26
aug
Seneste opdatering: 27/8-19 kl. 1322
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DR glemmer, at Magnus Ranstorp har vĂŠret persona non grata i svenske medier efter sin RosengĂ„rdsrapport, og at det faktum, at han nu optrĂŠder der, ikke bare har ĂŠndret dem, men ogsĂ„ ham. Han har gjort sig spiselig for magten ved at vrĂžvle, det er sĂ„ skĂžnt at blive “stueeren” at de fĂŠrreste modstĂ„r fristelsen, og nu er Ranstrop pludselig spiselig for altid venstreaktivistiske DR.

Uriasposten kommenterer Deadline Kevin Shakir: HĂžjreekstreme ‘prĂžver at rationalisere ‘Den Store Udskiftning’
 kigger pĂ„ fĂždselsrater’ og Ingrid Carlqvist kommenterer det i denne pod. Morale: Hvis nogen har noget at vinde pĂ„ deres meninger, bĂžr du ikke stole pĂ„ dem. Ranstorp har solgt sin sjĂŠl for lidt accept fra en elite, der har kurs mod historiens mĂždding. Ledende svenske politikere hĂžrer hjemme i en retssal, ikke i et parlament.

You Tube censurerede naturligvis Lars Andersens video, hvilket kun minder os om, at vi forlÊngst ikke lever i noget demokrati. SVT Agenda spillede mandag samme melodi, at hÞjreekstrem terror er en stor og voksende trussel. Det er simpelthen lÞgn, hvad et blik pÄ Europols statistik fortÊller en pÄ to minutter. Der er én dominerende terrorfare i Europa, det er islam, og ingen journalist kan snakke det bort, selvom jeg skal love for, at de prÞver.

Svensk akademikerfamilie fordrevet fra Uppsala

Overklassen er de fĂžrste, der flygter. OplĂžsningen af Sverige har vĂŠret en enorm succes

Den tidligere arbejdsmarkedsminister Sven Otto Littorin siger i dag fra Dubai ”De som kan och har rĂ„d flyttar frĂ„n Sverige.” Svenska Dagbladets politiske chefredaktĂžr Tove Lifvendahl, fortĂŠller i dag om en Ăžvre middelklassefamilie fra Uppsala, der har vĂŠret tvunget til at flygte fra deres hjem af de herrefolk, politikerne har masseinviteret. Disse har skabt et uhyre, der vil ĂŠde landet og befolkningen op med mindre noget helt radikalt gĂžres, og det gĂžr det nĂŠppe. Det vil altsĂ„ gĂ„, som Hans Jensevik forudser:

NationalÞkonomen Hans Jensevik skÞnnede, at islam vil have grebet den politiske magt i Sverige omkring 2040-2050, sÄ det er relativt snart, at svenskerne vil opdage, om islam virkelig er fredens religion, og om kultur og religion ingen rolle spiller, som har vÊret elitens hidtidige antagelse. Den tvivl de synes at bevise med deres flytning udenlands. Jenseviks begrundelse er detaljeret, faktamÊssigt begrundet, og hvis man ikke tager den alvorligt, har man fortjent at opleve, hvad der kommer til at ske.

Sverige har meldt sig ud af vores fĂŠlles verden

Sverige ser sin dĂžd som nation i Ăžjenene. Det er ikke alarmisme, det er statistik og ideologi, og hvordan vil Sveriges tre naboer klare at leve med et stort svensk Gaza som nabo? Dette burde vĂŠre naboernes fokus allerede i dag. Sverige har meldt sig ud af vores fĂŠlles sammenhĂŠng og samtid, og tilsluttet sig en dĂždelig utopi.

Den elite som jvf. Sven Otto Littorin, er den fĂžrste til at flygte fra de ulykker, de selv har insisteret pĂ„ i fire Ă„rtier. De der har stemt pĂ„ dem, bĂžr fĂ„ deres hoved undersĂžgt. LĂ€mna kalifatet Malmö medan tid Ă€r, skriver Ingrid Carlqvist i dag. “Malmö Ă€r förlorat för oss svenskar” skriver hun.

“Those whom the gods wish to destroy, they first make mad”

Jeg sÄ skriften pÄ vÊggen og skred i 2004, idag kommer jeg hÞjst ugerne i Sverige. Det er som at mÞde en ungdomskÊreste pÄ gaden, der er blevet narkoluder. Det skader mit humÞr og mit livsmod, og jeg har gjort, hvad jeg kunne. Jeg mÄ lade det fare. At gÞre noget forebyggende for Sverige er et af mine deciderede, tabte slag. Jeg var oppe imod for stÊrke, irrationelle krÊfter.

