecklingen mot ökat kaos fortsätter medan politikerna diskuterar vem som skall regera med vem och hur Sverigedemokraterna skall utestängas. Kjell-Olov Feldt i Svenska Dagbladet på frågan vad politiken kan göra åt denna tickande bomb: Jag vet inte. Jag tror knappt att någon vet det. Man försöker hålla locket på.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


BillyTheBritt

Posted: 10 januar 2018 - 12:53 - Svar

Min kopia av “Priset” har just kommit med dagens post, jag ser framåt till att läsa den.

Det är inte svårt att förutse hur etablissemanget kommer att hantera diskursen när verkligheten inte längre går att dölja och hur de då kommer att förhålla sig till den första vågen av dissidenter.

Redan nu växer det fram några mainstream politiker och journalister som långsamt och försiktigt börjar ta hänsyn till verkligheten utan att, som Karl-Olov Arnsberg poängterar, nämner de första vågens dissidenter. De andra vågens dissidenter kommer inte att vara dissidenter i länge utan vad de säger kommer så småningom att bli mainstream opinion. Då kommer de första vågens dissidenter att nämnas, men man kan inte ge dem rätt, det skulle leda till frågan om varför ingen lyssnade till dem, och sådana tankar kan man inte ha, så någon upprättelse blir det inte.

Vad kommer att hända är att etablissemangets spin doctors kommer att marknadsföra narrativet att den första vågens dissidenter var rabiata nazister och rasister som med deras extrema och hatiska retorik gjorde en meningsfull och förnuftig diskussion omöjlig. Så den första vågens dissidenter kommer att skuldbeläggas också för att massinvandringens problem hade vuxit så stor som de har gjort.

En Win-Win situation för etablissemanget.

Felix Krull

Posted: 10 januar 2018 - 18:21 - Svar

Tnx. Rigtigt godt interview.

  steen

  Posted: 10 januar 2018 - 18:29 - Svar

  Svensk Web TV er altid meget godt. Arnstberg kommer jo ind på det i Sverige evigt giftige spørgsmål om jøder, men jeg synes, han slipper levende fra det

Niels Henriksen

Posted: 10 januar 2018 - 19:02 - Svar

Nu også på lederplads i “selveste” Expressen – tiderne er i sandhed ved at skifte 😬

Mon der snart er nogle naive, uvidende og groft uansvarlige svenske politikere, der så småt begynder at få meget kolde fødder og ryste indvendigt over, hvad de med lukkede øjne har påført deres eget folk, kultur og og engang så fredelige, sikre, velfungerende og med rette beundrede nation af irreversible ulykker og destabiliserende samfundsnedbrydende forandringer, der efterhånden vil ødelægge sammenhængskraften i Sverige for al fremtid.

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/vem-ska-betala-om-sve rige-blir-som-malmo/?social=fb

PATRIK KRONQVIST

Vem ska betala om Sverige blir som Malmö?

Den har dog et år på bagen. *S

Leif Knudsen

Posted: 10 januar 2018 - 22:50 - Svar

When North Korea collapses, Sweden is the last stalinistic country in the world.

Leif Knudsen

Posted: 10 januar 2018 - 22:54 - Svar

De ledende politikere og mediefolk i Sverige burde i fængsel i mange år for deres misregimente af et helt land, undertrykkelse af anderledes tænkende, berufsverbot og almen ondskab. Deres forbrydelser mod samfundet står mål med Stasi-regimet i DDR.

  steen

  Posted: 11 januar 2018 - 08:33 - Svar

  Det er jeg helt enig i, men når nu befolkningen ikke har kunnet finde ud af at afsætte dem, må vi vente til næste lavkonjunktur i Sverige. Situationen er allerede meget kritisk mange steder, men det er for intet at regne imod, hvad den kan blive om ret få år.

latmask

Posted: 11 januar 2018 - 09:01 - Svar

Sverige är som en tryckkokare där man inte bara lagt på locket, utan dessutom har “svetsaren” svetsat igen locket samt säkerhetsventilen. Dock står tryckkokaren kvar på spisplattan på högsta värme.
När smäller det?

invernes

Posted: 11 januar 2018 - 09:46 - Svar

Nå er det vel et lite håp om at SD vil få rent flertall alene til valget ? for situasjonen i Sverige nå er at landet ledes av sinnssyke mennesker ja gale psykopater styrer Sverige i dag.

Leave a Comment