6
feb
Seneste opdatering: 8/2-18 kl. 0112
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lügenpresse, Lügenpresse!

Når jeg ser Tommy Robinson, ser jeg en folkeleder in spe som en ung Lech Walesa, enhver politikers skræk. Lad mig minde om at Walesa i dag ikke blot er fhv. præsident, Nobelprismodtager, han er også ridder af Elefantordenen, den fornemmeste danske orden fra 1580.  Hvad har Tommy fra Luton dog, som de ikke har? Kan man lære det på et kursus? Han har  frygtløshed, autencitet og oven i købet charme, hvor mange i noget parlament har det? Det var en kæmpedemonstration i Dresden i går aftes, og AfD satser på et forbund med Pegida. Talen begynder min. 1:50.

Politikerne gjorde hele Ronneby til “ett utanförskapsområde”

Ødelæggelsen af Sverige har i de seneste fem år bevæget sig helt ud i småbyer som Ronneby i Blekinge med kun 12.000 indbyggere. Den er med andre ord irreperabel.

Utländska grupperingar slåss om knark, svart ekonomi och territorium. Tidigare sömniga och välmående småorter befinner sig i ett grepp där utländska kriminella gör upp, utanför rättsamhällets skydd.

Ronneby har stuckit ut i nyhetsflödet i flera år. En småstad i Blekinge som regelbundet skakas av upploppsliknande storbråk med 30-40 inblandade. Journalisten PM Nilsson har skrivit om den historiskt driftiga småstaden som enligt honom har blivit ett utanförskapsområde.

Nilsson beskriver en hårdför beskyddar- och indrivningsverksamhet. Två statslösa palestinska bröder bosatta i Helsingborg ”började med hot och slag resolut driva in egen skatteuppbörd”. Den äldste brodern har 30 domar, 5 besöksförbud och utvisningsbeslut, men Libanon vägrar ta emot honom.

”Alla i Ronneby visste, men ingen vittnade. Brödernas flickvänner kunde lugnt äta gratis på restaurangerna. Ingen vågade komma ut med notan. En svans av småpojkar skötte skadegörelsen om någon inte lydde eller inte betalade skyddsavgift.” RONNEBY, SKARA, HÖRBY – REVIRKRIG OM SVENSKA SMÅSTÄDER PÅGÅR


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KnudMadsen

Posted: 6 februar 2018 - 17:36 - Svar

@ Sverigstan. Man må da håbe, at svensken glæder sig over de nye forhold, de har tilkæmpet sig til, ved at importere alle disse kulturberigere, de nu har underordnet sig.
Jeg valgte vist helt rigtigt, da jeg for nogle år siden afleverede min brobiz til svenskebroen. Vi har ofte ferieret i netop området omkring den smukke Ronneby. Det gør vi bestemt ikke mere. Vi har endda venner, som er strandet med ejendomme i området. 🙁

KnudMadsen

Posted: 6 februar 2018 - 17:40 - Svar

@ Tommy R. En i sandhed brav mand, som vi i den grad har brug for, og som måske efterhånden er ved at vinde gehør for sine meget kloge synspunkter.
I måske overdrevent optimistiske øjeblikke fornemmer jeg en smule vaklen i geledderne hos de satans politisk korrekte galninge.

ferd ed sa

Posted: 6 februar 2018 - 22:04 - Svar

Tommy Robinson forever! Keep it up!

Leave a Comment