5
apr
Seneste opdatering: 5/4-05 kl. 0003
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Man skal vel bare vÊre glad for at det ikke, som i 1985 , var KÞbenhavn det gik ud over.(Svensk-palestinensere sprang 3 bomber, drÊbte én og sÄrede 29).
Malmöbo Ätalas för terroristbrott
25-Äringen var bosatt i Malmöförorten Holma och livnÀrde sig pÄ att sÀlja falafel i ett gatukök.29-Äringen bodde i MÀrsta utanför Stockholm och Àgnade dagarna Ät att studera islam.PÄ mÄndagen Ätalades de för att ha finansierat ett bombdÄd i norra Irak som dödade mer Àn hundra personer.
Den Ätalade 29-Äringen fick asyl i Sverige 2002. Han Àr gift med en svenska, men har inte haft nÄgot egentligt jobb.25-Äringen har bott i Malmö sedan 2001. Han har nekats uppehÄllstillstÄnd i Sverige och har försörjt sig genom jobb i olika gatukök. Han greps den 19 april i fjol av polisens nationella insatsstyrka under en gryningsrÀd mot ett höghus i Malmö. Sedan dess har han tillbringat sina dagar pÄ KronobergshÀktet i Stockholm.
http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10114956


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.