24
sep
Seneste opdatering: 24/9-24 kl. 1910
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I betragtning af, at demokraterne fortsætter med deres hensynsløse angreb på Trump, kan det ikke undre, at et overvældende flertal af vælgerne anser det for sandsynligt, at han vil blive udsat for flere mordforsøg fra nu af og til valgdagen den 5. november.

Der kan næppe herske tvivl om, at de to tidligere attentatmænd var inspireret af demokraternes afsindige beskyldninger mod Trump for at være en ny Hitler, der vil afskaffe demokratiet til fordel for et ”hvidt overherredømme”. Når ledende demokrater og deres tro medier gentager sådanne anklager stort set dagligt, kan det ikke overraske, at nogen vil prøve at vinde heltestatus ved at slå ham ihjel.

Ifølge det republikanske kongresmedlem Matt Gaetz, som støtter sig på oplysninger fra flere whistleblowers, er der lige nu mindst fem grupper af attentatmænd, som lurer på en chance for at komme af med Trump på den hårde måde.

Man skulle tro, at de fortsatte dødstrusler ville få demokraterne til at moderere deres agitation mod den republikanske præsidentkandidat, men det har de tydeligvis ikke til hensigt, og det er svært at konkludere andet, end at Kamala Harris og hendes støtter direkte satser på at få ham myrdet.

Som Rasmussen Reports kan berette, finder ikke færre end 65 pct. af vælgerne (likely voters) det sandsynligt, at der vil komme flere attentater, heriblandt 32 pct., der tror, at det er meget sandsynligt. Blot 21 pct. finder det usandsynligt, mens 14 pct. er usikre.

Intet ville glæde de førende amerikanske (og danske) medier mere end at se Trump lagt i graven.

FBI har netop besluttet at offentliggøre et brev, som Trumps seneste attentatmand, Ryan Routh, skrev til en ven. I brevet gentager Routh næsten ord til andet demokraternes beskyldninger mod Trump for at være en fare for demokratiet og en trussel mod freden.

Routh’s attentat bliver fuldt forståeligt, når demokratiske ledere som Joe Biden og Kamala Harris sammen med nogle ex-republikanere som Liz Cheney og hendes far, Dick Cheney, har proklameret, at Trump skal standses for enhver pris.

Som New York Post bemærker i dagens lederartikel: ”Hvis demokratiet virkelig er på spil i november, ville det være selvmorderisk af vælgerne overhovedet at tænke på at stemme på Trump.”

Da Trump for et par dage siden blev spurgt, om han ikke er bange, svarede han, at hvis han var, ville han ikke kunne fungere.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
a.jensen
a.jensen
21 hours ago

Et fuldbyrdet attentat på Trump, kan med stor sandsynlighed udløse den anden amerikanske borgerkrig. Hvilket igen betyder enden på det amerikanske imperium.
Det tysk/franske undertrykkende EU regime ryger på historiens losseplads, således at Danmark kan befries fra det kvælende germanske åg.
Det næste globalt dominerende imperium bliver derefter delt mellem 2 store kulturlande, som hver for sig har deres eget skriftsystem – og det er ikke det latinske.

En smal sag for Kamela og Obummer Hussein
En smal sag for Kamela og Obummer Hussein
20 hours ago
Reply to  a.jensen

Det er nok ikke nødvendigt at myrde Trump.
Med digitale/elektroniske valgmaskiner og
15-20 millioner nyankomne berigere samt
millioner af anonyme brevstemmer, vil det
være pærelet at arrangere en valgsejr til
kameldamen der er skiftevis brun og sort.

Limewood
Limewood
11 hours ago

I den amerikanske delstat Georgia har man bestemt, at man denne gang vil tælle stemmerne i hånden. Hvilket er forfærdeligt set fra system-mediet MSNBCs synspunkt da “How Georgia’s hand-counting of ballots could make way for a second Trump term” – se: How Georgia’s hand-counting of ballots could make way for a second Trump term – YouTube

Og her gik man og troede, at de danske valg var fair – man må forstå at sådan er det ikke ifølge mainstreet-mediet MSNBC – da dette kunne betyde, at the deplorables kunne finde på at vælge den forkerte kandidat.

