2
dec
Seneste opdatering: 2/12-18 kl. 1642
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

73 år efter Adolf Hitlers død

5 i 12 bevægelsen er interessant rent psykopatologisk. Den blev stiftet af Stig Wallin i 80′ erne hvis datter Sara Vestin og hendes veninde Sylvia Hoek blev myrdet af en sort indvandrer fra Eritrea i 1989. En neger i Härnösand, så at sige, og en temmelig dødelig neger.

De døde af svensk multikultur mens de endnu var unge

Härnösand ligger 500 km nord for Stockholm ikke så langt fra Polarcirklen, og kan muligvis forklare deres bizarre tankegang. Man ville selv blive lidt underlig i hovedet af at leve halvdelen af året i kulde og mørke. Mordene på Sara Vestin og Sylvia Hoek er diskuteret i detaljer her og her, hvis nogle har lyst til en sygehistorie. De døde i utide mens de endnu var unge af svensk multikultur. Sveriges ‘demokratiminister’  fejrer det.

Svensk multikultur har temmelig mange  dødsofre på samvittigheden

Svensk multikultur har temmelig mange  dødsofre på samvittigheden, men ingen vil tale om dem. For femten år siden anslog man antallet til 500. Jeg kender svenske kriminalhistorier så godt, at jeg kunne se efter at have lavet stikprøvekontroller, at tallet passede dengang.

De døde svenskere var rigtignok myrdet af indvandrere, det var ikke propaganda i 2005, at 500 var  dræbt af svensk multikultur eksklusiv døde i trafikulykker og lignende. Hvis nogen har linket fra dengang, tager jeg imod med tak. Det var vistnok nogle misliebige svenske nazister, der havde det. Skrækkeligt at være nødt til at være enig med dem.

De debatterende klasser må ikke komme til skade

Ingen ved, hvad det er i dag, men det må være langt over 1000 direkte dødsofre. Man fører ikke statistik over det, de anses for døde i en højere og retfærdig sags tjeneste.

Rättvisa er en stor ting i Sverige. Den juridiske, den guddommelige, den poetiske. Den er værd at dø for, bare det er plebs, der skal dø, og ikke de debatterende klasser. Deres samfundseksperiment er sakrosankt.

Hvis ikke Stig Wallin var suicidal

Sara var en tjej som även levde som hon lärde. Hon hade ett förhållande med en afrikansk flykting från Eritrea. Och umgicks även med andra afrikaner. Men någonting gick väldigt snett. Ungefär ett år efter att hon bildat sin förening som skulle bekämpa rasism och främlingsfientlighet, blev hon mördad av sin afrikanska pojkvän (när hon ville göra slut). Ja, förutom Sara blev även en annan tjej (Saras kompis) mördad av afrikanen i samma veva.

Antiracismen var faderens svar på mordet på sin datter og veninden. Hans reaktion på mordene var at blive formand for 5i12-rörelsen.  Hvis ikke det er suicidalt. Hans datter var dræbt.

Nu er han tak og lov selv død, en velgerning over for menneskeheden. En Stig Wallin kan man ikke frelse fra sig selv, men han illustrerer hvilken åndelig sygdom, der har gjort det af med Sverige.

Hédi Fried prisas för kampen mot nazism log in kan læses her og her: Stig Wallin: Mannen som fick sin dotter mördad av en afrikan o blev aktiv antirasist.

Dagens Nydeligheder, Politikens søsteravis, er en publikation der kun udkommer, fordi svenske skattebetalere er tvunget til at financiere den. Ingen der er rigtig velforvarede, ville frivilligt give penge for den.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Global Jihad

Posted: 2 december 2018 - 14:28 - Svar

I tiden op til og under Anden Verdenskrig
samearbejdede Nazi-tyskland med muslimer, og
antisemitter om en deltaljered planer for jødeudryddelse og forberedelse af den for stårende tysk indmarch i Nordafrika og Mellemøsten.
Her blev Hitler opfattet som den store frelser, og
af nogle endog som den 12. imam og side stillet med
“Profeten,,. Araberne forventede, at tyskerne ville
befri de arabiske lande for britiske indflydelse
og samtidig én gang for for alle løse “jødespørgsmålet,,
i ” Palæstina.

Kilde: Halvmåne & Hagekors.
På dansk 2015.

Santor

Posted: 2 december 2018 - 15:13 - Svar

Ren Peter Mygind. Selvmordskurs direkte ind i isbjerget i fuld dagslys og med et smil på læben.

Bosse J

Posted: 2 december 2018 - 15:23 - Svar

Här är en artikel som i hög grad handlar om Semitism:
Antisemitism

Arne

Posted: 2 december 2018 - 16:05 - Svar

Svenskerne er lidt mere fremme i skoene, men resultatet på sigt er det samme.

