22
sep
Seneste opdatering: 22/9-24 kl. 1411
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Thilo Sarrazin, april 2013, © Snaphanen.dk

NÄr samfundet gÄr i oplÞsning, er der altid nogen, som tjener pÄ det

Af Lars Hedegaard

Christian Skaug fra Document.dk refererer en kronik i Die Welt af den tyske journalist Frank LĂŒbberding.
Masseindvandringen og klimapolitikken er ved at underminere velstanden.

”Folk i alle delstater”, skriver LĂŒbberding, ”er ved at miste troen pĂ„ fremtiden. Krisen rammer kernesektorerne i den tyske industrimodel med diversificeret kvalitetsproduktion: bilindustrien, den kemiske industri, den elektriske industri, maskinindustrien, da verdens stĂžrste leverandĂžr af vĂŠrkstedsudstyr ikke klarer sig bedre. Andre sektorer som byggeri og detailhandel trĂŠkkes med i denne malstrĂžm.”

Kun to industrier trives, nemlig NGO’er og det offentlige bureaukrati. “Alle bestrĂŠbelser pĂ„ at reducere bureaukratiet modsvares af mere bureaukrati”, skriver LĂŒbberding.

”PĂ„ alle regeringsniveauer er der kommissĂŠrer og rĂ„dgivende udvalg til alle tĂŠnkelige problemer. Alt fra ligestilling mellem kĂžnnene til antidiskrimination og queer-spĂžrgsmĂ„l. Samtidig vokser de statslige organisationer (fejlagtigt kaldet NGO’er, Non-Governmental Organisations, men de burde egentlig hedde GO’er), som ikke ved noget om noget som helst emne. …. VelfĂŠrdsstaten er sĂ„ledes blevet en karikatur af den interventionistiske stat. Den beskytter ikke lĂŠngere folk mod livets grundlĂŠggende risici som arbejdslĂžshed, sygdom, ulykker, alderdom og pleje, men tjener til at 
 stĂžtte det tĂŠtte netvĂŠrk af aktivister.”

Markedsþkonomiens selvkorrigerende evne er vék. ”Politikerne har gjort kþbet af en bil eller et varmesystem til en religionskrig. Det er ikke léngere salgstal, der afgþr, om en fremtidsteknologi er en succes eller en fiasko, men ideologer, der skéndes om, hvad de tror, den er.”

Tilbage stĂ„r kun de grupper, hvis fordele er stĂžrre end omkostningerne ved radikale forandringer: ”Interessegrupper omfatter ikke kun dem, der tjener godt pĂ„ migrationspolitik, klimapolitik eller energipolitik. De omfatter ogsĂ„ selve det politiske system og alle de apparater – den offentlige sektor og NGO’erne – som omgiver det.”

”SĂ„ lĂŠnge den politiske vĂŠgt af alle dem, der snylter pĂ„ samfundets forfald, reprĂŠsenterer mere magt, end det er muligt at bryde, pĂ„ trods af at de ikke udgĂžr et flertal af befolkningen, vil der ikke ske nogen kursĂŠndring”, skriver LĂŒbberding.

Tyskland: Stabil kurs er vigtigst, selv nÄr man er pÄ vej mod en katastrofe

4.6 18 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europĂŠiske galeanstalt
Den europĂŠiske galeanstalt
16 hours ago

Tyskerne har kun sig selv at takke for det kaos de kaster sig selv ud i. Som den lydstat af USA de er foretaget de sig absolut intet nÄr usa destruerer Nordstream og dermed lukker den tyske industriproduktion
FuldstÊndig impotent galningeregering med folk som Baerbock, Habeck, Faeser og den absolutte spasser Scholtz, sÄ blir det ikke vÊrre.

I kulissen findes ogsÄ personer som den body positive og 500 kilo tunge Ricarda Lang!

SĂ„ hav ikke ondt af tysken de ligger prĂŠcis som de har redt.

Anders Bo
Anders Bo
10 hours ago

Ja det bliver jo noget af et hÄndvÊrkertilbud muhamedanerne arver, nÄr Tyskland konvertere til Tyrkland.

Den europĂŠiske galeanstalt
Den europĂŠiske galeanstalt
15 hours ago
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x