25
jan
Seneste opdatering: 25/1-05 kl. 2110
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sverige skifter system og vil “nulstille” situationen. Der findes 10-20.000 illegale i landet (det er lovligt at skjule afviste asylsĂžgere), og op mod 35.000 i flygtningelejrene. AltsĂ„ potentielt op mod 50.000 “ny-svenskere”. Sydsvenskan er omhyggelig med ikke at nĂŠvne tallet:

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10107635

Amnesti för asylsökande diskuteras

25 januari 2005

Asylsökande som vĂ€ntar pĂ„ uppehĂ„llstillstĂ„nd kan fĂ„ amnesti. Samtal pĂ„gĂ„r mellan de fyra borgerliga, vĂ€nsterpartiet och miljöpartiet i bĂ„da frĂ„gorna…………………………………………………….. ……………………………Han anser att den bör omfatta de gömda flyktingarna liksom alla som kommit hit före ett visst faststĂ€llt historiskt datum, med undantag för personer som har ett brottsligt förflutet. Birgitta Carlsson (c) talar om en bortre grĂ€ns för barnfamiljer, Sven Brus (kd) om starka skĂ€l för nĂ„gon form av nollstĂ€llning, men sĂ€ger att partiet inte har satt ner foten. – Gömda och grupper som inte kan Ă„tervĂ€nda behöver fĂ„ amnesti, sĂ€ger Bo Könberg (fp).


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.