8
maj
Seneste opdatering: 8/5-24 kl. 0309
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto Pixabay

Af: Peder Jensen

Kinas befolkning er gentagne gange blevet brugt som brikker i storslåede planer. Autoritære ledere har ønsket at foretage store ændringer i samfundet uden at tage hensyn til de lidelser, det kunne medføre for den enkelte.

I Det store spring fremad under den kommunistiske diktator Mao skulle Kina blive en økonomisk supermagt gennem kollektivisering af det kinesiske landbrug. Mennesker blev behandlet som ansigtsløse produktionsmidler. Resultatet var katastrofalt.

En af de skræmmende ting ved vores tid er, at vestlige ledere nu påfører deres befolkninger store lidelser ved at udsætte dem for storslåede sociale og medicinske eksperimenter.

Flere specialister advarer mod det, de kalder turbokræft. En række kræftformer opfører sig pludselig mere aggressivt og udvikler sig hurtigere, end de normalt ville have gjort for bare få år siden. Mange unge mennesker er også ramt af dette.

Fænomenet ser ud til at være opstået, efter at hundredvis af millioner af mennesker over store dele af verden har fået indsprøjtet mRNA-baserede såkaldte coronavacciner.

En af de eksperter, der direkte forbinder stigningen i aggressive kræftformer med de såkaldte coronavacciner, er Ute Krüger fra Tyskland. Hun har arbejdet i Sverige i lang tid og taler godt svensk. Krüger er specialist i patologi med mere end 25 års erfaring. I mange år har hun også forsket i kræft på Lunds Universitet.

Siden efteråret 2022 har hun advaret mod fremkomsten af en ny type hurtigtvoksende “turbotumorer”. Mange forskellige kræftformer har vist en kraftig stigning de seneste år, både hos mænd og kvinder.

Hun har slået alarm i det videnskabelige samfund, men har ikke fået den respons, hun havde håbet på. Ingen i Kalmar i Sverige, hvor Krüger var ansat, var interesseret i den undersøgelse, hun foreslog.

På trods af stigende dokumentation af alvorlige og potentielt livstruende bivirkninger er kritik af mRNA-baserede injektioner i flere år blevet afvist som konspirationsteorier. Ute Krüger er nu fratrådt som overlæge og driver en privat klinik.

En anden kræftekspert, som tager problemet med turbokræft meget alvorligt, er professor Angus Dalgleish i Storbritannien. Han hævder, at mRNA-indsprøjtninger “slet ikke er vacciner, men genetisk modificerede organismer, som burde have været underlagt helt andre lovgivningsmæssige betingelser og bestemt ikke klassificeret som vacciner”.

Dalgleish har gentagne gange offentligt udtalt, at mRNA-baserede injektioner er så skadelige og farlige for menneskers sundhed, at de skal stoppes med det samme og bør forbydes helt.

Da lægerne begyndte at få mistanke om, at rygning i høj grad øgede risikoen for lungekræft, tog det mange år, før det blev bredt accepteret som et faktum. Tobaksindustrien brugte betydelige ressourcer på at bekæmpe denne konklusion, som direkte truede deres indtægter.

I en samtale med John Campbell sammenligner Angus Dalgleish dette med situationen i dag. Der er voksende dokumentation for, at mRNA-injektioner medfører en markant øget risiko for alvorlige helbredsskader eller død. Det gælder bl.a. hjertesvigt, men også en markant øget risiko for at udvikle aggressiv kræft.

Store medicinalvirksomheder som Pfizer og Moderna vil kæmpe med næb og kløer mod enhver antydning af, at deres såkaldte coronavacciner forårsager helbredsskader eller død for mange mennesker. En sådan konklusion ville direkte true deres indtægter.

I april 2024 blev der imidlertid offentliggjort en meget grundig og seriøs videnskabelig undersøgelse i Japan, som påviste betydelige stigninger i dødeligheden for en række kræfttyper i 2022. På dette tidspunkt havde størstedelen af den japanske befolkning modtaget flere doser af mRNA-vaccinen. Denne detaljerede undersøgelse knytter en række dødsfald direkte til såkaldte coronavacciner.

Professor Angus Dalgleish frygter, at vi endnu ikke har set alle skaderne fra vaccinekampagnen. Det tager normalt flere år for kræft at udvikle sig. Vil vi se mange tilfælde af aggressiv kræft og andre sundhedsskader blandt de vaccinerede i de kommende år?

I en lang, men interessant video har John Campbell inviteret den australske advokat Julian Gillespie til at tale om mRNA. Gillespie argumenterer også for, at mRNA-injektionerne ikke bare var eksperimentel genterapi. Formelt set burde de have været juridisk klassificeret som genetisk modificerede organismer (GMO’er). De var bestemt ikke vacciner og burde aldrig have været præsenteret som sådan for offentligheden.

Julian Gillespie påpeger, hvor grotesk det er, at folk blev latterliggjort eller dæmoniseret som “anti-vaxxers“, fordi de nægtede at tage eksperimentelle indsprøjtninger, som ikke var vacciner.

I begyndelsen af 2020 blev dødeligheden som følge af COVID-19-coronavirus dramatisk overdrevet. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) foreslog en dødelighed på langt over 3 %. Sandheden var ikke i nærheden af dette. Verden blev skræmt med grundløse skræmmekampagner.

Matt Hancock, den britiske sundhedsminister, som førte tilsyn med nedlukningerne i 2020 og vaccinationskampagnerne i 2021 i Storbritannien, ønskede at “skræmme” offentligheden med, hvor farlig virussen angiveligt var. Han var på ingen måde den eneste, der gjorde det.

