29
nov
Seneste opdatering: 30/11-18 kl. 1217
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Wellcome to Europe,” skrev globalisternes pengemænd

Lars Bern forklarer forebilledligt, hvad globalisme er udover et slagord. Nemlig de helt store pengeinteresser, når de begynder at føre politik hen over hovederne på nationerne. EU er deres skabelse og tjener, og vores egen statsminister er bare tjenernes tjener. Man har lov til at spørge sig, hvor Lars Løkkes primære loyalitet egentlig ligger.

Bern har også en video ude om globalisten Annie Lööf, som gør en klogere på det tilsyneladende mysterium, der foregår i Sverige og skal ligne regeringsforhandlinger. Hvis nogen har stukket en kæp i hjulet på det hele, er det Annie Lööf.

Hun vil nemlig med otte procent af stemmerne være statsminister foruden at hun muligvis vil vise sine pengebagmænd, at demokratiet ikke fungerer, da folk jo stemmer på ‘de forkerte.’ Lars Bern 29 nov. om Annie Lööfs intriger i regeringsfrågan.

Danmarks skæbnetime

Af Jens Graae

I år 2060 vil der ifølge Danmarks statistik være 867.258 ikke-vestlige indvandrere i Danmark. Langt de fleste er muslimer. Hertil skal lægges de muslimer, der ved fødsel eller erhvervet statsborgerskab er såkaldte danskere. Hvis der lukkes for yderligere indvandring, må det formodes, at vi i 2060 har omkring 1,2 millioner muslimer i landet. Årsagen til at der skal lægges vægt på muslimerne er, at det er det eneste folkeslag, der har erklæret højlydt og mange gange, at ”Når vi bliver mange nok, så overtager vi landet”!

Om få år er vi nok alle muslimer

”Marrakesh Erklæringen” afgør om Danmark i nær fremtid skal være muslimsk. Derfor er der røre omkring netop den aftale, som i virkeligheden er den sidste af mange hemmelige aftaler, som Danmark har haft med muslimerne og lederne af det afrikanske kontinent som helhed. Marrakesh Action Plan 2018 til 2020 åbner adgang for indvandrere fra hele det afrikanske område til EU. Mon ikke, at der i første bølge kommer mindst 5 millioner nødlidende afrikanere fra byernes slumkvarterer samt igen et hav af muslimer til Europa.

Kan vi stole på Lars Løkke?

EU mener jo at vi har plads til godt 37 millioner mennesker i Danmark (Rapport fra EU Kommissionen, 2010). Det viser, at EU har været forberedt på indvandringsbølgen i god tid. Hvis det er tal, som EU og især vores danske statsminister tager alvorligt, så rejser det et alvorligt spørgsmål, nemlig om vi kan stole på den mand.

I 2015 så vi efter min opfattelse statsministerens virkelige hensigter udfolde sig. Ingen af os glemmer de mange indvandrere som vores statsminister lod vandre op ad vores motorveje. Standsede han dem? Nej, de fik lov til at tvinge sig ind i vores land og de er her stadig. Nogle af dem har sikkert fået statsborgerskab. Skal vi stole på Lars Løkke? Skal vi tro på ham, når han nu underskriver aftaler med diktatorer og andre utroværdige regimer i Afrika?

Lars Løkke forærer os væk

Afgørelsen om Marrakesh Erklæringen skal underskrives 10-11 december 2018. Hvordan forestiller Lars Løkke og Mette Frederiksen sig, at de skal kunne styre den såkaldte legale indvandring fra hele Afrika mod Danmark. Hvis de hævder, at de følger EU, så bliver det interessant!

EU mener, at der er plads til 75 millioner mennesker i Østrig, 20 millioner i Belgien, 37 millioner i Danmark, 486 millioner i Frankrig, 274 millioner i Tyskland osv. Der er forhåbentligt ingen fornuftige mennesker udenfor Bruxelles, måske lige bortset fra politikere, der i fuldt alvor mener at vi kan magte alle de mennesker pr. arealenhed i vores lande.

De hemmelige indvandringsaftaler

Medens folketingets politikere har holdt den danske befolkning hen med snak, har de i hemmelighed opbygget et kompleks af aftaler fra 1973 til dato, foreløbig kulminerende med Marrakesh Erklæringen og Marrakesh Action Plan 2018-2020. Kors, hvor har de taget alle os i den såkaldte almindelige befolkning ved næsen. Vi har tillidsfuldt troet på jer politikere og hvad har I gjort til gengæld. I har røvrendt os alle.

