22
mar
Seneste opdatering: 23/3-24 kl. 0025
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi må kalde ondskaben ved dens rette navn. Globalismen og Agenda 2030 er satanisme”

“Lad os drage de kriminelle undertrykkere til ansvar.” Det er en befrielse at høre sandheden fra kirken, omend der er langt imellem snapsene. “Menneskene tørster efter sandhed godhed. Tucker  Carlson mindede os også i sit interview med Putin om, hvor skræmmende sandhed er. Globalisteliten ville sidst af alle hører sagen fra Ruslands side, for den ville få folks øjne op for dens løgne. Det demokratiske system er blevet en grotesk fiktion. Han mindede os om, dem der tror på Gud, og de der har gjort sig selv til guder.”

Nu har præsident Macron planer om at sende 2000 franske tropper til Odessa i Ukraine, og dermed afskære Rusland udgangen ud fra Sortehavet via Dardanellerne. 2000? Om så England og Frankrig sendte deres samlede militær til Odessa, ville russerne eliminere dem. Endnu en tom krigserklæring af Nato, der bringer retorikken et skridt nærmere atomkrig. Professor Arnstberg  beskriver vores eliter som inkompetente og farlige. Jeg håber faktisk ikke de tror på, hvad de selv siger om Ukraines chancer for at “vinde,” for så er de dummere, end jeg troede. Lige her skal vi nok håbe på løgnen.

Måske er løgnen det værste i tiden

‘The Party told you to reject the evidence of your eyes and ears. It was their final, most essential command.’ George Orwell, 1984.

Det er her, EU og Vesten nu begynder at ligne landene bag det gamle jerntæppe. PET er lige så lidt troværdige som World Economic Forum i 2024 med deres tema Rebuilding Trust. Tillid kommer af lang erfaring af, at man ikke lyver og bedrager hinanden. Det skaber ikke tillid, at PET i et og alt bakker regeringer og institutioner op, der lyver for befolkningen i centrale spørgsmål som Ukraine, klima og vaccinedrabene, der underbygges af noget så konkret som statistik over overdødelighed og oceaner af censureret forskning, der dokumenterer af Covid-vaccinerne er det hidtil farligste præparat, der er sluppet løs på menneskeheden. Et dokumenteret biologisk våben.

Før dette er ført ajour med den officielle historie, et PET´s kritik af legitim, demokratisk dissens bare pinlig. Hvis vi befandt os i et ægte demokrati, ville dets ledere kun glæde sig over kvalificeret kritik, og ikke betragte den “som en trussel mod demokratiet.” Vi er ikke plaget af “en følelse af ensomhed,” tværtimod tilhører vi de bedst informerede dele af demokratiet, og det er det forsvindende demokrati, vi kæmper for, ikke det modsatte.

Det er politikerne, der har foræret vores demokratiske indflydelse bort til ikke-valgte institutioner, der er en trussel mod folkestyret. Jeg troede, PET fandtes for at fortælle politikerne ubehagelige sandheder, men nej, de stryger dem bare med hårene og udskammer kvalificeret kritik, vi troede var demokratiets salt. Nu reageres der bare totalitært på den. Vi får at vide, at vi ikke skal tro vore egne øjne og ører, og det er essencen af totalitær tænkning. Vi skal “stole på myndighederne,” siger forskeren Michael Bang Petersen. DR og PET meddeler i dag i en helt forkert samfundsdiagnose, at PET ser konspirationsteoretikere som en trussel: Særligt online bliver misinformation spredt.

“Følelse af ensomhed og eksklusion af samfundet er en af årsagerne til, at nogle vælger at gå imod myndighederne, siger forsker.”

Læg mærke til det nye begreb “antimyndighedsekstremisme.” Som fortaler for mere sandhed, demokrati og retsstat, bør man jo ikke være i målgruppen “ekstremist,” men lur mig og læs mellem linjerne. Er det mig, der føler mig forfulgt efter én gang at have haft politiet kl. 6 om morgenen bryde ind i min lejlighed uden ransagningskendelse og lagt i håndjern for diskret og hensynsfuldt at have fortalt sandheden om et dobbeltmord, der blev løjet om? Og dømt, naturligvis.

Det fremgår af trusselsrapporten, som Center for Terroranalyse under PET tidligere i dag præsenterede.

