19
apr
Seneste opdatering: 19/4-24 kl. 2156
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Wafa Sultan, © Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Der er sandt at sige ikke meget opløftende at berette om amerikansk politik, og Joe Biden har heller ikke mange politiske bedrifter at prale med. I stedet er han gået over til at underholde sine sparsomme tilhørere med drabelige historier fra sit brogede liv.

Han har netop været i Pittsburg, hvor han prøvede at imponere nogle surt udseende stålarbejdere med den triste skæbne, der overgik hans onkel, Ambrose Finnegan, som gik under tilnavnet Bozey.

Under 2. verdenskrig var Bozey i luftvåbenet og blev skudt ned over New Guinea. Desværre blev hans lig aldrig fundet, fordi der var mange kannibaler i området – som vi må tro har spist hans onkel. Hvad det havde med stålarbejderne at gøre fremgik ikke.

Desværre fortæller det amerikanske forsvarsministeriums agentur for krigsfanger og savnede en anden historie, nemlig at flyet med Bozey styrtede i havet ud for New Guinea, og at hans lig rigtignok aldrig blev fundet. Så måske blev han ædt af en haj, som snød kannibalerne for deres velfortjente måltid.

Biden har i det hele taget svært ved at skelne mellem fantasi og virkelighed. Han har tidligere fortalt, at han fik afgangseksamen fra universitetet i klassens øverste halvdel. Senere måtte han indrømme, at han var blevet nummer 76 ud af 85.

Blandt Bidens øvrige bedrifter kan nævnes hans påstand om at være blevet arresteret i Sydafrika, fordi han havde prøvet at møde Nelson Mandela. Desværre kan denne hændelse ikke bekræftes af andre.

For et år siden forsøgte han at trøste folk, der havde mistet deres hjem i en skovbrand på Hawaii, med, at han selv havde været lige ved at miste sit hjem, sin kone og sin Corvette model 1967 – for ikke at tale om sin kat – efter at et lyn slog ned uden for hans hjem.

I 2004 kunne Associated Press imidlertid fortælle, at det langt fra havde været så dramatisk, som Biden fremstillede det. Der havde været en mindre brand, som var begrænset til Bidens køkken, og som brandmændene hurtigt fik under kontrol.

Det er uvist, om Bidens køkkenbrand har styrket hans popularitet på Hawaii.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DavidK
DavidK
12 days ago

Som den ene kannibal spurgte den anden – hvad fik du til frokost? Årh, et par fingermadder og en kold skulder Det hører til politiker-erhvervet at lyve og svindle. Det indså grækerne allerede for 2.400 år siden, og i dag er Biden den bedste politiker af dem alle – altså ifølge danske medier. En total økonomisk nedsmeltning med historisk gældsætning kaldes således “bidenomics” i Politiken. Medier og politik går hånd i hånd. Det nævnte område er vildt interessant. Der er en fantastisk historie om Michael Rockefeller, søn af tidligere vicepræsident (og meget mere) Nelson Rockefeller, som forsvandt i 1961, i området… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
12 days ago

Find ud af hvor de kannibaler bor og send Biden derover på en enkeltbillet.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
12 days ago

Slette Mette Mink kan måske vise vejen og göre ham selskab.

Nielsen
Nielsen
12 days ago

Indiske ocean. Det har tidligere været postet her på hanen

Nielsen
Nielsen
11 days ago
Reply to  Nielsen

Rettelse det hedder den bengalske bugt.
https://vimeo.com/795623300

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
8 days ago
Reply to  Nielsen

Vi er sgu da ligeglade med hvad det hedder, bare der er hajer.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
8 days ago

Biden er ikke godkendt som menneskeføde, smid ham for ulvene.

Nielsen
Nielsen
12 days ago

Var Joes onkel Uncle Sam ? eller var det Son Hunter. Han sagde i hvert fald: Build crack better. Og Barry Soetoro sagde: Build back better. Var hans hemmelige homoven Claus Schwab? Hvad foregår der på Crapitol Hill? Og hvorfor er Amerika så interessant? Alle vil kunne læse både The Constitution Såvel som The Declaration of Independence. Her i Danmark har vien grundlov, som blandt andet fortæller, at vi har relegionsfrihed DOG MÅ INGEN RELEGION STRIDE MOD SÆÆD OG SKIK. Det kan godt være at der står, at intet må prædikes, som strider mod sæd og skik. Men grundloven har… Read more »

Nielsen
Nielsen
4 days ago
Reply to  Nielsen

Retttelse, der står at dog nå intet lææres der strider mod sæd og skik.
Dog læres muslimer gennem deres koran, at de skal dræbe jøder og vantro.
Såe . . .

Ole Larsen
Ole Larsen
8 days ago

George Bush senior var meget tæt på at blive ædt af kannibaler på Chi Chi Island, men det var japanerne der spiste mennesker på det tidspunkt i krigen. 3 fly blev skudt ned, og Bush var den eneste af 9 mænd der slap væk. De andre blev fanget og tortureret, dræbt og spist. Der var én af dem de skar stykker af, så kunne han holde sig længere. Der blev lavet undersøgelse og krigsforbryderdomstol efter krigen.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x