17
jan
Seneste opdatering: 17/1-18 kl. 2214
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En måske ikke så helt tosset politichef Eliasson

Svenska folket är inte redo för konsekvenserna av att Sverige försvarar sitt territorium

En helt glasklar analyse af Engellau. Det teater vi ser opført i svenske medier, er en ren Potemkinkulisse. Der står en krig og venter på Sverige, når de en dag beslutter sig for at tage den. Det er det Sverige nu vil opruste for både politimæssigt, militært og psykologisk, og slet ikke Putins Rusland, men det får man ingen til at indrømme ærligt. Problemet er, at mens Sverige forholder sig passivt så længe indvandrere kun skyder hinanden, vokser indsatsen fra dag til dag frem imod den uundgåelige dag, hvor der ikke længere er et valg.

Derfor opruster Sverige, og derfor lyver de om grunden. De indvandrede ‘bander’ er en potentiel guerillahær, og de har en tilsvarende bevæbning. og desuden er den svenske offentlighed slet ikke parat til at acceptere det antal dødsofre, der ville opstå.

Derfor dalrer det videre, også selvom Löfven efter at jeg skrev dette i morges, ubetænktsomt har talt om at sætte militæret ind. Situationen er ikke moden til det, Löfven kommer ikke til at gentage sit tilbud. Krigen svenske politikere metodisk har arbejdet på siden 1975, kommer ikke før et større antal almindelige svenskere er blevet indblandet i bandernes skyderier, eller før hær og politi er genskabt i kampklar stand. Vil den tilrejste guerillahær vente på det? Der er tegn på det modsatte hele tiden, bare i dag  her, her og her.

Men nu handlar det inte längre bara om jakt på flyende kriminella. Nu börjar det mer likna krig. Vår tids kriminella fungerar mer som gerillakrigare än som gammaldags tjuvar.

 

AE: Är inte det självklart? I krig handlar det om att döda varandra. Att folk dör i krig är inget olycksfall, utan själva syftet. Om polisen kommer ut i en vad du kallar no go-zon så stöter vi på kriminella ligor som dels är normala kriminella i bemärkelsen att de exempelvis säljer knark och fuskar med assistansersättningen men dels också en sorts armé som vill försvara sitt territorium från inkräktare, alltså polisen.

PE: Hm. Jag fattar att det nog skulle bli jobbigt. Har du förklarat det där för politikerna?

AE: Självklart. Det är därför de säger åt mig att ligga lågt och jobba hårdare med korvgrillningen med buset i utanförskapsområdena. Svenska folket är inte redo för konsekvenserna av att Sverige försvarar sitt territorium.

Fundera på det där, du. Konsekvensen blir att polisen kommer att lämna de där områdena för sig själva så småningom. Folk där får leva med sin kriminalitet. Polisen får koncentrera sig på att försvara medelklassområdena för när mer inflytelserika människor drabbas så ökar nog toleransen för polisvåld. EN KANSKE MISSKÄND RIKSPOLISCHEF(Se alle kommentarerne, her diskuteres åbent og kvalificeret) Se også Sverige i topp med antal skjutningar – “svårt hitta motsvarighet i andra länder. Sverige ligger i paritet med södra Italien”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 17 januar 2018 - 09:34 - Svar

Det bedste vil være at politi og militær bryder sammen hurtigst muligt. Disse institutioner fungerer væsentligst med at forhindre svenskere i at mobilisere sig i militser. Eliten bør være de første man bør sætte ud af spillet ikke mindst af hensyn til skræk og advarsel for fremtiden.

  Menghis Khann

  Posted: 17 januar 2018 - 10:40 - Svar

  Korrekt. – Når systemet bryder sammen vil den “rigtige” svensker kunne mobilisere en modstandstyrke. Hvis dette skete idag ville politi og militær fokusere på dem som “kriminelle” og muslimer som “ofre”.

  Derudover ville det måske også hjælpe os omkringliggende lande til at indse at vi har inviteret fjenden til bords.

  Lawrence

  Posted: 17 januar 2018 - 18:17 - Svar

  De kalder bare, så melder jeg mig under fanen “Snaphanerne” !

  Ragnar Lodbroge

  Posted: 17 januar 2018 - 20:23 - Svar

  Vi kan bruge sosialisternes eget våben, de vil at vi skulle arbejde 12 min mere om ugen for at redde DK, så hvis alle som arbejder i det private, begynder at arbejde 30 timer om ugen, så bryder systemet sammen på få å

  samuelafugglas

  Posted: 18 januar 2018 - 16:26 - Svar

  Svenska socialister har som enda målsättning att använda de invasiva främlingarna, de man kallar för “nysvenskar” i dagligt tal, till att trakassera, förnedra och kränka riktiga svenskar dvs. de som tillhör ursprungsbefolkningen. De har moderaten Ulf Kristersson uttalat sig så sent som igår. Han kommer inta att försöka ändra på den tingens ordning.
  Den nuvarande “eliten” skyddar inte svenskarna mot övergreppen och skadegörelsen i riket och medborgarna riktar sin ilska mot polisen vilket är fullständigt galet.

