23
feb
Seneste opdatering: 23/2-05 kl. 0657
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!En inkarneret monarkist er for et øjeblik nødt til at hoppe tilbage over Sundet. Hvad vil du mer, mit hjerte ? (PS: Sveriges Riksdag har overvældende majoritet for republik, naturligvis, men tager ikke konsekvensen for befolkningen er lige så overvældende for monarki. Man må sno sig)

Hellomagazine.com readers voted overwhelmingly in favour of Crown Prince Frederik and his wife Mary Donaldson. The popular couple, despite facing stiff competition from a pool of glamorous couples, took a substantial lead early on and never looked back, ending up with more than 50 per cent of the ballot.
http://www.hellomagazine.com/royalty/2005/02/15/maryandfrederik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.