30
mar
Seneste opdatering: 31/3-18 kl. 2309
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

P1 Debat: Er Sverige tabt?

Med Mads Fuglede og Kasper StÞvring, der er vidende og konkrete i modsÊtning til deres modstanderes fÞlerier. Den alternative kvinde Caroline Magdalena Meier demonstrerer ikke sÊrlig overraskende ingen speciel eller konkret viden om emnet. Hvorfor skal hun sÄ medvirke?LÊs apropos dagens sjoveste artikel: Alternativet er et studie i at undgÄ folkelig opbakning.

Der sidder nogle forblĂžffende stolpeskud i Folketinget, man er lykkeligt uvidende om, ved ikke at have TV og styre helt udenom DR. Tror Fanden de (ikke vi) har hobet “udfordringer” op, der ikke er nogen lĂžsninger pĂ„.

Tabt og tabt, det er pop at udtrykke sig sÄdan, og P1 er blevet rÞd pop. For 30 Är siden, var det rÞdt og kvalificeret. Sverige kan humpe videre skadeskudt i resten af Ärhundredet. Det er et gradsspÞrgsmÄl. Det kan ogsÄ gÄ meget vÊrre, men lad os ikke gÄ ind i spÄmandsbranchen. Der er sat sÄ store krÊfter i bevÊgelse, at ingen kan overskue bare de ti nÊste svenske Är.

Ingen kan formentlig administrere det, mindst af alle, dem der har skabt det. Den daglige historie, er den om kontroltab og folkestyrets imkompetence. Det skal nok gÄ helt ad Helvede til, men lad det lige gÞre det fÞrst.

Sverige er InshAllah, i sin skÊbnes vold. Vi andre kan ikke pÄvirke den. Vi kan afvente og beskrive det stÞrste samfundseksperiment i landet de sidste mange hundrede Är.

Har svenskerne solgt ud af Folkehemmet og glemt de blĂ„gule vĂŠrdier? Har flygtninge fra MellemĂžsten overtaget Astrid Lindgrens land, hvor stĂŠrke piger som Pippi plejede at styre, ogsĂ„ selvom faren var negerkonge? Hvis Sverige fortsĂŠtter kursen, vil hver tredje svensker i 2050 have rĂždder i MellemĂžsten. “Jeg er chokeret” – siger Venstres Mads Fuglede. “Der er ingen grund til bekymring”, svarer Alternativets Caroline Magdalena Meier. HĂžr P1 Debat: Er Sverige tabt? 45 minutter.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x