15
aug
Seneste opdatering: 15/8-24 kl. 1453
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Faye Weldon, København 2013, ⓒ Snaphanen

Af Lars Hedegaard

Vore dages situation minder om gamle kong Krøsus af Lydien, der spurgte oraklet i Delphi, om det var tilrådeligt at gå i krig med Perserriget. Oraklets præstinde, Pythia, svarede, at i så fald ville et mægtigt rige gå til grunde. Således opmuntret gik Krøsus til angreb – blot for at opleve, at det mægtige rige, der gik til grunde, var hans eget.

I dag har vi ikke præstinder, men vi har eksperter, medier og politikere, der lover os en strålende fremtid, hvis man stemmer på socialisten Kamala Harris og kommunisten, Kina-vennen og islamstøtten Tim Walz ved det amerikanske præsidentvalg. Kort efter sejrsjublen vil de begejstrede opleve det mægtige USA’s undergang, og Kamala/Walz’s stemmekvæg må finde ud af, hvilken glæde de havde af at bringe dem til magten.

Ved en ren tilfældighed har forskerne netop tydet teksten på nogle 4000-år-gamle mesopotamiske lertavler. Budskabet er ikke opmuntrende, men varsler død og undergang. Flere riger vil gå til grunde, der ville komme angreb af græshopper, kvæget til dø, og en stor hær vil falde.

Beskrivelsen passer godt på tidens USA og resten af Vesten, som har været i frit fald, siden demokraten Joe Biden rykkede ind i Det hvide Hus og satte sig for at ødelægge USA og dermed opmuntre Vestens fjender, bl.a. ved at nedlægge USA’s grænse og åbne porten for enhver, der ville ind – terrorister, narkobaroner, menneskesmuglere, voldtægtsmænd, islamiske krigere og kinesiske agenter. Enhver var velkommen. Biden-administrationen begrundede sin politik med nødvendigheden af at knuse det ”hvide overherredømme”, fremme ”mangfoldigheden” og bane vej for alverdens seksuelle påfund og kønsskifte for forvirrede børn.

Og så var der ikke at forglemme kampen mod ”klimaforandringen”, som har fået Biden-administrationen til slå ned på USA’s hjemlige produktion af olie og gas og pumpe milliarder og atter milliarder af skatteydernes penge ind i en ”grøn omstilling”.

Mere intelligente iagttagere, som Putin og lederne af Hamas, har ikke været sene til at udnytte den amerikanske syge til at slå til. [Af sikkerhedsgrunde skal jeg understrege, at man sagtens, som Putin og Hamas, kan være intelligent og samtidigt ond.]

Resultatet af Bidens politik har været inflation og forarmelse af den amerikanske arbejderklasse. De mange millioner illegale indvandrere tager amerikanske arbejderes jobs og trykker lønningerne, der ikke kan følge med den inflation, som er en konsekvens af regeringens pengeudpumpning og krig mod den indenlandske energiproduktion.

Ifølge en nylig meningsmåling tror 59 pct. af amerikanerne, at landet er på vej til en recession. Om det er sandt, bliver diskuteret af økonomerne, men de fleste amerikanere har svært ved at få pengene til at så til. Mange har ikke råd til at sætte mad på bordet eller betale for deres huslån og må gældsætte sig for at kunne klare dagen og vejen.

Da Donald Trump var præsident, nød arbejderklassen godt af stigende reallønninger, men det glædede tydeligvis ikke de demokratiske eliter, der vil have billig arbejdskraft og et proletariat, som de kan styre.

Det anslås, at der er ca. 22 millioner illegale indvandrere, som konkurrerer med amerikanske arbejdere om jobs og lønninger. Af dem er anslået 13 millioner ankommet som følge af Bidens og Harris’s åbne grænse, og hvis Harris bliver præsident, er der udsigt til yderligere 50 millioner tilstrømmere fra den ganske verden, hvoraf mange hader Vesten og drømmer om at bringe den til fald. Efter fire år med Kamala på præsidentposten, vil der ikke længere findes noget USA, men en tredjeverdensruin.

Det var hvad Elon Musk og Donald Trump konkluderede under deres nylige timelange samtale, der blev udsendt på Musks platform X.

Udsigten til, at amerikanerne kunne få at høre, hvad medierne gør alt for at skjule, skabte opstandelse. X blev udsat for et massivt hackerangreb, der formentlig var udført af Iran, og EU truede Musk med retssager, hvis han lod Trump komme til orde.

Disse censurbestræbelser mislykkedes, idet samtalen mellem Trump og Musk blev fulgt af op mod 100 millioner.

Det er i øvrigt tankevækkende, at når det gælder folkestyret og ytringsfriheden, står EU og Iran på samme side.

I betragtning af de ulykker, som Joe Biden og Kamala Harris har påført den amerikanske befolkning og verdensfreden, ville man have forsvoret, at sidstnævnte ville have en chance for at vinde præsidentvalget, men meningsmålingerne tyder på, at hun står til sejr.

