7
feb
Seneste opdatering: 9/2-18 kl. 2123
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French ‘The Voice’ Contestant Quits Show After Radical Islamic Sympathies Revealed

Hvordan man tĂžrrer en europĂŠer

“She said her message is one of ‘love, of peace and tolerance and the proof of this is to sing Hallelujah by Leonard Cohen – a song that illustrates perfectly the message that I wish to express as an artist.’ But her Arabic-language rendition of Cohen’s song shows she took some artistic licenses with that message, according to the Tribune Juive weekly. Whereas the French-language translation of the song’s first verse was faithful to the English origin, Ibtissem proceeded to sing in Arabic a verse that stripped away its sensual language and unmistakably sexual allusions. The verse was written years ago by a singer from Kuwait, Muhamad Al Hussayn, who is known for setting Islamic proselytizing lyrics to Western pop melodies. It exchanges Cohen’s iconoclastic musings about King David’s lust for Bathsheba and female sexuality with the story of a man who was ‘surrounded by darkness’ until he found God.” Spencer

Teaterdemokratiet slÄr tilbage

“Valghemmeligheden styrkes i Sverige” – tre uger efter 2018-valget

Henry Ford udtalte ”at man kunne fĂ„ bilen i hvilken farve man mĂ„tte Ăžnske, hvis blot det var sort”. I Sverige kan du stemme pĂ„ en hvilken som helst politiker, bare hen tilhĂžrer “syvpartiet.” De leverer den samme vare.

Hvis man ser pÄ bevÊgelserne i den svenske Riksdag i 77 Är, fÄr man let den tanke, at det slet ikke er meningen med svenske valghandlinger, at de skal  Êndre pÄ noget. Et mere begivenhedslÞst parlament end det svenske, er det svÊrt at pege pÄ. Der skete lidt i 1991 og igen i 2010. Ikke sÊrlig meget pÄ tre generationer. Har Sverige noget at bruge en demokratisk styreform til?

SD i 2010 var en fornĂŠrmelse, ja nĂŠrmest et statskup, der ikke er fordĂžjet  af den politiske adel otte Ă„r efter. Andre partier nĂŠrmest kopierer deres politik nu, men de har for ‘uanstĂŠndig en vĂ€rdegrund.” SĂ„ dĂ„rligt teater burde ikke belĂžnnes.

Man bebrejder med rette isĂŠr arabiske demokratier, at de ‘bruger demokratiet som en stige, nĂ„r de er kommet  til magtens top, smider de stigen vĂŠk.’ I princippet er det det samme i Sverige, men unĂŠgtelig lidt mere subtilt af dem, der Ă©n gang er nĂ„et til tops og mener, at toppen er deres naturlige arv. Svenske politikere er verdensmestre i at iklĂŠde autoritĂŠre hensigter i de smukkeste dragter. De har generationers rutine i at skjule, at magten fĂžrst og fremmest er til for sin egen skyld. PĂ„ en mĂ„de, mĂ„ man foretrĂŠkke arabernes brutale ĂŠrlighed: “Vi vandt, og der bliver ikke flere valg.”

“Valhemligheten ska stĂ€rkas”

I Ă„rtier har Sverige vĂŠret bebrejdet sin nĂždtĂžrftige valghemmelighed, blandt andre af det davĂŠrende Helsinki Watch i 2002, store EU lande og den danske VKO-regering.

Hvis ikke det nuvÊrende system havde tjent et formÄl, var det skiftet ud for 25 Är siden, og det tjener blandt andet til at udskamme SD vÊlgere. Jeg spidsede derfor Þren, da jeg hÞrte i radioen, at valghemmeligheden nu skal styrkes. Valhemligheten ska stÀrkas.

De nye regler trÊder i kraft 1 oktober 2018. Valget foregÄr tre uger fÞr, den 9 september 2018.

SkÀrmar ska sÀttas upp för att ingen ska se vilka valsedlar vÀljaren tar med sig in i röstbÄset. Det föreslÄr justitiedepartementet i en departementspromemoria som syftar till att stÀrka valhemligheten.

Efter sĂ„ mange Ă„rtier er det faktisk en ret stor nyhed. Gad vide, hvorfor medierne gĂ„r sĂ„ stille med den? Men sĂ„ Sverige i det mindste en ‘demokratiminister’, hvad Danmark ikke har.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
6 years ago

Hvem sidder der bag skĂŠrmen? Jeg tvivler pĂ„ “syvpartiet” sĂ„ let afgiver magten over valghandlingen?
De syv-vÊlgere vil sikkert stadig stjÊle alle SDs stemmesedler og sÄ krÊver det mod og gÄ frem bag skÊrmen og bede om nye?

Henrik GĂžtke
Henrik GĂžtke
6 years ago

Den korrekte titel burde vĂŠre: Hvordan man tĂžrrer en socialist. En borgerlig er i vidt omfang defineret ved ikke at vĂŠre velvilligt virkelighedsfjern.

Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago

Om den rationel fobi. ja, du lĂŠste rigtig) Hvis vi ellers kan blive enig om, at fobi betyder frygt, SĂ„ mĂ„ vi nĂžje undersĂžge denne frygt! Kort sagt – hvad er det vi frygter? En lang rĂŠkke undersĂžgelser har fastslĂ„et, at der hersker en omfattende frygt for islams tilstedevĂŠrelse og indflydelse i Europa! AltsĂ„: frygten kan begrundes, og dermed er den rationel! Der er ogsĂ„ skrevet en lang rĂŠkke bĂžger om dette tema Bl.a. Rolf Slot-Henriksen Lone NĂžrgĂ„rd, Morten Uhrskov og Lars HedegĂ„rd. Problemet er bare, at disse undersĂžgelser og bĂžger ikke bliver lĂŠst af den brede del af befolkningen,… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det vi kan frygte er at muslimerne ĂždelĂŠgger det veldfĂŠrds samfund vi har opbygget, for selve muslimen er jo noget af det svageste evulotionen har frembragt, en vandmand er en stĂžrre trussel end en muslimsk mand

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago

Denmark to Become Latest European Nation to Ban the Burqa.
http://www.breitbart.com/london/2018/02/07/danish-government-looks-ban-burqa-niqab-islamic-veils/

Danish Left Unveils ‘Ambitious Plan’ to Slash Third World Migration.
http://www.breitbart.com/london/2018/02/07/danish-left-slash-migration/

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x