– Det kan være en trussel mod demokratiet på længere sigt. Blandt andet fordi troen på fakta undermineres, vi mister troen på vores politikere og til vores myndigheder. Det kan i sidste ende have nogle konsekvenser for vores demokratiske forudsætninger, siger Trine Maria Ilsøe, der er DR’s retskorrespondent.

Pandemien var katalysator for dannelsen af de her netværk, men også den mistillid, som de har etableret mod det politiske system, forskere og medier, siger han.

Han fortæller, at deres mistillid også ses om andre emner – eksempelvis krigen i Ukraine og klimaforandringer, og at personerne i miljøerne typisk ønsker at være imod det etablerede system. Desuden tilhører personerne ikke en særlig politisk fløj. DR og PET.

PET: Vurdering af terrortruslen mod Danmark 2024, pdf 48 sider bemærk Højreekstremisme og Antimyndighedsekstremisme

CTA vurderer, at terrortruslen fra antimyndighedsekstremister fortsat er i niveauet begrænset. Antimyndighedsekstremismen i Danmark har udviklet sig fra i høj grad at være drevet af modstand mod de restriktioner, der fulgte covid-19-pandemien, til at være kendetegnet af flere parallelle, bredtfavnende og omskiftelige dagsordener, hvilket gør, at det antimyndighedsekstremistiske miljø fortsat er aktivt.

Det fortsat høje aktivitetsniveau er primært drevet af toneangivende og dagsordensættende aktører med mange følgere online. Disse aktører er i stand til at dirigere og aktivere deres følgere til handling og derigennem skabe intensivt negativt fokus på specifikke personer. De søger ikke nødvendigvis selv at anvende vold, men skaber og spreder propaganda, konspirationsteorier og trusselsbærende narrativer på gængse platforme som Facebook og YouTube. Sådanne narrativer kan karakteriseres som ekstremistiske, da de legitimerer vold og dermed kan anspore til voldsanvendelse. Det er dermed muligt, at trusselsbærende narrativer kan medføre indirekte påvirkning af truslen. Ved indirekte påvirkning af truslen eksisterer der ikke en eksplicit opfordring til angreb. Til gengæld kan den samlede sum af fx trusler på sociale medier samt markant negativ medieeksponering medføre en potentiel personrettet måludpegning. Denne dynamik kan således indirekte medvirke til, at enkeltpersoner udpeges som mål for angreb. Et sådant angreb kan afhængigt af omstændighederne have karakter af terror. Endvidere kan narrativerne potentielt også medvirke til at erodere tilliden til myndighederne og samfundets institutioner på længere sigt. Det mest sandsynlige antimyndighedsekstremistiske terrorangreb i Danmark er et angreb, der udføres af en soloterrorist eller en mindre gruppe af personer, der potentielt er påvirket af trusselsbærende narrativer, som typisk spredes online. (side 27)

Da jeg nu for en gangs skyld er inde på DR’s hjemmeside, kan jeg se, at de skam har behandlet kritikken af vaccinerne. Det lyder sådan her:

S1:E1 Signe Molde sætter tv-eksperimentet i gang

Konspirationsfolket mener, medierne, tv og pressen er en korrupt klub. Det laver DR2 om på nu. I et tv-eksperiment med Signe Molde i front giver DR2 fire konspirationsteoretikere ordet. Gruppen har tre uger til at lave deres eget tv-program om en historie, de ikke synes, bliver fortalt af medierne. Samtidig kommer vi helt ind under huden på konspirationsfolket og lærer de fire og deres bevæggrunde at kende. Og Signe Molde får i den grad udfordret personlige grænser og holdninger. Konspirationsfolket har ordet.

DR har haft god brug af ordet “konspirationsteoretiker” som CIA opfandt da de skulle nedgøre teorierne om Kennedymordet, der afveg fra Warren Kommisionens bortforklaringer. Man udskammer dem med de afvigende ideer, uden ligefrem at gå i detaljer med, hvor de har uret. De viste sig selvfølgelig at være fuldstændig sande, og mordet kunne opklares nu, hvis man satte alle de foreliggende brikker sammen på den rigtige måde. Mange af brikkerne er her: James Fetzer on JFK’s assassination cover-up.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
1 month ago

Jeg er altid i tvivl om, hvad jeg skal skrive på officielle dokumenter, når jeg skal angive ‘Stilling’. Nu ved jeg det, takket være Snaphanen:
“ANTIMYNDIGHEDSEKSTREMIST”.