Politisk set er der ikke den store forskel på Sovjetunionen og dagens USA. De brød begge sammen, efter at deres herskende eliter havde drevet dem i graven.

Og ligesom USSR har USA med få undtagelser såkaldte medier, som i realiteten er sammelsmeltet med George Orwells PARTI – i Sovjetunionen det kommunistiske parti, i USA det demokratiske.

Da demokraterne er lig med medierne – med få undtagelser som Fox, Breitbart og Newsmax – kan Kamala Harris lyve, så tosset hun vil, for hun ved, at de såkaldte journalister vil dække over hende.

Derfor har hun også uden frygt kunnet vælge en vicepræsidentkandidat i skikkelse af Minnesotas kommunistiske guvernør, Tim Walz, som i 2020 tillod Black lives matter-aktivister at nedbrænde hele kvarterer af Minneapolis, mens politiet fik ordre til ikke at gribe ind.

Walz har også indyndet sig hos Kamala Harris ved i høje toner at have priset en lokal imam, som havde slået på tromme for en film, der roste Adolf Hitler. Som belønning gav guvernøren imamen 100.000 dollars af skatteydernes penge.

Og for yderligere at bevise sit værd oprettede Walz i covidtiden en stikkerlinje, hvor Minnesotas borgere kunne melde hinanden, hvis de havde besøgt bedstemor eller spillet basketball i baghaven.

Nå jo, og så lod han politiet beskyde borgere, der befandt sig på gaden, med paint balls.

Det er den slags, der vækker begejstring i bl.a. de danske medier.

3.9 15 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Findes der stadig ærlige valg?
Findes der stadig ærlige valg?
26 days ago
Reply to  steen

Er magthaverne i frit fald? Er det ikke sådan at de tværtimod
sidder urokkeligt fast i sadlerne? Både i EU og USA? For
ethvert valg kan vel manipuleres?

H.P.
H.P.
26 days ago

Det er den vestlige civilisation der er i frit fald, både høj og lav. Vi, den vestlige civilisation, er grundlagt på nogen værdier som er eroderet væk. Det er meget få statsledere der åbent bekender deres kristentro som netop var fundamentet under vores civilisation. Det er også meget betegnende at den mest forfulgte og hadede gruppe i verden idag er de kristne. Hvis man er i tvivl så prøv at læse hvad “åbne døre” rapporterer. Der sker regelmæssigt nedbrændinger eller skændinger af kirker i Europa og det nævnes stort set aldrig i msm. Men er der nogen der så meget… Read more »

Last edited 26 days ago by H.P.
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
25 days ago
Reply to  H.P.

Det er faktisk en kort og præcis beskrivelse af vestens sammenbrud. Det er et moralsk kollaps af dimensioner du beskriver, og du har ret man ser det overalt. På en måde kan jeg godt forstå at andre religioner ikke har respekt for os.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
25 days ago

Joh sådan ser det ud og jeg ser ikke et sammenbrud indenfor kort tid, der går dag og år men det kommer. Se tilbage på DDR, ingen hvade vel troet at det gik så hurtigt i slutningen. Da russerne trak stikket gik DDR på røven, det var ikke viljen til at undertrykke borgerne, der forsvandt, men økonomien til det. Det bliver også økonomien, som gør udslaget i EU og ser man den forfatning Tyskland er i nu så varer det ikke længe.

Fremtiden kan blive totalitær og meget uhyggelig
Fremtiden kan blive totalitær og meget uhyggelig
24 days ago

Det man kan frygte er at overvågningen bliver så massiv, og valgsvindelen så udbredt, at demokratiet aldrig kommer tilbage. Regeringen og justitsministeriet i Danmark har vist sin vilje til at tage yderst vidtgående skridt, som vi har set i sagerne mod FE-chefen, mod mink-branchen, landbruget, Snaphanen og andre. Og vi ser også magtmisbrug og fana- tisme eller hysteri i håndteringen af “pandemien”, “vaccinerne”, restriktionerne og co2. Og så er der folkeudskiftningen og samarbejdet med WEF og WHO. Og endelig er der den stadig mere mandsfjendske, familiefjendske og børnefjendske politik samt den asociale boligpolitik og syndfloden af ned- skæringer, besparelser og… Read more »

DavidK
DavidK
27 days ago

Det er godt skrevet, og meget rigtigt. Harris/Walz er en nærmest surrealistisk konstellation, objektivt set, i fald håbet skulle være at vinde midtervælgernes gunst. Hvis der havde været odds efter kuppet mod Biden, ville kombinationen vel have givet pengene 500 gange tilbage. Og endnu værre, konsekvenserne af “bidenomics” står nu krystalklart, inkl. den tekniske recession. Amerikanerne oplever en hyperinflation, som får vores stigende priser til at ligne ferie. Og i Danmark stiger lønningerne ovenikøbet, selv for offentligt ansatte, og folk oplever deres boliger og lejligheder stige i værdi. I USA er der ikke denne slags lufthuller eller kompensationer. Det er… Read more »

