28
jul
Seneste opdatering: 29/7-18 kl. 1236
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Why Radical Individualism in a Tribalizing Society Wont Work

Her fÄr de nyttige middelklasseidioter Antifa en pÄ bÊrret.

UtlÀndsk bakgrund i kommunerna 2002-2027

NÄr man ser svensk demografisk statistik og afledte prognoser, bliver man til det yderste pessimistisk. Man ser en omvÊltende katastrofe i sin vorden. Der er intet politisk valg i synet, man ser blot oplÞsningstendenser, der allerede har vÊret manifeste i 30 Är, forlÊnget ud i den nÊre fremtid. Omfattende repatriering, som AfS er fortaler for, kan redde landet, men den dag der mÄtte vÊre flertal for det, vil det uvÊgerligt vÊre for sent og mÄske endda gÞre ondt vÊrre. Vil nogen venligst fortÊlle Frank Jensen, at KÞbenhavn ikke skal have en metro, der er integreret med MalmÞ? Den er et Þkonomisk sort hul, den er dÞende, og det er ikke KÞbenhavns ansvar.

Att Sverige har förÀndrats de senaste decennierna Àr det nog ingen som förnekar. Men hur stor Àr förÀndringen, och hur ser det tio Är framÄt om det fÄr fortsÀtta i samma stil? SÄ hÀr ser utvecklingen i procent ut i Sveriges 25 största kommuner.

Gunnar Sandelin kommenter tallene:

Sveriges stora demografiska förÀndring:Affes statistikblogg har gjort ett jÀttejobb och gÄtt igenom förÀndringen i ALLA landets kommuner vad gÀller hur andelen mÀn med utlÀndsk bakgrund i Äldern 15-44 Är har ökat sedan 2002. Dessutom finns en prognos fram till 2027. Denna grupp Àr den mest brottsaktiva. BrÄs senaste (sista?) utredning frÄn 2005 visade pÄ en klar överrepresentation, sÀrskilt nÀr det gÀllde grövre brottslighet.. Han skriver ogsÄ i Dagens SamhÀlle: Media sprider en felaktig bild om invandringen.

Se det hele

UtlĂ€ndsk bakgrund i kommunerna 2002-2027

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tilfĂŠldig
tilfĂŠldig
5 years ago

Individualismen kan kun trives og holdes i skak i et velfungerende samfund. Det er paradokset, som bĂ„de totalitĂŠre og liberalister har uendeligt svĂŠrt ved at fatte. SĂžren Kierkegaard skrev i sin tid: “Subjektiviteten er sandheden.” Det betĂžd, at hiin Enkelte mĂ„tte pĂ„tage sig at forholde sig med hele sin eksistens til de vigtigste spĂžrgsmĂ„l i livet. TrosspĂžrgsmĂ„let fĂžrst og fremmest. For Kierkegaard gjaldt nemlig samtidig, at subjektiviteten var i usandheden. Sandheden ligger uden for den enkelte: som idealitet, som guddommelig virkelighed – noget, der gĂ„r forud for og er uafhĂŠngigt af hiin Enkelte. Subjektivitet og sandhed er refleksive begreber. De… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x