Margrethe

Posted: 17 januar 2018 - 11:45 - Svar

Lone Nørgaards måde at argumentere mod “metoo” på, svarer til, jeg påstår følgende: ” Er det ikke lidt hysterisk at råbe op om danske børn, der bliver udsat for sexovergreb, når det står meget værre til ude i verden. Se blot på Afghanistan..”
I så fald er der intet i verden, vi kan sætte ind over for, da der altid kan findes noget et eller andet sted derude, der er værre. At fremkomme med eksempler på noget der er værre er derfor en elendig form for argumentation.

Hvad der er ret og uret i de mange beskyldninger fra metoo anmeldelserne skal jeg ikke gøre mig klog på. Som jeg før har argumenteret for, vil bristede bylder, som når nogle får nok af mænd i arbejdsgiverrollen, der misbruger den magt, der ligger i det, altid ramme uskyldige og få utilsigtede konsekvenser når dominoeffekten ruller. Men skal de reelle ofre så bare tie stille og finde sig i det? Gøre offer til årsag? Den kører på samme melodi som muslimske kvinder, der er blevet voldtaget, og som derfor er “skyld” i familiens tabte ære. Junk.

  InHocSignoVinces

  Posted: 17 januar 2018 - 17:53 - Svar

  “Den kører på samme melodi som muslimske kvinder, der er blevet voldtaget, og som derfor er “skyld” i familiens tabte ære.”

  Sjovt nok hører vi ikke en lyd fra feministerne i dén sammenhæng, mens de er helt oppe på tæerne med #MeToo bevægelsen, der for det første forsøger at svine ALLE hvide mænd til som potentielle voldtægtsmænd, samt tilsyneladende ikke har opdaget, at de mænd der så rent faktisk er skyldige primært kommer fra deres eget venstreorienterede bagland af ryggesløse vatpikke, og altså stadigvæk udgør en forsvindende lille procentdel af alle hvide mænd, i forhold til muslimerne.

  Næh, du, det der er ikke andet end endnu et forsøg fra de kulturelle marxister, (læs: feminister), på at skabe splid i allerede splittede samfund, under dække af at ville “tale kvinders sag”.
  Der er sgu ikke noget at sige til at feministerne hader mænd, når man tænker på hvad det er for nogen “mænd” de omgiver sig med.

  Desuden er det jo en helt enorm mangel på reelle beviser, der er kommet frem med #MeToo:
  Ingen anmeldelser eller politirapporter på gerningstidspunktet, ingen anholdelser før 20-25 år efter, og heller ikke rigtig nogen domme, vel?
  Til gengæld er der så en fantastisk mængde beviser på at kvinderne selv har set de her ting foregå i årevis, uden at have anmeldt nogen, på trods af at kvinders rettigheder er sikret ved lov, og har været det de sidste 60 år.

  Men så er det jo godt at de har Oprah Winfrey til at give dem alle sammen syndsforladelse, for at have vendt ryggen til deres medsøstre da det virkeligt gjaldt.

  Præcis som de nu gør det med muslimerne.

   Margrethe

   Posted: 18 januar 2018 - 11:33 - Svar

   Jeg kunne ikke drømme om at forsvare løgne om andre, slet ikke med ødelæggende konsekvenser. Men er der noget, der fremkalder grøn udslæt hos mig, er det “argumenter” der forsøger at pege væk på noget andet: “Det kan da godt være, jeg slog fortænderne ud på min søn, da han var mindre. Men for det første var det bare mælketænder, for det andet er der børn ude i verden, der bliver mishandlet meget mere grusomt. Skulle du ikke koncentrere dig om det i stedet, hvis forkælede typer som dig overhovedet har noget at brokke dig over…” Kalder du det at argumentere?

   Som jeg siger, der går ikke røg af en brand uden ild. Jeg er overbevist om, at der er hold i en del af anklagerne. Ellers ville de ikke komme med så massiv kraft. Har du magt over andre, som arbejdsgiver ell. ja så holder du nallerne fra de underordnede. Det andet hedder magtmisbrug. Hvor svært kan det være at forstå?

   At påstå, der blot er tale om “kvinder, der hader mænd” – tjaaeh. Man kunne med samme ret sige, der er tale om mænd, der hader kvinder – og kvinder, der gør det samme -når det skal nedgøres til “hvem tager skade af et klask bagi”. Hvordan kan Lone Nørgaard og andet højhalset bluseynde melde så skråsikkert ud om, hvad andre kvinder skal lade sig udsætte for? Det er ingen kunst med endeløs tolerance, når man lever livet i en glaskiste, uden nogen risiko for at blive griset til af Street Wisdom.

