25
feb
Seneste opdatering: 25/2-05 kl. 2210
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

en sĂŠrlig svensk, journalistisk disciplin, som lige mĂ„ omtales her.: “Vardagsbrott” (hverdagsforbrydelser) er en svenks opfindelse der godt kan dĂŠkke over at man vĂ„gner op som invalideret lirekassemand. “FamilievĂ„ldsenheten” er navnet pĂ„ den rĂ„dgivning som findes for chokerede voldtagede kvinder. “SmĂ„stökigt” (smĂ„ -uroligt) er det sĂ„ idag hvor 60 unge kommer op og slĂ„s af uspecificerede grunde. Man aner hvilke…….

MALMÖ.- Det har varit smĂ„stökigt. Det var nĂ„gon typ av uppgörelse mellan olika gĂ€ng med sextio ungdomar dĂ€r de gick lös pĂ„ bussen med pĂ„kar och tĂ€ndningsnyckeln blev tillgripen, sĂ€ger lĂ€nsvakthavande polisbefĂ€l Hans JĂ€rvestam.

http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10110916


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.