Ordet findes ganske vist ikke i det danske sprog – men det kommer jo nok.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Bastardo

Bastard for HÆÆÆLVED! Det GYSER i mig, når du er så FARLY… 🤪

Gem nedenstående til influenzasæsonen begynder! I øvrigt render ham her Mercola rundt under Californiens sol uden solcreme. Hvid mand med korrekt kost. 😁

https://www.bitchute.com/video/wA6P0V8hQuOK/

Helvede venter på de onde og falske
Helvede venter på de onde og falske
1 month ago
Reply to  Anders Bo

En 2000 år gammel bibel-tekst fastslår at løgnens
lakajer er ondskabens tjenere og dødens drabanter,
og at de når dommens dag kommer, vil blive dømt til
evig fortabelse.

Farly, hvad betyder det?

Nettet tør hvor andre tier
Nettet tør hvor andre tier
1 month ago

Inde i DR dyrker man løgn og falskhed, de to former for
ondskab dyrker man som var de hellige guddomme. Man
har droppet skellet mellem løgn og sandhed. De to ting
flyder sammen, som olie og vand som med et roterende
piskeris er blevet blandet til en emulsion.

DR forsømmer sjældent en lejlighed til at indoktrinere
og vildlede lytterne. Hundredvis af udsendelser bruges
på løgne og bedrageriske fortællinger om ligestilling, ind-
vandring, klima, velfærd, økonomi, kvindeundertrykkelse,
kønspolitik, EU fordele, Trump osv., osv.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Jeg er enig! Ville ønske, at jeg aldrig havde haft TV, men jeg droppede det for over 4 år siden, og jeg har ikke savnet det eet sekund! Nu ser jeg sjove hunde og katte videoer på YouTube, og fx kanalen “My Self Reliance”. Totalt fabelagtig kanal, hvor en fyr har vendt samfundet ryggen i Canada og har bygget en fantastisk log cabin i skoven, hvor han er selvforsynende.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Det’ farly Arly, men det’ billy Villy.
Og nu i neon. 😉 Farly = farlig/farligt.

Hansen
Hansen
1 month ago
Reply to  Bastardo

Nu er tiden kommet til at stifte Antimyndighedsekstremistisk Folkeparti.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Apropos løgne. I nat gennemførte Rusland det største angreb mod Ukraines infrastruktur nogensinde.

Det er faktisk underligt for ifølge DR, tv2, CNN, BBC, New York Times løb Rusland tør for raketter og missiler for mere end et år siden.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Omtalte raketter og missiler er sikkert Zelenskids betaling for russisk leveret naturgas. Tro det eller ej, men Rusland leverer stadigvæk naturgas til Zelenskid mod betaling. Ukraine har en lang og stolt tradition for at stjæle naturgas fra Rusland. I Sverige blev Ukraine dømt til at betale for den stålne naturgas for et par år siden. Fra dagbladet Information 11. maj 2022 : Rusland er fortsat med at sende omkring en fjerdedel af den gas, man sælger til Europa, gennem Ukraine. Og alt imens Kyiv har opfordret EU-landene til at ramme den russiske energieksport, har de ukrainske myndigheder ladet den russiske… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago

“trusselsrapporten, som Center for Terroranalyse under PET” er som at grave i de gamle arkiver fra stasi. Alle der tillader sig at være kritiske over for magthaverne er statsfjender. Hvad man gjorde ved statsfjender /dissidenter i sovjet og stadig gør i f.eks. nordkorea, ved alle der har interesseret sig bare en smule for historien. Det er bødlens psykologi der stikker sit hæslige ansigt frem. Undertegnede havde en svigerfar i det tidligere sovjet. Han blev hentet en morgen og uden videre forklaringer sendt til sibirien, der tilbragte han 15 år. Jeg har oplevet at gå i en park i Riga i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  H.P.

