11
mar
Seneste opdatering: 11/3-05 kl. 1331
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

det var vel lissom ikke rigtig meningen med den højhellige asylret ? – En anden bi- effekt af denne asylret, kunne man høre chefen for Säpo (svenske PET) sige til Reuters for et par mĂĄneder siden: “Der er ikke Ă©n eneste terrorbevægelse, som ikke er repræsenteret i Sverige”*
(F.eks. har hele ledelsen for GAM i Aceh, asyl i Sverige, hvad indonerserne forstĂĄligt nok ikke er særligt glade for). Det kan man fundere lidt pĂĄ her d. 11 marts – og de der husker tilbage til 1985, husker tre bomber i København med hilsen fra “svenske” palestinensere”. 29 sĂĄrede , Ă©n dræbt. 2 jødiske mĂĄl og Ă©t amerikansk)

“Over 1,000 war criminals in Sweden”
http://www.thelocal.se/article.php?ID=1090&date=20050311

Enligt Rikskriminalens krigsbrottsutredare Hans Ölvebro vistas runt 1.500 krigsförbrytare i Sverige.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=350271
Misstänkta krigsförbrytare anmäls inte.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.