16
feb
Seneste opdatering: 19/2-19 kl. 0940
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en tale af Gottfried Curio (AfD)

EU: 430 mio. migranter til Sverige?

Et Danmark med 37.6 mio. indbyggere?

12 november 2018 faldt jeg over en rapport bestilt af EU Kommissionen, der mente, at Danmark kunne rumme 37,6 millioner mennesker. Man kan se den her: Study on the feasability of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection. Danmark vil kunne rumme 37 millioner indbyggere. (Appendix 1-16, Table 12: Density distribution at threshold of 1000.)

Nu har Samhällsnytt og Nya Dagbladet også opdaget den. Rapporten omhandler hvor mange mennesker et land kan rumme, hvis EU får gennemført en tvungen omfordeling af migranter, og det overordnede mål er et indbyggertal på 200 personer  pr. kvadratkilometer.

 3 milliarder flere afrikanere i år 2100. Fra 1.2 til 4 eller 5

Der er god plads på den Skandinaviske halvø, mener EU Kommissionen. Skidt med, at Sverige kun producerer halvdelen af sit fødevareforbrug. Kommissionen synes alligevel at have opdaget, at der er 3 milliarder flere afrikanere i år 2100. De lader til at skulle bo i det allerede tykt overbefolkede Europa, hvis det står til Juncker, Timmermans og Verhoefstadt.  Samhällsnytt forklarer:

Rapporten som gjordes på beställning av Europeiska kommissionen 2010 studerade hållbarheten av ett tvingande kvotsystem – samma system som Stefan Löfven senare försökte driva igenom inom EU. I rapporten beskrivs flera olika scenarion av var inom EU migranterna kan placeras utifrån den befintliga befolkningstätheten. Sverige och Finland som har Europas lägsta befolkningstäthet per kvadratkilometer har därför en ”befolkningskapacitet” på drygt 441 miljoner respektive 333 miljoner invånare, enligt rapporten.

Rapporten studerar två olika alternativ för omfördelning av migranter mellan EU-länder. Det första alternativet förutsätter en tvångsmekanism som omfördelar migranterna automatiskt utifrån ett antal kriterier. Bland de kriterierna finns den befintliga befolkningen, befolkningstäthet och BNP per capita. I det andra alternativet förutsätts ett godkännande från mottagande medlemsländer inför överföringen.

Som bekant blev det det första alternativet som både Europeiska kommissionen och Stefan Löfven har ställts sig bakom. I flera år försökte de driva igenom ett system med tvingande migrantkvoter i hela unionen.

I bilagor till rapporten (tabell 9) beskrivs till exempel vilken befolkningsökning varje medlemsstat skulle klara om målet var att nå en befolkningstäthet på 200 personer per kvadratkilometer.

I ett mer extremt scenario (tabell 12) prognostiseras en ökning av EUs totala befolkning till drygt 3,8 miljarder invånare utifrån en befolkningstäthet på 1000 personer per kvadratkilometer.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Anders BoPeter BuchAllan HansenJacobMats Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jacob
Guest
Jacob

200 personer pr. kvadratmeter er nok lige i overkanten. Så skulle der bo 18.000 afrikanere i min lejlighed. Så står vi lige lovlig tæt. Du mener nok 200 pr. kvadratkilometer, hvilket i sig selv også er latterligt på et allerede overfyldt kontinent. Hvor står der i øvrigt, at migranter har lov til at bosætte sig i EU uden at ansøge om visa først? De kommer i ly af en misbrugt flygtningekonvention. Hvad det ikke koster borgerne i Europa! EU kunne stoppe folkevandringen på 24 timer, hvis de ønskede det og det er netop problemet. Kommisionen ønsker det ikke. Man kunne… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Frau Mærk’lig inviterer jo. Derfor skal vildsvinehegnet forhøjes, bevogtes og forsynes med elektronik a la DDR3!

Torsten K
Guest
Torsten K

Flertallet af de vesteuropæiske vælgere synes det er helt fint med øget afrikansk og mellemøstlig indvandring. Ellers ville de jo stemme helt anderledes når der er valg.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det interessante er jo, at når der bliver spurgt direkte til Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami er procentsatserne HELT anderledes.

Så muligheden for at 15-20% af de vesteuropæiske vælgere er skizofrene foreligger.

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Allan Hansen
Guest
Allan Hansen
Peter Buch
Guest
Peter Buch

Danmark har i nutiden omkring år 2005, 136 mennsker pr. kvadratkilometer.
1.000 personer pr kvadratkilometer ville kunne betyde ca. 42.000 kvadratkilometer, lidt fratrukket for søer og fredninger, gange 1.000, det vil sige 42 millioner.
https://da.wikipedia.org/wiki/Danmark
Frederiksberg har den største befolkningstæthed i både København og Danmark med ca. 12.000 indbyggere pr. km2. https://da.wikipedia.org/wiki/K%C3%B8benhavn
Blandt andet derfor tror jeg andelen af personer fra Frederiksberg der ikke i første omgang opsøger andre tætbeboede områder når de vælger feriemål er større end andre egnes, men det er aldeles uden belæg, blot min mening…

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det har pågått en propaganda nu i flera år från politiker och media att Europa behöver invandring och kontinenten har sedan dess förändrats till det sämre. Allt sedan globalisten Angela Merkel slängde bort Tysklands flagga har politikerna visat vad de står för. Politiker och media kan inte längre ljuga om invandringens negativa aspekter för den har blivit kännbar för alla utom de privilgerade eliterna. Västeuropa kommer att utplåna sig själv om det inte blir någon förändring.
https://www.youtube.com/watch?v=dcYG6T-WjpY&t=140s
https://www.youtube.com/watch?v=u2HHgY59lGI

Mats
Guest
Mats

Weekendavisen om ‘den aktivistiske udenrigspolitik’. To navne går igen: Bernstein og Wolfowitz. “…Fogh kørte den linje til ekstremen, men sporene er af ældre dato. De var allerede lagt af forgængeren Nyrup med massiv medvirken af deres fælles departementschef, Nils Bernstein. Det fremgår ikke mindst af et hidtil klassificeret dokument fra før Kosovokrigen i 1998-99, hvor Nils Bernstein i nogle få, men meget principielle og realpolitiske ord til sin statsminister skærer opgøret med den internationale retsorden ind til en maggiterning: ‘…Hvis en gruppe af flere lande vedtager at sætte sig ud over denne systemret, bekræfter det alene Alf Ross’ (realpolitisk retsfilosof,… Read more »

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

“udenrigsminister Niels Helveg Petersen”?

Hvad har dette med EU’s migrationsplaner at gøre?

Mats
Guest
Mats

Bomber du i baghaven, flygter folk.