30
apr
Seneste opdatering: 30/4-19 kl. 1545
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vestergaard (DF): “Vi fĂ„r aldrig sandheden at vide”

I og for sig ikke sĂ„ meget, som jeg ikke gjorde opmĂŠrksom pĂ„ den 18 april og den 21 april, men betyggende at tĂŠnkende mennesker observerer de samme ting. DKA skriver  Hvor er den danske presse? Se ogsĂ„ French Imam: Muslims Must Not Donate Money for Rebuilding Notre Dame og Notre Dame was ‘no accident’ – why France believes Paris cathedral blaze was Europe’s 9/11

Document inviterer til mĂžde med Steve Bannon 10 maj

Jeres undertegnede er i Norge 10 maj. OgsĂ„ til et gensyn med gode norske venner og nogle danske, jeg tager med. Jeg lover nĂŠrbilleder fra forestilingen. Bannon er i Europa i anledning af EU valget: Matteo Salvini Is Key For Bannon’s Strategy In The European Elections.

Jeg havde ellers ikke tĂŠnkt mig at stemme til den dĂ„rlige undskyldning for at nedlĂŠgge hvad der var tilbage af demokrati i Europa, men det er da muligt, jeg kan skade EU’s fĂžderalister mere ved at stemme. Stemmeprocenten til det pseudovalg har jeg ingen lyst til at bringe i vejret.

De der tror, vi kan bevare et dansk hjemland og samtidigt vĂŠre underlagt EU, skal hĂžre, hvad fĂžderalisten Verhofstadt sagde i gĂ„r. Han vil afskaffe vores tusindĂ„rige land, og sĂ„kaldte ‘flygtninge’ er kun et af hans midler.

Danske EU tilhÊngere enten lyver bevidst eller lever i en illusion: The EU has provided 2 million migrants with unlawful cash cards worth 1.55 billion euros to legalise illegal migration. Maren i KÊret kan se, formÄlet er at svÊkke nationerne sÄ meget som muligt. Bild mig ikke ind, at LÞkke og Frederiksen ikke kan.

Vi har meget hĂ„rdt brug for danske politikere, der er ĂŠrlige om EU’s mĂ„l og midler. Alle EU positive partier fortier og lyver for os. De store partiers balancegang mellem EU og befolkningens interesser, mĂ„ hĂžre op. De kan ikke tjene begge herrer, de mĂ„ tvinges til at vĂŠlge sĂ„ lĂŠnge EU toppen ikke vil opgive en superstat.

Fredag 10. mai 2019 fÄr du anledning til Ä hÞre den legendariske Steve Bannon i Oslo MilitÊre Samfund. Donald Trumps tidligere sjefsstrateg Steve Bannon var med Ä bygge opp Breitbart.com til en suksess. Da Trumps valgkamp sto i stampe, var det Bannon som kom inn som leder og han har fÄtt mye av Êren for at Trump klarte Ä disiplinere seg de siste ukene. Uten dette hadde neppe Trump vunnet.

Bannon er ideologisk. Han er anti-establishment. Dette vil bli en interessant kveld.

Vi Ă„pner dĂžrene kl. 18.00 – foredraget starter kl. 19.00

Vi selger billetter med QR-skanning, men av sikkerhetsmessige Ärsaker mÄ alle ogsÄ vise legitimasjon ved inngangen.

Pris for unummererte billetter er 400 kr.

Billetter kan du kjĂžpe av oss her

Vi vil som vanlig gjÞre vÄrt beste for Ä live-strÞmme foredraget.

Se ogsĂ„ StĂŠrks feberfantasier: – Bannon vil bygge Europa pĂ„ minoritetenes «knuste kropper»

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
4 years ago

“havde ellers ikke tĂŠnkt mig at stemme til den dĂ„rlige undskyldning for at nedlĂŠgge demokratiet i Europa, men det er da muligt, jeg kan skade EU’s fĂžderalister mere ved at stemme”

Naturligvis skal der stemmes ved EU-valget. Alle EU-modstandere, der ikke stemmer gavner jo netop fĂžderalisterne.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Stemmer du pÄ Anders eller Rina?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Jeg tÊnkte ogsÄ pÄ ikke at stemme, da Nye Borgelige ikke stiller op.

Men med det samarbejde DF vil indgĂ„, sĂ„…

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg stemmer pĂ„ Stram Kurs. â˜ș

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Charles

Det gÞr du vel. Til folketingsvalget. Her gÄr debatten pÄ EU-valget.
Der synes fĂ„ ikke socialistiske kandidater opstillet hos folkebevĂŠgelsen, mulige kunne vĂŠre https://www.folkebevaegelsen.dk/wp-content/uploads/2019/04/V3_Lave-folder.pdf og Åge Staun. En af de to fĂ„r nok min stemme, da DF er som de er, og Nye Borgerlige ikke er opstillet.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

“Over two million migrants have received anonymous debit cards. The equivalent of 500 billion forints (1.55 bn euros) has been spent in this manner”, Chief Security Advisor to the Prime Minister György Bakondi said. Det er en skam, at ungarerne ikke forfĂžlger denne sag. Anonyme kort er ulovlige og kan bruges til hvidvask af penge. Det mĂ„ vĂŠre muligt at stille de kriminelle bureaukrater og politikere til ansvar overfor de europĂŠiske skatteydere, som ufrivilligt er med til at betale for Europas undergang. Der skal offentliggĂžres budgetter og regnskaber, hvoraf identiteten af de beskidte hĂ„ndlangere for islams invasion fremgĂ„r. DF’s og… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x