11
dec
Seneste opdatering: 11/12-04 kl. 1445
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

som den danske dommer i Curra – sagen var bekymret for. Sverige er langt foran Danmark med behov for vĂ„benbeskyttelse af domhuse:

Antalet högriskrÀttegÄngar ökar. I kölvattnet av det vÄldsamma slagsmÄlet pÄ Malmö tingsrÀtt tidigare i Är bildar nu polisen en sÀrskild sÀkerhetsgrupp för att hantera personkontrollen vid stans domstolar.

Förra Äret beslutade 43 av landets domstolar om sÀrskild kontroll vid 271 tillfÀllen, det kostade nÀstan 900 000 kronor extra för inhyrda vakter, frÀmst vid Stockholms tingsrÀtt dÀr andra domstolar hyr in sig i den sÀrskilda sÀkerhetssalen, som ocksÄ finns i Malmö, Göteborg och Linköping

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10103091


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.