7
feb
Seneste opdatering: 9/2-19 kl. 2240
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“Vi har eliter, der organiserer en invasion”

Her er er en version på 16 minutter, men kun for fransktalende. Se hvilke lande der har haft den største befolkningstilvækst de sidste tyve år, for Kommissionen vil gøre millioner af dem til europæere hvert år. Vore EU begejstrede politikere og medier forsøger at holde det som en hemmelighed.

Sverige har lagt sig til at dø

Sverige har passeret sit demografiske Stalingrad

Da jeg begyndte at skrive offentligt om svensk indvandring for tyve år siden, var en del af min motivation, at Sverige stadig kunne nå at ændre kurs. Man kunne tro, landet ville ende med at vise sig rationelt. Det gjorde det ikke. Det ville hellere være noget andet, end det var, omend det nye mål var nok så diffust. Alt andet var tilsyneladende bedre, end det, de kendte så godt. Det er en pubertær følelse tranplanteret til politik og elite.

Den tid er alene af demografiske grunde forbi siden omkring 2010. Svenskerne har så at sige passeret deres Stalingrad, og enhver erfaren general ved, at den vil ende med nederlag. Også nogle skrivebordsgeneraler, som jeres undertegnede. Politikkens kunst er, ikke at trække ’tilbagetoget fra Moskva’ så langt ud, at menneskelige lidelser øges unødvendigt. Det er den i normale lande, hvormed jeg ikke mener ‘Sverige.’ Det er undtagelseslandet.

Når 30-70 procent af unge i alle store kommuner under 44 allerede i dag er indvandrede fra jordens værste lavtillids- og lav IQ lande, er klokken faldet i slag for en del tid siden.

Landet er i frit kontroltab, alle røde lamper blinker, alligevel øger den nye regering en i forvejen høj migration til Sverige. Sverige har givet sig en lunefuld skæbne i vold, de styrer ikke længere selv tingene. Det er som at se en god ven drikke sig ihjel.

Mirakler og eventualiteter

Svenskerne kan fortsætte med at kæmpe, og de kan og skal tro på mirakler og eventualiteter, men sådan er odds og realiteter. De svenskere der forlader landet nu, har indset det, og man kan kun kalde dem ‘realisternes fortrop.’ Noget af Sverige vil overleve i en dispora, som armeniere og jøder har gjort, det svenske landområde kommer til at være lige så ‘svensk,’ som Tyrkiet i dag er jødisk/kristent.

Vi der bare har skrevet om tragedien, må overveje hvor den fremtidige motivation skal komme fra. Skal man sidde som ved en gammel vens dødsleje, og beskrive det til den bitre ende, eller skal man sige “jeg gjorde, hvad jeg kunne,” og vende ryggen til? Jeg har ikke svaret endnu, men det rumsterer.

Allt fler svenskar planerar landsflykt

Trots att de älskar Sverige och vet att de aldrig kommer att bli helt lyckliga i ett annat land, planerar nu allt fler svenskar att lämna fosterlandet. Johanna Mörk är en av dem.

Förra året var säkerheten och den höga brottsligheten det stora samtalsämnet, samt hur utvecklingen skulle kunna vändas. Men nu verkar det som om den vakna delen av befolkningen helt enkelt kommer att ge upp och påbörja utflyttning – numera diskuteras det på parmiddagarna vilka länder som är bra att flytta till.

Till omvärldens stora förvåning är det alltså detta arbetsamma och strävsamma folk som den politiska klassen i Sverige har bestämt sig för att byta ut. Vi kan bara hoppas att vi svenskar är välkomna någon annanstans i världen.

Flytta nu – innan järnridån byggs

Om svenskar nu börjar lämna landet, kanske makten slår ett slags ekonomisk järnridå runt Sverige, för att förhindra utflyttning av de arbetsamma etniska svenskarna. Svenskarna har stora försörjningsbördor för inflyttade grupper och kanske kommer detta att anföras som skäl till att man inte får flytta härifrån. Att pensionsbesparingar kommer att konfiskeras känns inte längre omöjligt. Allt kan hända i den absurda mardröm som numera är Sverige. Krönika: Allt fler svenskar planerar landsflykt.

Se også Poul Erik Andersen: På vej mod islamisering i rekordfart: På blot to år har Sverige uddelt langt over hundrede tusinde statsborgerskaber.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Niels HenriksenMatsDavidGule Larsnobody Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Arne
Guest
Arne

Sverige er længere i afviklingen af landet end Danmark, men det er vel bare at trække pinen ud for Danmarks vedkommende. Vi holdt fra sidst af 1970erne ferie i Sverige, utroligt dejligt land, pragtfuld natur, hvor man ikke blev overrendt. Vi kom altid efter de havde danset om majstangen. Og hvad sagde Mona Sahlin så senere: Fra Den Store Hukommelse. Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper. ”Svenskarna… Read more »

Charles
Guest
Charles

Håber på at opgøret kommer meget meget snart.
For tilden er til det.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Danmark skal have et specielt grænsegendameri, til at kontrollerer- OG BEVOGTE – grænserne mod Sverigstan og Tyrkland!

Brandmand
Guest
Brandmand

Du har i hvert fald brugt mange gode kræfter på at råbe folk op. Tak!

Charles
Guest
Charles

Net op.
Men inden Sverige har lagt sig til at dø, må der nogen Breiviker til at redde stumperne inden det sker.
Det er nemlig den eneste løsning der er tilbage.
Hvad laver SD i det heletaget ??
Deres vælgere, Vil de finde sig i at blive udelukket fra Regeringens forhandlinger. ??.
Der er trods alt over 1 Mio, så vidt jeg ved. Måske flere.
For at Sverige skal undgå at dø, så se at få noget planlagt. !