Når jeg taler med andre normale danskere hvor jeg kommer frem, lægger jeg mærke til, vi bliver flere og flere af disse statsfjender, hvis farligheden består i, vi er trætte og kede af regeringens og myndighedernes gentagende overtrædelser af Grundloven og afledte lovgivninger. Det er dog – endnu! – ikke i Danmark kommet så vidt som i eks Frankrig og Canada, hvor der nu er vedtaget lovgivning imod at være normalt fredeligt uenig og utilfreds med magtelite; lange fængselsstraffe og MEGAbøde. I Canada er det ekstra “Spændende & Interessant”, Man kan – ANONYMT!!! – blive anklaget for “hadtale”. Anmelderen forbliver… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det eneste medierne har meldt om Canada, var da de frygtelige terrorister (lastbilchaufførerne) demonstrerede imod Dukkedrengens tvangsvaccinering.

Vestens lande er på vej ind i en dødsspiral
Vestens lande er på vej ind i en dødsspiral
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det er meget, meget uhyggeligt hvad der
sker i Canada, hvor tusindvis af børn og voksne
under Trudeaus ledelse er blevet ofre for totalitære
overgreb af allerværste slags. F.eks. kønsskifte
operationer på 12-14 års børn, og fængsling af
forældre som protesterede. Det på nettet fortælles
det at tusindvis af voksne er blevet alvorligt syge
af covid-stik, mens vognmænd og mange andre
via digitalisering er blevet frataget deres privatliv
og deres økonomiske muligheder, så de er endt
med at stå på gaden som hjemløse. Se selv
videoerne på nettet.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Hvad andet er der at forvente, når man vælger Justin Castro til PM?

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Som Mette Minkmorder kom til at sige under Covid-sagen, i fuld alvor:
“I skal stole på mig, jeg er jeres statsminister”. Jammen altså, i fuld alvor!

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Bastardo

Mette EUtanasia Frederiksen er en glad pigespejder i forhold til Jacinda Ardern (JA) fra New Zealand, som udtalte: “Vi har sandheden”. Hvilket må siges ar være en skråsikker er klaring. JA, kvinden fra Skotland og kvinden fra Finland har fundet det opportunt at forlade embedet i utide. JA er over i købet emigreret… Så Mette EUtanasia Frederiksens “selvmord” er snart ikke uagtsomt mere. Nedenstående er til forebyggelse/straksnedkæmpning af respirationssygdomme, og hvis du ikke kan bruge den, kan kæledyrene sandsynligvis; de har vel også forældre, ægtefæller og børn, og må betragtes som tilnærmelsesvis menneskelige??? Ham Mercola er sjov. Han render som… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Velskrevet artikel.

Heldigvis er der masser af muligheder for at få korrekt information om tingenes tilstand.

Fx. her på Snaphanen, på YouTube fra fx. Redacted, The Duran, Patrick Lancaster, Dr. John Campbell, Scott Ritter, Colonel McGregor, Military Summary, Judge Andrew Napolitano, Neil McCoy-Ward, Gerald Celete, Glenn Diesen og mange flere.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Endnu en fodboldspiller falder død om! 24 år gl. https://www.bt.dk/fodbold/blev-bare-24-aar-kollapsede-til-traening Læg mærke til den totalt idiotiske sætning: “døde som følge af åndedrætsstop”! 🙄 Den var ny! Hvad man ikke finder på for at dække over det globale folkemord. Normalt holder folk op med at trække vejret, NÅR de dør. . Men folk er måske blevet så dumme af vaccinerne, at de godtager en sådan sætning? Måske er det en test for at se, om der stadig findes hjerneceller i den danske befolkning. Det svarer lidt til, at man ville skrive, at “personen lagde sig i sengen og sov, men vågnede… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

“Forklaringerne”, “omslrivningerne” – normaliserings-forsøgene – bliver mere og mere fantastiske.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
1 month ago

Hvordan kan man forandre demokratiet, hvis man ikke har lov til at kritisere det, eller danne nye politiske grupper. Ikke fordi man vil af med demokratiet. Vi har lov at danne nye grupper, men bliver de for store og lidt udenfor det nu tænkte, begynder nogen at tale om at forbyde. Se Tyskland i øjeblikket. Sverige ville i lang tid ikke bruge Sverigesdemokraternes stemmer. Dansk Folkeparti var ikke stuerene. Bortset fra det. Hvad i alverden betyder så Antimyndighedsekstremisme? Er det islamisterne, der menes? Hvis det er, hvorfor bliver det så ikke sagt? Bortset fra det, hvor finder vi det ideelle… Read more »

Last edited 1 month ago by Aase Mary Michaelsen
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Demokratiets basis er netop mødet mellem kvalificerede uenigheder om løsningen af fælles problemer på en reguleret og lovbaseret måde. Retten til uenighed og ytringsfrihed skal stå i enhver demokratisk grundlov.

