5
sep
Seneste opdatering: 5/9-24 kl. 1316
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Holland skal til at begynde på endnu et vaccinationsprogram. Derfor spurgte avisen Algemeen Dagblad sine læsere, og de var villige til at lade sig vaccinere igen. Næsten ingen af de 928 kommentatorer skulle nyde noget af det. Deres svar er en lang sygehistorie af blodpropperi hjerne og hjerte, og det mærkelige er, at bladet ikke har censureret dem.

Det kan blive vældig interessant at se, hvis et land en dag begår den dumhed at tvinge os til at modtage vacciner, som dristige norske politikere nu har åbnet for. Det ville være en fatal fejltagelse, og starte en konflikt mellem folk og politikere, vi ikke har set magen til i generationer. Her kan man læse nogle af kommentarerne på engelsk, eller man kan høre dem oplæst:

“I was just a healthy boy, I had a brain attack”

Mirella: No never again! That only makes me sick.

Lydia: No, definitely not! I belong to the risk group. But I had my fourth stroke two weeks after the booster shot. Hadn’t had one in 10 years.

Ellen: No, certainly not. I used to get Pfizer because I had to go abroad during the Corona period. That caused me an autoimmune disease. My endocrinologist confirmed to me that it was Pfizer. So you will never convince me again.

Cor: I plan not to be vaccinated anymore. I had four vaccinations, but after the Pfizer vaccination I had a CVA (Stroke CVA (Cerebrovascular Accident)a few weeks later. This was later mentioned as a possible side effect. Of course, you cannot prove that it was this vaccination, but is it pure coincidence?

Pedro: No, I had a brain attack shortly after vaccination. I’m not saying that was the cause, but you shouldn’t take the risk.

Fred: In my network there are all symptoms of long-covid, heart attacks (some fatal) and autoimmune diseases and all have received the corona vaccination. What do you think?

Gerard: There will be no corona vaccine here. Many young people around me have died of bleeding from the brain and other unpleasant diseases associated with these vaccinations.

Willem: I was just a healthy boy, I had a brain attack. One of the more honest doctors said it could have been due to the vaccinations I did, including the many older customers. So no more corona vaccinations for me.

Maarten: After a friend had a cerebral haemorrhage the day after vaccination, I no longer need it.

B. Schumacher: After my wife suffered cerebellar damage after the last booster shot, became very sick and I cared for her at home for a year, she decided to help her die at the age of 65. You really don’t know what you’re vaccinated with. No more boosters for me.

Eef: Absolutely no longer, I have been disabled since the first syringe. Now I probably have to take medication for the rest of my life.

Hans: No, I can’t get a syringe anymore. I had a heart attack a year and a half ago. The doctor said that the three corona vaccinations were a possible cause. So I don’t take them anymore.

Louisette: No, I already have three vaccinations and the last booster shot behind me. I had a heart attack last year and am now a cardiac patient. I wouldn’t associate it directly with the vaccination, but I’m taking so many medications now that I think it’s enough.

André: After the first vaccination with AstraZeneca, I had many complaints, pulmonary embolism. A doctor said: “If we hadn’t done that, there could have been more fatal accidents.” In other words, you were just unlucky with the vaccination.

Mirjam: No, because since the last syringe I have chronic inflammation of the mucous membrane in my throat and have to cough constantly. I spoke to a doctor and he said that this is one of the side effects you don’t talk about.

Chris: Never, never again. With this Moderna crap, I narrowly escaped the disaster. A syringe was enough to cause me terrible pain for 14 days. I couldn’t go anywhere. What a mess.

via Dutch overwhelming say “no” to another covid injection

En anden interessant historie om vore vigtige tarmbakterier

Dr. Sabine Hazan: Gut bacteria that are key for immunity are killed by covid injections

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
11 days ago

Her I Danmark, hvor 90 % af befolkningen er hjernevasket i en grad, så selv Kim Jong-un er misundelig, er store dele af befolkningen villig til at risikere liv og lemmer i endnu en vaccinekampagne. Os, der læser Snaphanen og følger med på kanaler som fx. Dr. John Campbells mv. kan efter min opfattelse godt gå rundt i et ekkokammer og have den forestilling, at langt flere også følger med hos rigtige medier som Hanen og de mange kanaler, der findes på YouTube, men det er ikke tilfældet. Når man engang imellem rammes af virkeligheden vender man ofte hjem chokeret… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 days ago

Jeg tror ikke på, det går lige så nemt denne gang, heller ikke i Danmark. Der hvor jeg arbejder er der et afsnit for ambulante træningsborgere, der selv låser sig ind og følger de træningsprogrammer, de har fået anvist af terapeuterne. Under det forrige vaccine propaganda vanvid var alle vægge tapetseret med plakater fra Sundhedsstyrelsen om vigtigheden af at lade sig injicere med den gift. Nu var der igen kommet en bunke rør med plakater, men der gik en uge, før jeg tilfældigvis opdagede, at kun én af de plakater var hængt op, og det så skjult, man skulle kigge… Read more »

Dragen
Dragen
11 days ago

Jeg render ind i flere og flere der erkender , at noget er galt med de sprøjter. Mange bliver synligt nervøse og dårligt tilpas når snakken falder på det emne . Jeg tror det betyder at en del ikke gentager historien, men også at mange vil være parate til det , men med markant større ængstelse ved , at “skulle på den igen” . Jeg kom ud for en meget overraskende “breakthroug” oplevelse op til sommerferien , hvor jeg sad i en stor kreds af kvinder i alderen 35-80 år. De fleste 60-80 år. Det er folk der kender hinanden… Read more »

Vi har kurs mod et morderisk samfund
Vi har kurs mod et morderisk samfund
10 days ago
Reply to  steen

“og” i 2. linje skal rettes til: om de var villige

Ja, det er meget uhyggeligt at DR og MSM skjuler hvad
der foregår hos WHO og WEF m.m.