Nielsen
Nielsen
4 hours ago
Reply to  Limewood

Micro Soft Network Broad Casting
Det er klamt og ulækkert og ondskabsfuldt. Jeg kan ikke finde på skældsord, som helt dækker nævnte løgnagtige nyhedsmedium.

Nielsen
Nielsen
4 hours ago

Obummer Hussein, som du kalder ham, hed oprindeligt Barry Soetoro efter hans fjernøstlige (indonesiske vistnok) far. Og nej, vi har endnu aldrig ikke set hans amerikansk dåbsattest som kan verificeres som et originalt papir.
Men som vi er blevet bekendt med, skider politikerne på Crapitol Hill på The Constitution. De tænker som de indlagte på galeanstalten Christiansborg KUN på at fede deres egne tegnebøger.

Nielsen
Nielsen
18 hours ago

..lever på lånt tid.. Det er der vel ingen der ikke gør. Ulf Beyerstrand lavede en udmærket sommarpråtara, som helt vel beskriver problemets omfang. Jo ældre vi bliver, des tættere kommer vi til døden. Og har Kakale Harris og Creepy Joe måske ikke lånt deres tid? Hvis vi skal tro hvad der står i Politiken og på Dhimmi Radio, vil vi ikke junne overleve en regeringsperiode med sådan en nazist, som Donald Trump i det hvide hus. Vi tjenes bedst med feminisme og mennerskers lige værd. -Som siges under Jens Olsens gamle klokke: Vi hr brug for inklusion. Du SKAL… Read more »

c.olsen
c.olsen
9 hours ago
Reply to  Nielsen

Du kan trække en hest hen til truget, men du kan ikke tvinge hesten til at drikke.
Du kan trække danskerne ind i naboskab med islams proselytter, men du kan ikke tvinge danskerne til at lytte til dem.
Du kan tvinge danske skatteslaver til at forsørge nassende illegale migranter, men du kan ikke tvinge danske skatteslaver til at elske dem med sugerør nede i danskernes lommer.

Nielsen
Nielsen
4 hours ago
Reply to  c.olsen

Jow. Og så slemt står det til på den anden side af Nordsøen: https://www.bitchute.com/video/WJzDmZDfQI8

Den europæiske galeanstalt
Den europæiske galeanstalt
22 hours ago

Den skinbarlige sandhed, desværre.

Nogle kommentarer er uforståelige
Nogle kommentarer er uforståelige
17 hours ago

Hvad er det du kommenterer??

Nielsen
Nielsen
4 hours ago

Jeg vedikke hvem du spørger, men jeg for mit vedkommende kommenterer helst på falskmøntneri.

Limewood
Limewood
11 hours ago

Man bør også nævne at Ryan Routh i et brev udlover 1 000 000 kr/150 000$ i dusør til den, der slår Donald Trump ihjel.

At Iran også er stærkt interesseret i et sådant mord er Donald Trump blevet bekendt med af FBI de seneste dage.
Gad vide om man så kan beskylde Demokraterne for, at samarbejde med Iran?? Der skulle jo ikke så meget til for at man beskyldte Donald Trump for at gå Putins ærinde og indlede rigsretssag mm. Altså selv om “Hillary” var nødt til at fabrikere bevismaterialet selv.

Manden, der vidste for meget.
Manden, der vidste for meget.
2 hours ago
Reply to  Limewood

Den såkaldte ‘efterretning’ om et iransk plot er formentlig blot et røgslør, så den dybe stat i USA uantastet kan likvidere Trump, for derefter at hævne mordet sammen med Israel.

Det ligger lige for og er igen ganske snedigt, hvis man for alt i verden ønsker den krig med Iran, og samtidig vinde valget som det primære.

Anders Bo
Anders Bo
22 hours ago

Spændende bliver det, men alligevel rart, når 21.01.2025 oprinder.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x