Alle folketingets politikere synes at svigte

Hvor er dansk Folkeparti henne? Tror I virkelig, at I kan klare jer med lidt tom snak i folketingssalen og et par ord i fjernsynet. I snakker jo kun! Dem der satte deres kryds ved jer forventer sikkert handling nu. Ja, Ja, tomme tønder buldrer mest. Og det var så Dansk Folkepartis indsats!

Nåh ja, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet hører vi nok ikke meget fra. Socialdemokratiet har i alle årene ønsket indvandring. Nu hvor valget nærmer sig er tonen anderledes. Som sædvanligt betyder det sikkert ikke noget. De er sandsynligvis på Lars Løkkes hold. Resten af de små partier ønsker stort set øget indvandring!

Det synes hermed ”bevist”, at samtlige politikere i folketinget i Danmark ønsker at knuse det danske folk med indvandring. Et flertal i befolkningen ønsker indvandringen standset. Det er årsagen til at politikerne i folketinget ikke ønsker en folkeafstemning om det spørgsmål.

Lad os få den folkeafstemning

Selv en politiker må kunne se, at noget er rivende galt.  Det kan ikke være rigtigt, at et helt folketing stort set er uenig med størstedelen af befolkningen. Så lever vi jo ikke i et demokrati! Lad os nu få den folkeafstemning på ærlig vis og uden de sædvanlige politiske fiksfakserier, der skal sløre virkeligheden.

Det er os, der lever i politikernes rodebutik

Det er os, folket, der skal leve i politikernes rodebutik. Hvor blev integrationen af. Igennem 40 år er integrationen forsøgt gennemført med milliardstore økonomiske bidrag. Her lige før valget og efter store besparelser på velfærdsområdet, øser regeringen nu igen 100 millioner kroner ud på at gennemføre integration og arbejde til alle indvandrere.

Nu har vi igennem 40 år hørt den ”melodi” fra politikerne og set million efter million af gode skattekroner blive smidt ud til ingenting. Tror I virkelig, at vi hopper på den limpind. Politikerne gør åbenlyst nar af den befolkning, der i deres ansigts sved skaber skattekronerne.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Birgitte

Posted: 29 november 2018 - 18:56 - Svar

Jens Graae – Tak for nævne de andre aftaler, der er gået under radaren og er indgået uden offentlig debat, akkurat som det også var meningen med FN’s migrationspagt.
Det skal frem i lyset, hvad der er foregået siden 70’erne. Regeringen og de såkaldte “faktatjekkere” vil naturligvis sige, at intet af det har været juridisk bindende, men faktum er, at der nu er oprettet et kæmpe apparat kaldet Euro-Middelhavs Unionen, hvis formål er at arbejde for at integrere EU og de afrikanske og arabiske “naboer”.
Det var det, Lars Løkke talte om, da han i mandags forsvarede den kommende underskrift med, at hans “intention” er det modsatte af det, han bliver beskyldt for på sociale medier, og at vi skal “bygge bro til Afrika”. Det er sådan, de taler om det, i de kredse, han er i.

Han er naturligvis ikke til at stole på. Havde han været ærlig, havde han som minimum ladet pagten oversætte. Og DF er klar til at lade ham skrive under for et par indrømmelser på finansloven.

https://www.berlingske.dk/politik/loekke-vil-praecisere-debat-om-omstr idt-fn-papir-jeg-bliver-beskyldt-for)

Global Jihad

Posted: 29 november 2018 - 19:29 - Svar

No Mekka – No profet – No Koran!!!

A TRIBUTE

Fornem dansk islamforskning:

Patricia Crone, blev født i København i 1945.
Hun læste historie ved Københavns Universitet.
Derefter blev det til en lang række forsker stillinger fra UK. til Oxford.
Patricia Crone var en smuk og usædvanlig velbegavet kvinde, hun
talte 15 sprog Bl.a. arabisk, græsk etc.
Efter mange års islamforskning (siden 1985), er det en sand forløsning (endelig),at
få alle brikkerne på plads! Det blev en lang rejse – Koraner – hadith, Sura og sharialov.
Allerede fra begyndelsen stod det mig klart, at tingene ikke hænger sammen, der er noget
galt – hele den islamiske historie er falske – løgne fra A til Z! Der har aldrig været nogen
“profet,, Mahund! og hans såkaldte “Koran,, har man aldrig fundet!
Jeg har læst flere af de forskere, der henvises til.
Den danske forsker, der omtales flere gange, er Professor Patricia Crone, hun var ikke nogen “skrivebords
historiker, der blot skrev efter andre. Hun var af den “gamle,, skole, hvor man drog ud i marken
for, at undersøge de fysiske forhold og geografien. Crone besøgte SamdieArabien og Egypten i 1985, hvor hun omhyggelig undersøgte alle tilgængelige dokumenter(Trades). De var Crones afhandling” Meccan Trade and the rise of islam,, 1987, der for alvor bragte Patricia Crone ind i verdenshistorien gang, som én gang for alle satte Mekka myten på plads. Prisen blev en dødsdom (fatwa) fra hele den islamiske verden! Hun måtte flygte efter flere dødstrusler.
Det var ” Meccan Trade and the rise of islam,,der afslørede alle islam løgne og bedrag, Patricia Crone døde af lungekræft i 2015. Hendes arbejde er nærmest ukendt blandt danske forskere
– hvilket er ganske besynderligt!

Et lille mesterværk (450 sider), ligger nu på mit skrivebord.

Guds styre – islamisk politisk tænkning i middelalderen, af
professor Patricia Crone (1945-2015).

Nuvel, den meste helstøbte, og fornemste, saglige afhandling, om
islams historiske udvikling (de første 600 år), vi har kendskab
til i dag; finder vi hos den danske islamforsker – Professor
Patricia Crone ( Gods Rule: 2005 – nu på dansk 2015).
Crone har styr på såvel arabisk, græsk. fransk og tysk etc.
( her kan man så få genopfrisket sine arabiske verber).
Et lille mesterværk (450 sider), som imponerer, selv en
gammel hårdkogt “islamfob,, professor,,,,
Den er usædvanlig velskrevet og veldokumenteret!
For islamforsker og historiker er, der tale om en
sand perle, som beskriver de første 600 år efter islam
tog magten i hele Mellemøsten. Patricia Crone forsøger, at
kaste lys over en ellers meget dunkel periode af islams historie.
Mange præ-islamiske skrifter er gået tabt og der findes ikke meget
saglig og videnskablig materiale fra denne periode af islams historie
– lige bortset fra professor Bernard Lewis med speciale i Mellemøstens
historie.
( Carsten Niebuhr Biblioteket 2015).
Jeg har aldrig læst noget lignende, ( og det siger ikke så lidt)
efter mere end 30 år ved skrivebordet – så tak til Crone!
Det viser sig, at Crone har været meget produktiv, og
har skrevet mere islamkritik end alle andre danske islamkritiker
jeg har kendskab til (?).

P.S: Crone beretter ikke om Muhammads liv og Koranens
tilblivelse, og det er (efter min mening) et genialt træk!

Den såkaldte “profet,, grundlagde aldrig nogen religion, og efterlod sig aldrig nogen menighed – Tværtimod!!
Det eneste han efterlod sig var en lille håndfuld blodtørstige svin og hunde! – og grundlagde verdens største blodblad!
De første 200 år var én lang borgerkrig mellem de forskellige stammer
klaner og sekter, der havde hver deres egne “profeter og guder,,
Efter 200 år var der ingen, der kunne huske hvad den såkaldte “profet,,
havde sagt!

1) Den er usædvanlig velskrevet og velformuleret.
2) Den er veldokumenteret og saglig underbygget.
3) For islamforsker og historiker er, der tale om en
sand perle, som beskriver de første 600 år efter islam
tog magten i hele Mellemøsten. Patricia Crone forsøger, at
kaste lys over en ellers meget dunkel periode af islams historie.
Mange præ-islamiske skrifter er gået tabt og der findes ikke meget
saglig og videnskablig materiale fra denne periode af islams historie
– lige bortset fra professor Bernard Lewis med speciale i Mellemøstens
historie.
( Carsten Niebuhr Biblioteket 2015).

Historiker Jay Smith demonstrer hvorfor Patricia Crone store
arbejde fik så stor og afgørende betydning!
https://youtu.be/9X_uYyAA5iQ

Islamic scholar

Jay Smith & Al-Fadi ( født i Mekka).
Dan Gibson
Michael Cook
Tom Holland

Arne

Posted: 29 november 2018 - 19:38 - Svar

Kan man stole på en mand, der før valget i 2015 sagde “straksopbremsning,” og derefter lod politiet servicere og guide horder af velfærdsmigranter videre af de danske motorveje ?

