24
apr
Seneste opdatering: 24/4-05 kl. 1352
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det tog Ă„rhundreder at at udvikle civilsamfundet. Det tog en generation at genintroducere klansamfundet:
Maffiametoder pÄ krogen
Maffialiknande nĂ€tverk har delvis tagit över SödertĂ€ljes krogvĂ€rld. Beskyddarverksamhet, utpressning mot företagare och bombhot mot en kommunal tjĂ€nsteman Ă€r uttryck för en brottslighet som antar allt allvarligare proportioner, anser polisen. Det Ă€r fredagskvĂ€ll i SödertĂ€lje, en av Sveriges krogtĂ€taste stĂ€der. Ett 30-tal poliser genomför en stor kontroll av ett antal restauranger som man misstĂ€nker att den organiserade brottsligheten i staden delvis har tagit kontrollen över. Personer som identifierats av det sĂ„ kallade Novaprojektet, polisens sĂ€rskilda satsning mot grov kriminalitet i Stockholms lĂ€n, har tagit steget in i krogvĂ€rlden. Branschen lockar till sig kriminella som vill ha en del av de vinster som genereras, inte minst de kontanter som lyfts bort ur kassan till exempel genom manipulering av kassaapparaterna……………………………………………..
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_9601957.asp


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.