Alternative behandlinger for COVID-19 som ivermectin og hydroxychloroquin, velkendte lægemidler, som medicinalindustrien ikke ville tjene mange penge på, blev latterliggjort.

Nogle ønskede at investere i mere traditionel vaccineteknologi. Det gjaldt bl.a. Rusland og Kina.

Selv om de kinesiske myndigheder kan være meget repressive, pressede de ikke deres egen befolkning til at tage mRNA-baserede indsprøjtninger.

Den tyske læge Winfried Stöcker udviklede en coronavirusvaccine i sit laboratorium og gav den til frivillige – uden at få den godkendt først. Myndighederne slog hårdt ned på ham for dette. Stöcker påpegede selv, at da hans vaccine ikke var mRNA-baseret, var der “ingen grund til at frygte en ukontrolleret spredning af genetisk information, der blev introduceret i den menneskelige organisme”.

Måske blev denne vaccine udviklet for hurtigt. Men AstraZeneca, Pfizer og Moderna fik deres hastigt udviklede produkter godkendt som vacciner i løbet af meget kort tid.

Hvorfor var det nødvendigt at presse farlig mRNA-baseret genteknologi, som aldrig før var blevet testet på mennesker i stor skala, ind i den vestlige befolkning mod en relativt harmløs virus? Og hvorfor løj de over for offentligheden om, at det var almindelige vacciner?

Det store spring fremad, var den politik, der blev ført i det kommunistiske Kina under Mao Zedong fra 1958 til 1961. Det skulle skabe økonomisk fremgang. Resultatet var en katastrofe.

Historikerne er uenige om det nøjagtige antal mennesker, der døde under dette eksperiment, men det var utvivlsomt mange millioner ofre.

Jeg vil gerne foreslå, at presset på verdens befolkninger siden 2020 og 2021 for at tage mRNA-baserede indsprøjtninger kan betegnes som Det store vaccinespring fremad.

Dette udtryk kan måske diskuteres, hvis mRNA-injektionerne ikke skal klassificeres som egentlige vacciner. Men da de blev markedsført som vacciner, er navnet faktabaseret.

Det er stadig uvist, hvor meget skade Det store vaccinespring fremad vil forårsage. Men antallet af ofre, der er døde eller har fået alvorlige helbredsskader, er sandsynligvis i millionklassen på verdensplan. Og antallet af ofre fortsætter med at stige.

Document.dk og Snaphanen.dk

The Economist, april-maj 1992

Jeg har ikke fundet artiklen fra dengang, men forsiden er i det mindste “fremtidssikret,” som man sagde engang. Desværre ser vi ogsĂĄ Planck’s princip i aktion: “Science progresses one funeral at a time”. Livskunsten mĂĄ blandt andet gĂĄ ud pĂĄ, ikke at blive en af disse begravelser. (Steen)

1 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
11 days ago

Det største problem ved at være nødsaget til at modtage en blodtransfusion ved akut indlæggelse, er at chancerne for at det blod, man får er forurenet med aluminium-kviksølv fyldt plasma/blod, er stor I og med at ca. ni tiendedele af befolkningen er forgiftede med corona vaccinerne.Så der er overvejende sandsynlighed for at bloddonorer er vaccinerede. Så prøv at undgå større blodtab, end kroppen slv kan ersttte det tabte.

Mads kering
Mads kering
11 days ago
Reply to  Nielsen

Ja. Lige præcis.. men chancen for at man selv kan sige til eller fra, ved en akut indlæggelse hvor man er nødsaget til at få en livsfarlig blodtransfusion..
er ikke tilstedeværende ved bevidstløshed.

Den europæiske dårekiser.
Den europæiske dårekiser.
11 days ago

Det “sjove” ved det er at kinesernes egen vaccine slet ikke var en mRNA vaccine.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
6 days ago
Reply to  steen

Ja, du har ret, jeg har intet kunne finde om dette ekstremt vigtigte faktum, intet. Hvis nogen finder noget on emnet sĂĄ mĂĄ de meget gerne poste det her pĂĄ Hanen.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
6 days ago

“Død efter kort tids sygdom” Denne sætning mĂĄ være den mest anvendte i dødsannoncer for tiden.

Se Aamund, Hodja og Tucker Carlson
Se Aamund, Hodja og Tucker Carlson
11 days ago
Reply to  steen

Chrborg optræder mere og mere som et sammenrend af sindsforvirrede snakkehoveder. Og det er tydeligt at kynisme, feminisme og rød ideologi betyder mere end loyalitet overfor danskerne og fædrelandet. Man generer sig ikke for at lade MSM hetze og bedrage borgerne døgnet rundt. Klimapropagandaen er virkelig krasbørstig nĂĄr man hører “Guld og grønne skove” i radioen, eller nĂĄr Klima-rĂĄdet og diverse co2-aktivister folder sig ud. Familie-politikken styres af rabiate feminister og den er direkte hadefuld overfor mændene og børnene. Indvandringen pĂĄstĂĄs igen og igen at være berigende, en tyk løgn. Se hvad “der Adler” afslører hos Aamund. “Vaccine”-politikken og restriktionerne… Read more »

Viktor Børge er påvirket
Viktor Børge er påvirket
11 days ago

Nu er MSM ved at vĂĄgne op – de kan bare ikke se skoven for bare træer

https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/hver-tredje-dansker-f%C3%A5r-alvorlig-hjertesygdom/ar-BB1m08NY?ocid=entnewsntp&pc=U531&cvid=e0d76059bca04c81a455a41161cca833&ei=37

De higer og søger i lukkede bøger, i opdigtede data med lukkede øjne

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x