Dragen
Dragen
26 days ago

Starmer fortsætter med, at referere til “the far right”. Det er helt almindelige englænder han taler om. På den måde demonstrerer han en umådelig afstumpethed overfor de mange mange briter der lider under masse-“migrationen”/invasionen. Magtfuldkommenheden er hans eneste middel. Han kan kun blive mere og mere brutal . De nyttige idioter har efterhånden kun globalisterne til at redde sig . Og hvorfor skulle de – globalisterne – dog det.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
26 days ago

Hele vesten synger på sidste vers. Kriminalitet, ukontrolleret indvandring primært af analfabeter, industriproduktionen i frit fald i Tyskland, inflation, krige her og der, indoktrinering, hjernevask, statsmedier, censur og politistatsmetoder. Det store spørgsmål er blot hvor længe der går, 1 år, 10 år, jeg ved det ikke, jeres bud er lige så godt som mit, men normalt ender det med en stor krig, dette er også en reel mulighed denne gang. For øvrigt læste jeg en artikel i sidste uge om at samtlige politikere i Folketinget støtter Ukraines (er vel NATOs) angreb inde i selve Rusland. Der er gode muligheder for… Read more »

Jakob
Jakob
25 days ago

Det sidste nye ifølge gamle CIA-agenter, rådgivere for tidligere præsidenter, Oberst McGregor, Ritter mfl. er at Natosoldater er dybt involveret inde i Rusland, da det isenkram der er blevet brugt er det sidste nye med direkte satellitforbindelser. Russerne har taget en del af udstyret og fejer nu stumperne af bombede soldater sammen og vil fremlægge deres beviser senere(det skal dog bekræftes da det kun er rygter siger de). NATO har nu bombet russernes radarudstyr til at spore langtrækkende missiler(med atomsprænghoveder) dybt inde i Rusland og involveret sig direkte i krig i Kursk, de prøver at provokere russerne til at handle… Read more »

Dragen
Dragen
25 days ago
Reply to  Jakob

Det er meget informativt , det du kommer med her . Det er ikke en krig , jeg følger med i , men meget giver mening med det du skriver her.

porcus practicus
porcus practicus
21 days ago
Reply to  Dragen

Det er heller ikke muligt at finde objektive og neutrale rapporter fra denne krig, da vi får al information fra den verdensdækkende luderpresse.
De dominerende medier (MSM) rapporterer om glorværdige ukrainske sejre på alle fronter og grusomme russiske tab, alt imens Ukraine reelt er ved at tabe hele proxykrigen på gulvet.
Hele 20% af Ukraine er indlemmet i Rusland på nuværende tidspunkt og det vil koste en tredje verdenskrig plus 400 milliarder dollars fra Vestens skatteslaver at ukrainisere det russiske Donbas og Krim.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
25 days ago
Reply to  Jakob

Absolut enig med dig i din fremstilling af sagen. Hvad angår de nye oplysninger i Nordstream terrorangrebet så er det min opfattelse at det primært skal bruges til at skaffe sig af med den nu ikke længere valgte diktator i Ukraine. Vi får se, det som undrer mig er blot at Tyskland underkaster sig den totale ødelæggelse af dets industri. Konkurrenceevne går fløjten når energipriserne stiger med den hast og omfang.

Jakob
Jakob
25 days ago

Glemte at skrive at tyskerne faktisk har efterlyst de ukrainske dykkere gennem Interpol, (gad vide hvorfor det tog så lang tid)? Beviserne har jo været der længe.

Nielsen
Nielsen
27 days ago

At sammenligne hamas mrd Putin skal man nok være gammel marxist, for at slippe afsted med.

Anders Bonde
Anders Bonde
26 days ago
Reply to  Nielsen

Hedegaard sammenligner eller sammenstiller ikke Hamas og Putin – han siger blot at de begge kan handle intelligent selv om de begge er onde.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
24 days ago
Reply to  Anders Bonde

I dag er man ond hvis man vil beskytte eget folk.

Nielsen
Nielsen
22 days ago
Reply to  Anders Bonde

Jeg er ikke atid på linie med Den europæiske dårekiste, men her er det nemmest for mig, at henvise til hans svar til dig.Ondskab kan ikke være dum eller klog. Desuden kan man mene at intelligens er relativ.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
24 days ago

Ifølge en artikel i Jyllands Posten i dag 19.8.24, er amerikanerne ramt af en ny “feber” såkaldt Kamalamania, de er simpelthen blevet så vilde med hende at selv garvede analytikere er overraskende.

For mig er det utvivlsomt at dette bliver den næste præsident, dette bliver kronen på værket for de sindsyge demokrater og deres bagmænd.

Jeg gætter på det bliver det sidste valg i det vi i dag kender som de Forenede Stater.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x