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
1 month ago

Ja, det håber jeg, det vil bliv ved at være.
Iøvrigt er det underligt, der mest tales om højreekstremisme, trods det for mig ser ud, som der er flere venstreekstremister.

Last edited 1 month ago by Aase Mary Michaelsen
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Ja og paven er en romer. Det skal såmæd nok xise sig, at han er en otdinæt tyvenægt som sigøjnere er flest.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Nielsen

Han er chefhykleren i det hellige romersk-katolske imperium. Verdens rigeste.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Spiller Paven pik? (undskyld mit sønderjysk)
Nonnerne er gift med Basus Jernet, og Paven er Jusu stedfortræder på jord.

Forskellen mellem en katolsk præst og en bums?
Bumsen sprøjter først i kordrengens ansigt, når denne går i puberteten… 😇

Smil
Smil
1 month ago

Tillid/konspiration?

Heunicke skrev i sin ansøgning om bevilling til kvaxxiner at varigheden af effekten var ukendt, men skønnedes til 2 – 3 mdr!

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Smil

Hvad ansøgte Magnus Minus om; og hos hvem?
Jeg spøger fordi Sygdomsstyrelsen ikke havde nogen selvstændig forskning – OVERHOVEDE! – og EMA i sin nødgodkendelse af Pfi☠️💉 FRARÅDEDE massevaccinationer…

Én til efteråret =>

https://www.bitchute.com/video/wA6P0V8hQuOK/

Dragen
Dragen
1 month ago

Vigano. Vi hører intet fra præster eller kirkelige kredse. Der må da være pensionerede præster eller tilsvarende , der undrer sig over ting og sager mht. især sprøjterne ?. Hvordan kan det være? . INTET.

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  Nielsen

Skriv et par stikord til hvad din sandsynligvis O.T. video handler om, Dovenlars Nielsen

Rune Nilsson
Rune Nilsson
1 month ago

Intressant artikel, men vad står förkortningen PET för?

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  steen

Polisens Emeritussende T æ skehold

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  steen

PET burde have skrevet at konspirationsteoretikerne har det hårdt fordi de er ved at løbe tør for konspirationer, de går i opfyldelse hurtigere end de kan nå at undersøge dem til bunds. Rigtige konspirationsteoretikere er ganske ufarlige, de er kun interesseret i den enkelte historie der udspilles og fremkomme med deres version af virkeligheden som de ser den, hvis den er ilde hørt skyldes det som regel at de rammer delvis plet for ellers ville folk være ligeglade med de lallende tosser. En konspirationsteoretiker er langt klogere end gennemsnittet og ved godt at modstanden ikke skal komme gennem dem men… Read more »

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Jakob

Det spøjse er at det modsatte af en en konspirationsteoretiker, altså en der mener at der ligger menneskelig vilje og handling bag det der sker, er en tilfældighedsteoretiker, altså en der tror at tingene sker ved rene tilfældigheder altså uden menneskelig vilje eller handling bag.
Jeg ved godt hvem af disse der er at betragte som idioter.

Jakob
Jakob
1 month ago
Reply to  H.P.

Den er god “tilfældighedsteoretiker” den skal jeg huske, (thumbs up:-)

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  steen

Orkestreret af statsmediet med udgivelsen af pets trusselsvurdering.
Ifølge hvilket Ærkebisko Vigano er en antimyndighedsekstremist.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/pet-ser-konspirationsteoretikere-som-en-trussel-saerligt-online-bliver
Spøjst hvor tæt dette begreb ligger op af indenrigs terrorisme som USA fokusere meget på under den nuværende administration og tæt på den såkaldte diagnose ODD
https://en.wikipedia.org/wiki/Oppositional_defiant_disorder

Last edited 1 month ago by Svend Giønge
Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Reply to  steen

Tak ! Havde ikke læst det hele.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Rune Nilsson

“Säpo”.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Svemskene?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Rune Nilsson

Det er ikke en forkortelse. Det er den engelske betegnelse for kæledyr.

Har du kommentere til =>

https://www.bitchute.com/video/wA6P0V8hQuOK/

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x