Verdens naturlige drift er, hvis man som i Sverige lukker munden pĂ„ oppositionelle stemmer, imod vanvid, og den svenske elite er grebet af vanvid. “Those whom the gods wish to destroy, they first make mad” skrev Euripides for 2400 Ă„r siden.

”Det kommer att gĂ„ Ă„t helvete”, varnade polisen oss ”

13-Ă„rige Filip och hans familj har fĂ„tt fly sin hemstad för att undkomma det ungdomsgĂ€ng som stĂ€ndigt ger sig pĂ„ honom och hotar honom till livet. Samtidigt stĂ„r polisen handfallen och rĂ„der Filip att ”ducka, böja sig, krypa ihop” nĂ€r han blir attackerad.

Historien berÀttas av Svenska Dagbladets politiska chefredaktör Tove Lifvendahl och tar sin början i Uppsala. 13-Ärige Filip faller i onÄd hos ett ungdomsgÀng för en bagatellartad hÀndelse, misshandlas, rÄnas och hotas till livet. NÀr förÀldrarna tar kontakt med BUP fÄr de rÄdet att inte polisanmÀla.

 ”Det kommer att gĂ„ Ă„t helvete”, varnade de oss. ”För barnets psykiska hĂ€lsa, backa ut lĂ„ngsamt, det kommer att bara bli Ă€nnu vĂ€rre om ni anmĂ€ler”. Men jag Ă„kte Ă€ndĂ„ direkt till polisen och anmĂ€lde, berĂ€ttar Filips mamma som snart fĂ„r inse att BUP hade en poĂ€ng.

Vi bröt ihop. Vi ringde till polisen och sade att vi inte orkar fullfölja alla Ă€renden, att vi inte kan fortsĂ€tta pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet, dĂ€rför att det kan leda till desperata konsekvenser. Jag inser att situationen Ă€r pĂ„ vĂ€g till ett lĂ€ge dĂ€r jag kan komma att bruka vĂ„ld mot barn för att skydda mina barn, berĂ€ttar Filips far. Familj tvingades flytta för att undkomma sonens plĂ„goandar – polisen handfallen.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

SÄdan er det jo, at ca. 80% Þnsker at tingene skal vÊre. Ellers havde de vel stemt pÄ SD?
Som man reder, sÄ ligger man.
Problemet er, at Sverigstan ligger sÄ tÊt ved Danmark, og at vi har en fortvivlende pasunion med dem, sÄ alle perkerne blot kan vÊlte her over, nÄr lokummet er brÊndt ned i Sverigstan.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

GrĂŠnsekontrol mod Sverigstan er rimeligt enkelt for Danmarks vedkommende, men de andre…

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Anders Bo

FĂžrer ikke til noget som helst
Øresund og Kattegat bliver fyldt op med flygtningerbÄde. Samt det er guff for menneskesmuglere. DesvÊrre bliver Danmark sÄ det fÞrste land, lortet komme til.

Det ender med at Svenson tager sig sammen og likviderer denne lorte regering der sidder.

Charles
Charles
4 years ago

Jeg Ăžnsker lige her at komme med et vink med en vognstang: Det er sĂ„ absolut ikke en trussel, men en advarsel til Regering, PET og andet godt. Advarslen gĂŠlder ogsĂ„ for de Muslimske miljĂžer, selv om de ikke fortjener den. Hvis Regering og folketing ikke rette ind efter grundlovens §69 som siger: en afvigende religion end den Danske SKAL optages nĂŠrmere ved lov. Det er jo ikke sket endnu.! Det er jo en direkte ordre fra grundloven til Regering og folketing.! Dette skal ske sĂ„ledes: Koranen skal tages under behandling og renses for grundlovsstridende elementer, (Det vil sige, det… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Charles

Jeg vil bare anbefale dig, at lĂŠse Grundlovens paragraf 69, đŸ€Ą!

