17
apr
Seneste opdatering: 17/4-24 kl. 0644
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magdi Allam is an apostate from Islam who was born in Egypt and now lives in Italy. He converted to Roman Catholicism and was baptized during the Vatican’s 2008 Easter Vigil service in St. Peter’s Basilica, which was presided over by Pope Benedict XVI. Long-time readers will remember that Mr. Allam was a featured speaker at our Brussels Conference in 2012.

In the following video Magdi Allam talks about Islam’s demographic conquest of Europe. Many thanks to HeHa for the translation, and to Vlad Tepes and RAIR Foundation for the subtitling:

Video transcript:

00:01 We risk having to submit, first of all because of the demographic collapse.
00:06 Then because we are a decadent civilization,
00:10 and eventually because our institutions are inadequate in the face of the threat.
00:16 The demographic collapse implies that our societies are older and older,
00:23 and more and more unfit to face, on the demographic level, what turns out to be
00:30 a prevalence of young Muslims among us.
00:34 Our decadent civilization makes us put everything on the same level.
00:38 We are becoming more and more de-Christianized, atheized societies,
00:43 and we consider Islam on a par with Christianity.
00:48 This obviously benefits them.
00:51 The inadequacy of our institutions means,
00:54 basically, that our law enforcement and our defense
00:58 are not suitable to face a threat which is present within our territory.

Gates of Vienna & Snaphanen.dk

Magdi Allams tale i Bruxelles 2012

EU Parlamentet, Bruxelles, 2012.© Snaphanen.dk

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
15 days ago

Selve angrebet på præsten og motivet for samme i Australien, er der ikke så meget mere at sige om. Men reaktionerne fra den herskende klasse og deres medier, der var sat i verden for at beskytte os? Vesten er i sandhed fed og færdig:

https://rumble.com/v4psrxl-an-extraordinary-reaction..html

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
15 days ago
Reply to  steen

Jo mere msm hader ham, jo mere gĂĄr det op for en hvor meget vi har brug for forkyndere som netop ham.

Vores kultur vil blive udskiftet og nedbrændt
Vores kultur vil blive udskiftet og nedbrændt
15 days ago

Det burde snart være krystalklart for alle, at
Christiansborgs politik inden længe vil føre til en
sĂĄ grufuld og uhyggelig fremtid, at Danmark bliver
et land i stil med Libanon, Sverige, Somalia og
Nordkorea. Hele Danmark vil sĂĄ blive som en
galeanstalt, som et fængsel, som en straffelejr,
som en krigszone, som helvedes forgĂĄrd. Men
hvad nytter det at skrive om det? Næsten ingen
forstĂĄr situationens alvor. Man forstĂĄr heller ikke
at allerede om fĂĄ uger vil der blive taget endnu
flere skridt i retning af at nedlægge Danmark og
udskifte befolkningen. Alt undergraves, angribes
og snigløbes.

Dan Christensen
Dan Christensen
15 days ago

Apostasi er tegn på eftertænksomhed og modstand mod religiøs ortodoksi. Apostater beviser, at selvstændig stillingtagen er supervigtigt i en forrykt hyklerisk religiøs verden.
Vladimir Iljitj Uljanov udtalte under den russiske revolution at: “De intellektuelle er nationens lort”. Analogt hermed kunne man i dag sige at: “Religion er nationens arkæologiske moral fra stenalderen”.

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
15 days ago

Religion som de fleste idag forsøger at nedgøre over en kam er kulturens vugge overalt pĂĄ jorden. Det er det tænkende menneske som accepterer noget større istedet for blindt at tro pĂĄ mennesker alene. Det er tradition og giver et moralsk kompas gennem livet. Apostasi indenfor islam straffes med døden, hvorimod alle andre religioner rynker pĂĄ næsen – derudover vil jeg mene at mange politiske ideologier, klimafanatikere, lgbtq+ mm er værre end 95% af alle religioner. Den eneste religion som fornævnte kan lide er islam hvilket igen fortæller om den samlede masse som undergraver vores (kristne)lande. Og vores lande i… Read more »

Last edited 15 days ago by Ham der gerne vil standse ulykken
Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

At være ‘troende’ i dag er konventionelt. Religionernes ‘paver’ sørger for at deres religioners fordomme og uvidenhed vaskes grundigt ind i uskyldige børns hjerner.
Den amoralske nedstigning:
Det ringeste er bevidst uvidenhed. Det næstringeste er ubevidst uvidenhed. SĂĄ kommer ligegyldig viden, efterfulgt af bedreviden. Til sidst og farligst den religiøst betingede skrĂĄsikkerhed om “den store bussemand” i himlen, som kommer og tager dig, hvis du ikke adlyder hans/hendes hellige bud!
Personligt holde jeg mest af “Det Flyvende Spaghetti Monster” – han har dog humor og det har ingen andre guder overhovedet.

