8
sep
Seneste opdatering: 8/9-24 kl. 1053
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I land efter land er vi vidner til en besynderlig alliance mellem det yderste venstre og storkapitalen. Det var ikke just, hvad de socialistiske teoretikere forudså. Tvært imod spåede de, at det ville komme til en skæbnekamp mellem ”proletariatet” – anført af den kommunistiske elite af mestertænkere – og kapitalisterne, som godt kunne belave sig på at forsvinde ud af historiens bagdør, mens deres virksomheder overgik til folkets demokratiske kontrol.

Så hvordan kan man forklare, at 88 amerikanske ledere af big business netop har erklæret deres støtte til Kamala Harris, hvis sparsomme udtalelser bevidner, at hun er socialist?

De 88 storkapitalister skriver, at med Kamala Harris i Det hvide Hus kan forretningsverdenen være sikker på at have en præsident, som vil have de amerikanske virksomheder til at trives. Hun vil fortsat fremme en forudsigelig politik, som støtter retsstaten, stabiliteten og et sundt erhvervsklima, og hun vil give hver amerikaner chancen for at stræbe efter den amerikanske drøm, erklærer de forenede pengemænd.

Hun har i hvert fald givet kapitalisterne alle tiders mulighed for at virkeliggøre DERES drømme ved at åbne USA’s grænser for uhindret immigration af løntrykkere, mens amerikanske arbejdere har måtte se deres realløn skrumpe, ikke mindst som følge af den inflation, som Harris-Biden-administrationen har påført befolkningen. Men hvad kommer inflationen de rige ved? Har man godt med milliarder, er der ingen grund til at bekymre sig om prisen på benzin, æg eller bacon. Det overlader man til fattigrøvene. Og når man samtidig kan glæde sig over millioner af potentielle, billige tjenestefolk fra den tredje verden, kan det ikke undre, at de rige betragter Kamala som deres udkårne.

Oven i disse glæder kan de kapitalistiske muskelmænd med fornøjelse konstatere, at hverken Kamala Harris eller hendes vicepræsidentkandidat, Tim Walz, har opfundet den dybe tallerken og derfor lader sig styre af USA’s egentlige magthavere.

For nogle årtier siden var milliardærerne bange for, at folk som den kinesiske kommunistleder Mao Zedong skulle komme og tage dem. Men de er blevet klogere og har nu forstået, at de er bedst tjent med et kommunistisk diktatur, som garanterer, at de aldrig får problemer med deres undergivne, samtidig med, at de ikke behøver at bekymre sig om profitten, for den sikrer staten.

Og som tilhænger af den store stat er Kamala Harris alt, hvad de kunne drømme om. Det er intet mindre end den nye amerikanske drøm, og den kommer snart til Europa.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 days ago

Kan Klaus Bondam og Zenia Stampe (deres smædenavne udeladt) se, hvad konsekvenserne af deres humanisme er ?
Kan Birthe Weiss ?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
8 days ago
Reply to  Nielsen

Med tiden försvinder de som lyset når solen går ned, det sker når de har gjort slut på alle andre menniskers penge.
Det er bare og vente.

Dragen
Dragen
8 days ago
Reply to  Nielsen

Kan de det ? . Nielsen jeg spør ærligt. Jeg undrer mig over, hvordan Rad. V , og vel også venstrefløjen , teknokraterne (?) mm. Hvordan kan man ikke-se det forhold?. Lidt som multi-kulti-tingen’s negative konsekvenser ; volden , kriminaliteten , voldtægterne , dominans-adfærden , snyderiet m offentlige penge , den forstyrrede og forringede skolegang for en hel del børn og unge , det kultur ødelæggende mm – hvordan kan man U-se det ?. Alliancen , store penge og totalitære forhold i godhedsnavnet . Hvordan kan det overses?.

Vi er i en ond, glemsom og irrationel verden
Vi er i en ond, glemsom og irrationel verden
8 days ago
Reply to  Dragen

Hvis man læser de tykke bøger som fortæller om
hvordan socialisten Hitler fik storkapitalen over på
sin side, så de støttede ham med millioner af mark,
vil man nok også kunne forstå hvorfor nogle af de
stenrige firmaer støtter Harris og Obummer Hussein.
Desuden regner de vel med at Trump bliver sat ud
af spillet på den ene eller den anden måde. Læs
W. Shirers bog der forklarer den nazistiske magt-
overtagelse. (iøvrigt kan selv de rigeste være
meget forskruede. Er det ikke hvad Soros, Gates,
Fauci og Klaus fra WHO og WEF er?

Cat Girl
Cat Girl
8 days ago
Reply to  Nielsen

Knights Templar skjulte sig også under kristendom/humanisme og dermed Paven osv siden tidernes morgen

Cat Girl
Cat Girl
8 days ago
Reply to  Cat Girl
Donald Tr..Duck!
Donald Tr..Duck!
8 days ago

Jeg tror ret beset storkapitalen elsker både Trump og Kamala! At Trump skulle være en anti-establishment kandidat er en illusion. Han havde jo Hillary Clinton til fin beæret frokost kort efter at han havde lovet at putte hende i brummen! Det amerikanerne får lov til at vælge imellem er forskellig retorik. Det vil sige de får “culture wars” til op over skorstenen, men systemet forbliver det samme bag facaden af to old tusse gamle partier der for længe siden er tømt for reelt indhold. Måske endda amerikanerne får lov til at afholde en borgerkrig baseret på “culture wars”!? En ækel… Read more »

H.P.
H.P.
8 days ago
Reply to  steen

Billedet af Donald Trump stå med jødekalot på hovedet ved grædemuren siger alt.
Han er bare endnu en handskedukke. Det er SÅ åbenlyst at det er zionisterne der svinger taktstokken i USA.
Hvis man nogensinde har været i tvivl skulle man læse om USS Liberty.
Der findes stabler af dokumentation for at HELE det republikanske parti er totalt styret af AIPAC.
Læg mærke til at jeg skriver zionister.

Cat Girl
Cat Girl
8 days ago
Reply to  steen

Jeg er ikke i tvivl om at valget ingen betydning har, som blev bekræftet konstant i 2017 – 2021. Ja allerede sent på valgnatten, hvor Trump forkastede sit valgløfte, 9. Nov 2016

Last edited 8 days ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
8 days ago
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x