   Jeg tror gerne mange rablende “feminister” fra universiteterne, eller hvor hulen de gemmer sig, går amok i deres lige så rablende univers og pludselig ser hekse alle vegne, der skal på bålet. Det er dét, jeg flere gange har forsøgt at forklare. Ikke forsvare. Når låget blæser af en trykkoger, får mange uskyldige kogende havregrød i ansigtet.
   Men hvem og hvor mange repræsenterer disse såkaldte feminister egentlig, selvom de er gode til at mase sig vej til medierne? Hvor mange kritikere af den muslimske invasion føler sig repræsenteret ved Glistrup og Nazi-Jonni?

   Hvor mange af fortidens “tyskertøser” havde reelt forsyndet sig, og hvor mange var blot uskyldige ofre for en forsmået nabosøn, der skulle hævne sig,da løjerne gik løs efter befrielsen? Vi ved det ikke. De fik aldrig en retfærdig rettergang, men var blot smidt ud på gaden til hobens aggressioner. Og så ender det sådan. Nu også med #metoo.

  Anne-Kit Littler

  Posted: 18 januar 2018 - 09:01 - Svar

  Nu fejlciterer du jo helt kolossalt Lone Noergaard, Margrethe, naar du snakker om “sexovergreb paa danske boern” og “hvad der sker i Afghanistan”. #metoo handler jo ikke om boern, men om kvinder, der paa nogetsomhelst tidspunkt af deres liv har foelt sig ramt af enhver form for sexuelt …. hmmmm ja, hvad skal man kalde det, naar responsen er gaaet helt over gevind og kvinder foeler sig “voldtagne” fordi en og anden fyr har set paa dem med det forkerte udtryk i ansigtet?? Det er jo ikke kun “maend i arbejdsgiverroller” der er blevet ramt af detteher nonsens, det koerer jo paa fuldt tryk paa universiteter, hvor koennene snart overhovedet ikke kan omgaas socialt uden at unge maend frygter at blive anmeldt for voldtaegt dagen efter en fest. Det vaerste er de aeldgamle “sager” der bliver gravet op, som f.eks. Dustin Hoffmann, der blev anklaget for aaben scene af en idiotisk britisk “talk show host” (Michael Oliver?) fordi en kvinde, der for 40 aar siden arbejdede paa et teater hvor Hoffmann var hovedperson i et teaterstykke, anklagede ham for at ha’ klasket hende i rumpen eller lignende. Hoffmann klarede sig vanvittig godt og spurgte Oliver om han troede paa hende. Oliver svarede at ja, hvorfor skulle hun lyve? MAASKE fordi hun lige havde udgivet en bog hvor det paastaaede “overgreb” var behandlet.??

  Altsaa, aerlig talt: Vi kan ikke blive ved med at doemme gamle omgangsformer med nutidens hysteriske puritanisme. Der er sgu’ ingen der doer af det, eller faar deres liv oedelagt! Idag er enhver form for sexualitet normaliseret, og “anything goes” baade for maend og kvinder. Man kan saa diskutere om det er godt eller ondt, men “you can’t have it both ways”!!

   Margrethe

   Posted: 18 januar 2018 - 12:25 - Svar

   HALLO! – Når jeg skriver om sexovergreb mod afghanske børn versus danske, har det nul og nada at gøre med, hvad LN direkte siger. Jeg bruger det som skæretyk eksemplificering af en argumentationsteknik, jeg ikke give fem flade for…

Niels Henriksen

Posted: 17 januar 2018 - 16:50 - Svar

Steen, der er en fejl i dit Breitbart-link ( “vokser indsatsen” ) –
her er det korrekte:

https://wwww.breitbart.com/london/2018/01/11/swedish-city-400-per-cent -increase-shootings-2017/amp/

Erik Skifter

Posted: 17 januar 2018 - 23:36 - Svar

Det svenske politi har netop løftet sløret for hvad der foregik ved den seneste gruppevoldtægt i Malmø. Efter at have gruppevoldtaget denne unge etniske svenske kvinde, hældte gerningsmændene brandbart væske hen over hendes skridt og følgende antændte de og forbrændte hele hendes underliv.
En sygelig handling føj. Jeg har svært ved at finde ord. Sindsygt og helt væk fra det som overhovedet kan accepteres.
Hvorfor rejser der sig ikke en kraftig modstand og et oprør i Sverige ? Hvorfor finder det svenske folk sig i disse forrykte gruppevoldtægter af deres egne borgere.
Hvorfor dækker den svenske presse denne hændelse så lempeligt og næsten fraværende.
Hvorfor har den danske mainstream presse ikke nævnte denne sygelige hændelse.
Sverige er blevet et sygt land med en masse syge indvandrende borgere

Anna Svensson

Posted: 18 januar 2018 - 00:48 - Svar

Det är inte bättre i Tyskland, även där har polisen försetts med munkavle:

https://www.youtube.com/watch?v=7MdCptlf-B8

Leave a Comment