Marcus
Marcus
14 days ago

Syns du at quantum fysik tage fejl om parallelle universer?
Eller om eksistens af andre entiteter som er uden for vores sanser ?
I en anden frekvens spektrum ?

Marcus
Marcus
14 days ago

Som jeg forstĂĄ, du er for at eliminer alle regler og vi skal resumer alt kun til “jungle law”. Hvis vores eksistens er limiteret kun til aktuelle liv, vi har kun en chance til tage mest og alt vi kan, for at have den perfekte liv nu og her. SĂĄ alle kriminelle ikke er kriminelle. De bare bruger alle mulige metoder for at nĂĄ den enkelte vigtig ting: materielle selvstændighed. Og pĂĄ den mode, en voltagt ikke er længere voltagt. Der er bare instinkter og produktionen af næste generation. Lige som største løve dræber alle de andre løver. Jeg er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
13 days ago
Reply to  Marcus

Moral og etik er ikke begrænset til religion. Faktisk er de bedste humanistiske tanker udtrykt af ateister. Universet er en stokastisk jungle, det er op til de tilstrækkeligt smarte at uddrage af kaos hvilken moral og etik, som er nødvendigt for artens overlevelse. For hvis arten ikke overlever, er al moral og etik ligesom ligegyldig – da ingen endnu logisk/fysisk har bevist eksistensen af nogen guddom.
Sund fornuft er den bedste religion i verden – mĂĄ din gud være med dig.

Marcus
Marcus
13 days ago

hehehe…
Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Ceausescu… ateister.
Moral er baseret på tro. Religionen er en anden ting. Jeg snakker ikke om religion her. Har du ikke mærket det ?
Uden gud, der er ingen moral. Der er kun “the winner takes all”.

Marcus
Marcus
13 days ago

The final victory of satan will be when all humans will be convinced there is no god. And then the hell will consume humanity.

Nutidens samfund er løgneverdener
Nutidens samfund er løgneverdener
15 days ago

Dan C. som er navngivet af en kristen kultur, skriver tit læseværdige indlæg. Men her har hans ateisme taget magten fra ham, og nihilismen er rendt af med ham. Det er rigt at Lenin udtalte sig meget kritisk om de intellektuelle, men han glemte at han selv var en af dem, og han glemte at skelne mellem pseudo-intellektuelle og de ægte og dybsindige tænkere.Selv var Lenin ikke meget andet end en demagog og hĂĄrdkogt forbryder. Ligesom Hitler var Lenin uden samvittighed, en psykopatisk skruppelløs massemorder. Begge to var pøbel og barbarer. Hvad angĂĄr den kristne kultur, kan den sagtens hĂĄnes… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
15 days ago

Lettere indføring i moderne fysiks principper: Naturlovene er hverken strenge eller præcise. Man ved ufattelig lidt om atomers indre – faktisk kun en lille smule om brintatomets indre. Politik og religion har intet med naturvidenskaberne at skaffe. De er udelukkende sociale konstruktioner og magtredskaber, der baserer sig udveksling af fællesmenneskelige erfaringer. Atomets verden er stokastisk, hvilket betyder, at alt hvad der sker pĂĄ størrelse med atomare partikler principielt ikke kan fastlægges med uendelig præcision; men alene beskrives med sandsynlighedsværdier mellem 0 og 1. Ă…rsagen er den simple, at den fineste mĂĄlestok til fysiske mĂĄlinger baserer sig pĂĄ mĂĄling med fotoner,… Read more »

Ham der gerne vil standse ulykken
Ham der gerne vil standse ulykken
15 days ago

At vi giver ting betydning vha ord gør ikke at tingene bliver menneskeskabte. Fotoner, atomer, magnetisme og massefylde mm er bare ord for forskellige mekanismer i vore verden. Du kan ogsĂĄ forklare om forbrændingsmotoren som om den er en selvskabt verden, men den har ligesom alt andet en skaber, hvilket vi selvfølgelig godt ved og det ville være naivt at pĂĄstĂĄ andet – og det samme ka i høj grad siges om vore univers(er). At fortiden har brugt deres udtryk for tingene ift deres daværende viden gør ikke at tingene bliver mindre ægte end nĂĄr du giver dem et nyt… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

Forbrændingsmotorens skabere var en flok smarte mekanisk dygtige mennesker og ikke bevisligt andre. Men hvis det tilfredsstiller nogen at regne med en allerøverste ĂĄndelig skaber opppe i skyerne, er sĂĄ deres valg – og fred være med det. Der findes imidlertid ingen fysisk evidens for nogen form for skaber af universet – det er er alene et spørgsmĂĄl om tro.