Kan man stole på en mand, der sagde, at han ikke for enhver pris vil være statsminister ?

Kan man stole på en mand, der i 1988 står i taleban dress og med en AK-47 i hånden, omgivet af terroister?

Kan man stole på en mand, der igennem hele sin politiske karriere, fra ungdoms- og regionspolitiker til landspolitiker, ikke har kunnet kende forskel på dit og mit, og i den grad har udnyttet systemet?

Lars Løkke – og dermed Venstre – har kun eget ve og vel på sinde, samt det for øje, at ødelægge et ellers velfungerende og homogent land.
Lars Løkke burde tildeles Corfitz Uldfeldt-prisen, for sit undergravende arbejde, mens resten af de såkaldte politikere i Folketinget, burde stemmes ud, og derefter kastes ud på historiens losseplads, der hvor de retteligt hører hjemme.

At tilslutte sig endnu en traktat, er endnu et søm til Danmarks ligkiste.

  Nielsen

  Posted: 30 november 2018 - 03:16 - Svar

  Det er koldt og jeg er langt hjemmefra
  Og jeg savner min mor og min far

Historyman

Posted: 29 november 2018 - 20:10 - Svar

Tak Global Jihad !

Det er sjældent, at nogle her i Danmark, henviser til Patricia Crone. Og det er som du skriver besynderligt, da hun er en af de sidste 30 års mest provokerende og nytænkende islamforskere. Det viser jo indirekte, at dansk islam forskning, er pga. Jørgen Bæk Simonsen og andre, er blevet relativeret og udhulet.
Mvh.
Historyman

  Global Jihad

  Posted: 29 november 2018 - 20:41 - Svar

  P.S: Hvis vi ser på de ladkort, der fandtes på daværende tidspunk, vil
  vi se, at der er fandtes noget Mekka! Hvis hunde profeten blev født i Mekka 570 og døde i 632.
  så er alle Koraner fuld løgn! Der var ikke noget Mekka før 900-tallet!
  Problemet er. at Mekka ikke har noget rent drikkevand – hvem ville grundlægge
  en by uden vand? – det lyder dumt!
  Patricia Crone bemærker, at de beskrivelser af Mekka, som vi finder i Koranen alle er falske!!
  Der findes ikke nogle bjerge – og de oliven palmer, der omtales findes kun i Middelhavs lande!
  Og endelig: Flere forskere har anmodet, om at se det hus, hvor man påstår. at hunde profeten skulle
  være født – det findes ikke!!! Det ligger i det område, der er afspærret for offentligheden – kun for muslimer
  Kun for hunde – huset er omhyggeligt jævnet med jorden skide smart – ikk´

   Birgitte

   Posted: 29 november 2018 - 23:05 - Svar

   Tilslutter mig Historymans tak for beskrivelsen af Patricia Crone 🙂
   Jeg har set hende omtalt både hos Ibn Warraq og hos Tom Holland – hun medvirker også i Tom Hollands dokumentar “the Untold Story” (som også kan findes på YouTube). Vidste ikke at der var en bog af hende på dansk. Efter en så varm anbefaling vil jeg overveje at få fat i den – skønt jeg kender hendes pointer og derfor ikke bliver overrasket. Argumenterne for “no Mecca” er 100 % overbevisende.

   Kunne være dejligt, hvis historisk og lingvistisk forskning indgik som en naturlig del af religionsundervisningen i gymnasierne. Islams fortælling om Muhammed og Koranen kan ikke overleve mødet med oplysning. Vores forsknings- og uddannelsessystem har svigtet totalt i deres mærkelige ærbødighed over for islam.

  Global Jihad

  Posted: 30 november 2018 - 16:38 - Svar

  Ja, J.B Simonsen bragte dansk islamforskning i et sørgeligt forfald – og under vand!

  Det blev Tina Magård og Kim Møller, der bragte 150 års dansk islamforskning
  tilbage på ret køl – og tak for det!

finnaskov@mail.tele.dk

Posted: 29 november 2018 - 20:23 - Svar

Man burde støve bøddel øksen og huggeloggen af, de der nu er museumsgenstande i Horsens Tugthus, og opstille dem på torvet i København.
Blot som en venlig påmindelse på hvad der venter landsforrædere, og ikke en eller anden velbetalt stilling i internationalt regi, når man har solgt sit land og befolkning for tredive sølvpenge.

Leave a Comment