14
jan
Seneste opdatering: 14/1-05 kl. 0200
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

SĂ„ mistede gymnasielĂŠrer og SD-redaktĂžr Richard Jomshof for 4 gang et job. En stolt SMP journalist fortĂŠller. Det hele taler sĂ„dan set for sig selv. Grundlovsbrud, brud pĂ„ hans menneske og borger rettigheder og hele baduljen. “Demokratiet” Sverige. Det er efterhĂ„nden blevet svĂŠrt at undres.

Se ogsÄ berufsverbot 1 og 2.

(16. december sagde rektoren dette:
“- Ja, vi blev det efter ett tips frĂ„n en förĂ€lder. Men man kan inte sĂ€ga upp en mĂ€nniska pĂ„ grund av hans eller hennes politiska Ă„sikter. Det förbjuder grundlagen.”Man spĂžrger sig hvad der er sket i mellemtiden?)Sverigedemokrat fÄr sluta som lÀrare pÄ Procivitas

Sverigedemokraten Richard Jomshof kommer att sluta som lÀrare pÄ den privata gymnasieskolan Procivitas i VÀxjö. Skolan vÀljer att inte förlÀnga det kontrakt som tar slut efter vÄrterminen.

SmÄlandspostens avslöjande i december att psykologi- och geografilÀraren Richard Jomshof Àr medlem av sverigedemokraternas partistyrelse samt chefredaktör och ansvarig utgivare för partiorganet, SD-Kuriren, orsakade en hel del reaktioner inom privatgymnasieskolan Procivitas vÀggar.

………….Skolan vĂ€ljer dĂ€rför att inte förlĂ€nga kontraktet enligt ConĂ©e, som sĂ€ger sig fĂ„ ett svĂ„rt jobb att hitta en lika bra lĂ€rare igen.

Henric Bingströmhenric.bingstrom@smp.se 0470-770480

http://www.smp.se/article.php?args=491510,101;0;0;0

decembers to artikler:

http://www.smp.se/article.php?args=482979,101;0;0;0

http://www.smp.se/article.php?args=482980,101;0;0;0


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.