Fra Den Storehukommelse:

”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.”
Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson.

Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper.

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tilbaka”.
(Mona Sahlin/Sveriges Radio P 1 (morgen) den 17.05.2001).
” I har en kultur, en identitet, en historie, noget, som binder jer sammen. Og hvad har vi? Vi
har midsommeraften og ligende fjollede ting.”
(Sagt af Mona Sahlin, Euroturk, marts 2002, og ”Islams magt” af Pittelkow og Jespersen, s.237).

“Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”
Det var den daværende Svenske socialdemokratiske Integrationsminister Jens Orback som i 2004,
(efter mordet på Theo Van Gogh), kom med den udtalelse.

Når det gælder hvad som er svensk og hvem som er svensk, har Sveriges statsminister Frederik Reinfeldt i 2006 sagt følgende: ”At hævde at der findes en gruppe – som svensker – viser sig ofte vældigt svært at kunne definere. Ursvensk er bare barbariet. Resten af udviklingen er kommet udefra”.

I maj 2014 skrev Miljöpartiets Åsa Romson (vicestatsminister + og minister for miljø og klima sammen med to andre partimedlemmer i Dagens Nyheter at ”-vi aldrig kommer til at gøre det sværere for mennesker at komme til Sverige.
De skrev også, at etablerede partier i ”-lande som Danmark og Holland har tilpasset deres egen retorik og politik efter de fremmedfjendske.”

”Der findes desværre mange racister i vort land. Jeg er træt af dem. De er utrolig dygtige til at have ondt af sig selv og hævde, at de bliver skidt behandlet. Men de er samtidig meget flittige til at behandle andre dårligt.”
(Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, juli 2014 til Aftonbladet, nævnt i Weekendavisen nr.37 ”Udland”, s.8, 2014).

– “Jeg beder jer kære svenskere, om at have tålmodighed og åbne jeres hjerter for de udsatte vi ser rundt i verden. Når mange flygter på samme tid skaber det spændinger også i det svenske samfund. Men vi har lært, at mennesker, der kommer hertil på sigt, er med til at bygge det moderne Sverige sammen med os! – Men det kommer til at koste mange penge. Så mange, at der ikke bliver plads til forbedringer i velfærden.”
(Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, 16. august 2014 på Norrmalmstorg/Stockholm (Aftonbladet), inden valget 14. september 2014).

Frederik Reinfeld sagde ved et vælgermøde i august 2014: ” Sverige vil være en humanitær stormagt.”

”Hvad betyder ordet ”nok”?
Er Sverige fyldt op? Er Norden fyldt op? Er vi for mange mennesker? Vi er 25 mio. mennesker, som bor i Norden.
Jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op.”
((Frederik Reinfeldt, tidligere svensk statsminister, i anledning af, at han syntes Sverige og resten af Norden havde plads nok til at tage imod mange flere flygtninge, Politiken 6.12.2014).

2014 udtalte nuværende arbejdsmarkedsminister Ylva Johansson: at ”-der ikke var nogen øvre grænse for hvor mange asylansøgere Sverige kunne tage.” (Snaphanen, 21.10.2015).

Konferencen ”Sverige tillsammans den 12. oktober 2015, havde samlet alle ”gode” kræfter i landet, beslutningstagere, myndigheder, civilsamfund, ja statsministeren og sågar kongeparret var på plads. Årsag, den stigende tilstrømning af asylansøgere. Parolen var: ”Vi har gjort det för och vi klarar det igen.”
En statslig forvaltningschef, historikeren Ingrid Lomfos udtalte: – Föreställningen om att det skulle finnas en enhetlig inhemsk kultur som går tillbaka till urminnes tider, den bygger inte på fakta. Vi har alltid stått under influenser utifrån, sagde hon,” medens koret istemte et Halleluja, og ikke et øje var tørt.

”Sverige har været lyset, en slags fyr for asylsøgende. Nu slukkes dette lys.”
(Sagt af Jonas Sjöstedt, leder af Vänsterpartiet, efter at Statsminister Stefan Löfven 24.11.2015 ville begrænse tilstrømningen af asylansøgere til Sverige).

Den grænseløse medmenneskelighed er tilsyneladende uden ende i svensk politik, dog undtaget Sverigesdemokraterne. I stedet for at svenskerne skulle åbne deres hjerter, som Frederik Reinfeldt foreslog, så ville det nok være bedre, at de lukkede deres hjerter og åbnede deres øjne.

Margrethe

Posted: 2 december 2018 - 20:19 - Svar

Vaskeægte nazister er vist lige så hyppige nu om dage som ditto trolde og hekse. Men nogle skal jo ha’ skylden, forfølges og brændes for at tage trykket fra den kollektive elendighed.

Leave a Comment