Dragen
Dragen
14 days ago

….” alene et spørgsmĂĄl om tro ..” Dvs at tro-ikke er at være præcis ligesĂĄ TROENDE som den der er tror eller er troende . Mao. den IKKE-troende er ligesĂĄ rationel/irrationel som den TROENDE. Begge er jo lige TROENDE . Hvad enten de er troende eller troende-ikke. ( men den troende-ikke betragter ofte sig selv som mere rationel (eller intelligentere?) end den troende. Hvad , – der jo i sig selv – ikke vidner om den store intelligens eller rationalitet ?

Dan Christensen
Dan Christensen
13 days ago
Reply to  Dragen

Man bør skelne mellem ‘troende’ og ‘observerende’. Hvis man ikke kan observere en guddom, er han ikke tilstede hverken for øjet eller tanken. Den troende behøver netop ikke bevis for noget som helst – han kan tro hvad han vil; men han kan ikke mane en guddom frem til fysisk eksistens.

Marcus
Marcus
14 days ago

Du er så naiv. Din forståelse af livet er så begrænset. Lige som den frekvens dine øjne kan se verden. Hvis dine øjne ikke kan se IR frekvens, den eksister ikke.

Dan Christensen
Dan Christensen
13 days ago
Reply to  Marcus

Man kan se IR, ved at måle den og dernæst flytte dens frekvens ind i det synlige område.
Men du kan ikke flytte en “guddoms frekvens” til det synlige omrĂĄde.
Et skibsvrag på havbunden kan ses, ved at nedsænke et kamera på en line og rette linsen mod skibsvraget
Hvis du retter et kamera mod himlen, får du med garanti ikke nogen hvidskægget olding at se på en sky; spøgelser kan ikke filmes.

Marcus
Marcus
13 days ago

Igen, fejl…
Første test med IR apparater (goggles) til US Army i Vietnam, kunne se andre type
entiteter. Derfor de var nød til at modificer frekvens spectrum og projektionen pĂĄ grøn skærm, i stedet for rød…sĂĄ de blive ikke længere synlige. Søg pĂĄ net og du finde ud.
Der er ogsĂĄ et institut i Tyskland som har udviklet apparater som kan se
“spiritual” entiteter.
Og sidst, der er CERN som allerede har kontakt med entiteter fra anden dimension. Med CERNs ord… de snakker om “demons”.
Søg…lær. Det er stædig gratis at lær.

Last edited 13 days ago by Marcus
Nutidens samfund er løgneverdener
Nutidens samfund er løgneverdener
15 days ago

PS: Vi kan også se på hvordan den ekstreme venstrefløj nu hærger USA.
Med woke og pervers lovgivning og forvaltning. Man er sĂĄ rabiat at man
har sluppet de kriminelle løs på den brede befolkning. Brutale afstumpede
bøller slippes løs få timer efter deres røverier eller overfald. Politiet kan
arrestere forbryderne, men de løslades i de “demokratiske” stater af det
nu feminiserede og “demokratiserede” retssystem. I nogle byer er politiet
“defunded”, dvs. sparet væk og sendt hjem. Butikker i tusindvis er blevet
lukket pga. tyvebanders plyndringer.

Rettelse: .. det er rigtigt at Lenin udtalte…

http://educaremm.wordpress.com/
http://educaremm.wordpress.com/
15 days ago

Ibland kan det ses som att alla s.k. alternativa massmedier är mycket, mycket fokuserade pĂĄ bĂĄde sorg samt kanske även ibland pĂĄ vrede, eller förtvivlan, eller ilska och pĂĄ nĂĄgot vis därmed ökar pĂĄ kanske bĂĄde hat och hopplöshet? Känslor som ju behöver motarbetas för att kunna handskas med tillvaron nĂĄgorlunda positivt, eller hoppfullt? När och om man “drabbas” av för mycket förakt, för mycket hat och för mycket sorg, tillsammans med vrede riktad ĂĄt ett “politiskt hĂĄll” sĂĄ kan just “politiska desperationstillstĂĄnd” dĂĄ verka kunna öka eller tillta hos en del “desperados”? En del börjar önska sig “stora, mäktiga… Read more »

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x