22
apr
Seneste opdatering: 22/4-05 kl. 0259
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er desvĂŠrre svĂŠrt at forestille sig, at denne politimand (se nedenfor: “Falling Down syndromet”), hĂžster andet af sin ĂŠgtefĂžlte harme og sociale indignation, end en afskedigelse og en HMF bĂžde pĂ„ ikke under 50.000 kroner. MĂ„ske slipper han billigere hvis han kan blive erklĂŠret utilregnelig & sindsssyg.Det ville vĂŠre det mest bekvemme. – Lad mig minde om Bunkeflofallet fra 2001, hvor en lignende, men langt blidere formuleret mail til kommunen, indbragte afsenderen en bĂžde pĂ„ netop 50.000 kroner.
Borgmester Reepaalu antyder allerede hvad der kan vÊre galt, nÄr man kritiserer forholdene i MalmÞ:
“-Hans sĂ€tt att uttrycka sig mot sĂ„vĂ€l mĂ€nniskorna i RosengĂ„rd som mot socialdemokraterna verkar inte friskt.”
Hycklande politiker driver Sverige mot avgrunden!
Den kaotiska situationen i Malmö har fÄtt ett polisbefÀl att skriva brev till det socialdemokratiska kommunalrÄdet Ilmar Reepalu. I sitt arbete som yttre befÀl för ingripandeenheten i Malmö har Bengt Lindström konfronterats med brottsligheten och det accelererande vÄldet i de invandrartÀta bostadsomrÄdena. Till kaoset hör att sÄvÀl ambulanser och brandkÄr som polisbilar mÄste skyddas mot attacker vid sina insatser för att rÀdda liv och egendom i omrÄdena.

IstĂ€llet för resurser och befogenheter att möta detta samhĂ€lleliga förfall med adekvata insatser, erfar de arbetande i marktjĂ€nsten att politikerna framhĂ€rdar i flathet och hyckleri inför problemen. Brottsligheten ska bemötas med ”samtal” och ytterligare miljardsatsningar för att kompensera ”utanförskapet” pĂ„ RosengĂ„rd. Under tiden krymper rörelsefriheten för vanliga Malmöbor, vilka i allt större omfattning avstĂ„r frĂ„n att vistas utomhus i stora delar av staden och under dygnets sena timmar.
Samtidigt nedrustas vĂ€lfĂ€rden i alla avseenden pĂ„ grund av de stora kostnader som den pĂ„gĂ„ende massinvandringen medför. VĂ„ra svenska Ă„ldringar Ă€r bara en av grupperna som nu vidkĂ€nns dramatiska försĂ€mringar i livskvalitĂ©n. Hur vi behandlar vĂ„ra gamla har alltid varit ett mĂ„tt pĂ„ hur det förhĂ„ller sig med samhĂ€llets standard.Det som till synes utlöst polismannen Bengt Lindströms agerande via brev till Ilmar Reepalu Ă€r hur kommunen behandlat 98-Ă„rige Gustaf Holmström. Åldringen som förtvivlat bett om att fĂ„ flytta till ett boende dĂ€r det finns personal som kan ge honom hjĂ€lp och trygghet. Men vars vĂ€djan klingat ohörd eftersom ekonomin inte medger sĂ„dant boende för personer i Gustaf Holmströms situation.
Mot den bakgrunden Àr det alls inte svÄrt att förstÄ den frustration och vanmakt som det hÄrt prövade polisbefÀlet kÀnner och som i desperation framfört sitt hjÀrtas mening till Malmös högst ansvarige politiker. Det Àr heller inte svÄrt att förstÄ den sistnÀmndes reaktion och hantering av situationen. SÄsom en av de allra mest hycklande och högst ansvariga för sveket mot svenska folket vidarebefordrade naturligtvis Ilmar Reepalu brevet till sina Politiskt Korrekta kollegor inom massmedia och rÀttsvÀsendet för vidtagande av sanktioner gentemot den obekvÀme sanningssÀgaren. Att högsta polisledningen stÀller sig pÄ makthavarnas sida och verkstÀller repressalierna Àr föga förvÄnande, det Àr i sjÀlva verket villkoret för att bli tillsatt pÄ dessa poster.
Den nu inom kort avskedade polismannen (?) har naturligtvis insett vilka konsekvenser hans agerande kunde fÄ. Och vem som helst begriper att det ska till en stor portion förtvivlan och frustration innan man pÄ det sÀttet Àventyrar sina framtida möjligheter till arbete och försörjning. Icke desto mindre Àr Bengt Lindström vÀrd en stor eloge för sitt uppvisade civilkurage och för sin sanningspatos. Förhoppningsvis kommer dÀrför ett stort antal hederliga Malmöbor att gÄ frÄn tanke till handling och i sitt första steg överbelamra Polishuset med blomsteruppvaktningar avsedda för den tillsvidare omplacerade Bengt Lindström.
Kenneth Sandberg
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=408


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.