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Dér skaffede du lige arbejde til 2 mand hos “kæledyret”.

Dem fra Venstre Partiet er jo også sat TOTALT uden for indflydelse. Men de nyeste målinger er det over 30%, der er sat HELT udenfor.

Svensk demokratis glade ansigt…

Mats
Guest
Mats

Mitt land Sverige är förstört och utsålt av den globalistiska kultureliten mfl. Varför inte följa Finland, Danmark eller Norges exempel? Varför tror svenska myndigheter att dom är bättre än våra nordiska grannar? Se inte Sverige som en förebild för det är vi inte i dagens läge.

jegvedalt
Guest
jegvedalt

Ved valget i september stemte 80 procent af svenskerne for en fortsættelse af det nuværende vanvid, så de skal ikke tro at de er velkomne her når det brænder sammen derovre…

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Det er nu egentligt ikke så underligt, at så mange vælgere opfører sig totalt idiotisk. Jeg undersøgte fænomenet og fandt ud af at næsten alle mennesker kan manipulereres. Det handler blot om at finde deres svage punkt. Og hér kommer nogle meget snedige eksperter på banen. Først går de efter ungdommen, som pr. definition er de nemmeste, da de jo ikke har nogen referencer. Dernæst går de efter de mindre kløgtige, som falder for hvad som helst. Så kommer gruppen af folk som ingen interesse har i samfundsudviklingen – og dem er der mange af. Den sidste gruppe derimod har… Read more »

Mats
Guest
Mats

“Som ett barn brukade jag leka väldigt mycket med eld. Jag var lite av en pyroman, om man får säga så. Jag brukade älska att kollar på tändstickor och bränna saker. Jag blev besatt av att ha vingar som Lucifer som brände.”

https://www.youtube.com/watch?v=2o3N7LxGNks

ignoranten
Guest
ignoranten

I danmark har vi allerede det som populært kaldes “havelågeskat” i forbindelse med flytning til andet land. Primært myndtet på investeringsgevinster og salg af virksomheder.
Om Sverige har skærpet beskatning ved udflytning ved jeg ikke, men der vil helt klart være en smertegrænse, hvis det tager om sig…. Så mon ikke Svenskerne lige så stille indfører en “havelåge skat” så de kan slavebinde deres skatteydere til at fortsætte som skaffedyr for den nye herskerklasse…!!!

jegvedalt
Guest
jegvedalt

På parkeringspladsen ved butikscentret mente en yngre mand af anden etnisk oprindelse end dansk åbenbart at jeg tog hans parkeringsplads, hvorfor han sprang ud af sin bil og kom stormende over mod mig mens han pustede sig op og brølede ”harr du en prroblem marn?” Da fjolset nåede indenfor rækkevidde smurte jeg ham sådan én på skrinet, at han sejlede baglæns henad asfalten, ramlede ind i et skilt, gik ud som et lys og derefter dejsede omkuld. Sådan! Så ku´ han lære det! Ovenstående er et af mine yndlingsscenarier, som jeg ofte og med stor fryd indstuderer hjemme i min… Read more »

nobody
Guest
nobody

“Ultima Thule – Förkastad och Förnekad”: https://www.youtube.com/watch?v=affJYYSa_DU

Vem skulle tro och lyssna på detta, utan att förstå?

Någon som levde i Sverige för 50-år sedan.

Den som fortfarande inte förstår idag. Tycker jag synd om.

P.S: Det finns två vägar att gå. Stanna och hoppas på det bästa eller att förbereda sin exil.

Charles
Guest
Charles

Det er på tide at snakke løsninger.

David
Guest
David

Starten bliver nok at få etableret en eksil regering, som skal arbejde på en mulig fremtidig løsning for generobringen af fædrelandet. Da intet tyder på, at den siddende regering ønsker at landet skal bestå.

Fredrik Ramos
Guest
Fredrik Ramos

Jag låg precis och föreställde mig hur Sverige kunde ha sätt ut om SD skulle fått makten istället för lögnhalsen Stefan Löven som så stolt representerar Socialdemokraterna och resterande naivt blåögda fanskap som förstör Sverige i skrivandes stund.
Jag hoppas att den nuvarande regering som sitter vid makten inte hinner förstöra Sverige allt för mycket än vad de redan har gjort de nästkommande 4 åren..

Jag vet redan att jag kommer att bli rövknullad hur jag än lägger min röst..
Det enda som jag kan påverka är att jag har valet att spotta på kuken innan den ska in i röven min..

peerpede
Guest
peerpede

De svenske pissliberale, der snart er på en eller 2 procent i opinionen, ska nu have en ny partileder.
Jeg siger bare; vælg negeren Nyamko Sabuni, da er sidste sømmet sat i den liberale kiste.

nobody
Guest
nobody
Gule Lars
Guest
Gule Lars

Det er brain-drain som skjer i Sverige, eller hjerneflukt.
Svensker med kompetanse rømmer landet fordi de vet hvordan det vil ende.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Er der er en mulighed for at se tidligere blogindlæg end bare de fem seneste, Steen?

Førhen dukkede der jo ældre indlæg op, når man klikkede på det ældste af de fem viste.

Der var bare et par videoer, jeg ikke fik set, og nu kan jeg ikke finde dem 😕