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Den kan Jeg uden ad, OgsÄ §67, sÄ anbefalingen er ude i skoven.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Skal vi snart fÄ sendt de der fremmede ud af Danmark?

ino
ino
4 years ago
Reply to  Charles

Charles: Jeg har svaret dig i gÄr pÄ kommentar nr. 25: http://www.uriasposten.net/archives/103779#comments
Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen”

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  ino

Det ved jeg godt. INO Selv om Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen” har Lovgiverne ikke lĂŠst pĂ„ lektien. Og det vil de komme til. For; Anders Bo og INO, er koranen stadig uforenelig med grundlovenÂŽs §67. SĂ„ “Den sĂ„kaldte rensning af koranen ifl §69, somr giver Regeringen en direkte ordre pĂ„ hvordan loven skal udfĂžres er ikke gjort ” LĂŠngere er den ikke Anders Bo og INO. Jeg er sikke pĂ„ at I vil give mig ret i at Koranen ikke er forenelig med §67 i Grundloven. Selv om Mette Bock stod for paragraf 69-“lovgivningen” er der ikke taget… Read more »

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Den skattefinansierede befolkningsudskiftning foregÄr lige NU medens vi skriver til hinanden. Skal vi lade os aflive? Jeg mener nej.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Nielsen

Lignelsen om “den barmhjertige samaritaner” i muslimsk regi! Jesman fortĂŠller lignelsen om manden, der simulerer et overfald af rĂžvere. En imam og en mullah gĂ„r begge forbi den sĂ„rede uden at hjĂŠlpe ham, mens en dansk skattyder stopper op og hjĂŠlper ham. Danske skatteydere var en befolkningsgruppe, som den muslimske majoritet sĂ„ ned pĂ„. – Efter fortĂŠllingen spĂžrger Jesman Carsten Jensen Hvem af de tre, synes du, var en nĂŠste for ham, der mĂ„ske simulerede et overfald af rĂžvere? Jesman tvister her spĂžrgsmĂ„let om, hvem nĂŠsten er. For Carsten Jensen har spurgt ”Hvem er min nĂŠste? i betydningen ”Hvem skal… Read more »

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Nielsen

Ja. Hvis der ikke skrives mere, sÄ er myndighederne klar over at de har et problem.

Nej. Vi lader os ikke aflive. Problemet er bare med at fÄ startet op.
4 een + varsel 16 timer. Under WW2 var det X timer.
Tale et sted over en kop kaffe.
Strategien skal vĂŠre ok. Men alligevel: StĂžt og Stem Stram Kurs.

Nielsen
Nielsen
4 years ago

“Der er Ă©n dominerende terrorfare i Europa, det er islam, og ingen journalist kan snakke det bort, selvom jeg skal love for, at de prĂžver.”
Det er sÄ sandt sÄ sandt og det skulle stÄ med meget store bogstaver foran indgangen til fjolsetinget.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
4 years ago

ha ha, sig det til tÄberne pÄ Christiansborg, som aldrig har Äbnet en bog. Trist at hvervet som politiker i dag er blevet for de absolut dÄrligst begavede.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Vi skal ikke – bevidst eller ubevidst – skabe undskyldninger for de ansvarlige med forestillinger som : “LĂžkke turde ikke gĂžre andet fordi han var bange for Merkel”, “de er dumme”, ” de lader sig narre af muslimerne”, og sĂ„ videre. Nej, nej og nej. De ved selvfĂžlgelig, hvad de gĂžr. Med fuldt, koldblodigt overlĂŠg. Et magteslĂžst folk er, hvad deres vĂ„de drĂžmme bestĂ„r af. Derfor smadrer den herskende, mediepolitiske klassse vores lande. Som sĂ„dan skal de dĂžmmes og behandles restligt. Alt mindre end dĂždsstraf for at smadre et land og fremtiden for et helt folk, er foragt for de… Read more »

Charles
Charles
4 years ago

Ja Den holdt sgu ikke lĂŠnge den video jeg indlagde pĂ„ tuben. hvilket er den samme som her. jeg vil bare informere jer her inde om hvorfor: Det stĂ„r pĂ„ engelsk. OT, jeg fĂžler det skal koncentreres mere om mediernes skjulte Agenda. DR er nogen rigtige rĂžvhuller, de Ăžnsker ikke sandheden kommer frem. De lyver og bedrager, fylder folk med lĂžgn. Men videoen holdt da en dag. MEN DEN lever i bedste velgĂ„ende pĂ„ Snaphanen, OG PÅ MIN “Computer” ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Hi Charles Nielsen, Due to a copyright claim, your YouTube video has been blocked. This means that your video can… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x