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  steen

Jeg giver dig helt ret. Men jeg tror ikke det handler om ,at holder hånden over eller under nogen . Jeg tror det handler om SKAM . Ihvertfald når det drejer sig om kvinder . De føler sig fuldstændigt uden værd , værdi , værdighed eller elsk-bare. Eller bare en lillebitte-smule” li-bar-hed”. ikke værdige til,- bare på minimumsplan, at være værdifulde nok til ikke, at blive ødelagte . Du tager ikke risiko med noget, der har værdi for dig. Det passer du på . Meget eller lidt . Men ,- du passer på det. Beskytter det og tager vare på… Read more »

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  steen

….ud over rædsel. De går med noget i kroppen , ingen ved hvad er og hvad man kan eller skal stille op med.

Anders Bo
Anders Bo
10 days ago
Reply to  Dragen

🎯

Folk er så invalid-/dødsangst, at de bliver VREDE på os, der tør tale om det.

Dragen
Dragen
10 days ago
Reply to  Anders Bo

Mht invalid/dødsangsten : Ja , det tror jeg også er en meget tungtvejende del af “tystheden” omkring emnet . Og det lammer jo vores mulighed for , at GØRE noget . Erkendelsen af , at noget er galt starter med at “der tør tales om det” . Så når Steen insisterer på, at tale og skrive alligevel – støtter jeg det fuldt ud. Vi skal tale , skrive og søge info om det her. Jeg taler selv meget nødigt og temmeligt defensivt om de-møg-sprøjter , fordi jeg har oplevet cancelleringen der følger. Men samtidigt kommer jeg ofte “bag på mig… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
9 days ago
Reply to  Dragen

Snapshansen når ikke ud til nok til, det betyder noget andet end vi her i ekkokammeret gør hinanden klogere.
Se mit svar til Steen for 16 timer siden nedenfor?

ino
ino
9 days ago
Reply to  steen

Ministeransvarlighedsloven: Efter fem år kan du ikke længere drages til ansvar!
Så vi skal vente et par år endnu… Det er selvfølgelig aftalt med de statsunderstøttede medier – dvs. alle danske medier.

Ynkelige selvudslettende flokdyr
Ynkelige selvudslettende flokdyr
10 days ago
Reply to  Dragen

Den angst som du og dine endnu værre kujon-veninder føler for at blive socialt udstødt med tilhørende tavshed om problemerne er den værste virus af dem alle, og hovedårsagen til at politikerne kan slippe afsted med alt de gør.

DE REGNER MED AT I REAGERER PÅ DEN MÅDE, OG SELV NÅR DE SLÅR JERES PARTNER ELLER JERES BØRN IHJEL, SÅ HOLDER I KÆFT FOR IKKE AT ØDELÆGGE STEMNINGEN… DANSKERNE ER KOMPLET SINDSSYGE!

Dragen
Dragen
10 days ago

Jeg tror ikke det er stemmningen , der ikke må ødelægges . Jeg tror det er SKAMMEN , dødsangsten og den ubeskyttedes totale udleverethed , der regerer . Er det bestemmende forhold . Det der ruler og er KING . Den Ubeskyttedes værdiløshed er den bagvedliggende stemme i det her. Udleverethed . Værdiløshed . Beskyttelsen mod det totale forræderi . At der ingen var til at beskytte en, da det for alvor gjaldt . Eller, at have vist tillid til netop den/det man troede , ville provide beskyttelsen i tilværelsen når det gjaldt . Det var/er beskytteren der forrådte. Dvs… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
10 days ago

Det er glædeligt at nogen i det mindste vågner op. Det er bare mit indtryk at alt for mange stadig er klar til at tage dødssprøjten, men med de dominerende statsmedier så er det ingen overraskelse.

Og så noget nyt udenfor emne, glidebanen er startet:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/nu-faar-politiet-lov-til-bruge-ansigtsgenkendelse-i-grove-sager

Anders Bo
Anders Bo
10 days ago
Reply to  steen

Den sidste 1/4 af 20’erne bliver en “Spændende & Interessant” tid at leve i! 😱
Jeg satser på at holde mig mobil og selvhjulpen minimum 8 år endnu. For så skulle “de 19%” være decimeret i en sådan grad, at der er RIGELIGT med plads på geriatrisk og plejehjemmene! 💣

Dragen
Dragen
10 days ago

Ja nogen vågner op . Men ja, mange vil fortsætter turen til stadigt flere aflivnings-sprøjter , de roligt og trofast møder op for at modtage. Og de vil sige tak bagefter. Men en hel del er meget ængstelige . De har ikke den samme blindhed eller “passive stoiskhed” , at gå en fremtid med sprøjter imøde med. De vil gerne UNDGÅ de sprøjter. Spørgsmålet er , om de har modet til, at sige nej. Tager muligheden – at la’ vær’. Sætter foden ned . Stopper det og la’ vær’. Er værd , at lade værd.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
10 days ago

Generelt skal man gøre alt hvad man kan for at undgå kontakt med læger og sundhedsvæsnet.

Citat fra Dr. Suneel Dhand, som jo selv er læge!

Følg ham på YouTube, han er simpelthen hudløs ærlig og skåner ikke egne kolleger.

Dragen
Dragen
9 days ago

Han har desværre ret . Man skal undgå kontakt til læger og sundhedsvæsnet . Det er baseret på allopatisk medicin , – og allopatisk medicin er farligt for helbredet. Der findes god og helbredende , lægende medicin ..og det burde naturlivis være den medicin , vores lægeruddannelser og sundhedsuddannelser hvilede på .

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x