25
apr
Seneste opdatering: 25/4-05 kl. 1001
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Her aftegner sig billedet af en bekymrende fremtid, ikke bare for pop prĂŠdikanten, men for Sverige:
Brevet till al-Qaida
Runar Sögaards öde ligger i terrorledaren al-Zarqawis hÀnder.HÀr Àr brevet som skickats frÄn extremister i Sverige till Usama bin Ladins man i Irak.Brevet till al-Qaida
“I Guds, den barmhĂ€rtiges namn.Frid och fred över profeternas herre.Till al-Qaida i de tvĂ„ flodernas land.Prinsen och ledaren shejk al-Zarqwi, Gud bevare dig.Ett vĂ€djande brev om profeternas profet.VĂ„r Ă€lskade shjek, al-Zarqawi, Gud bevare dig.För första gĂ„ngen hĂ€nder det en stor krĂ€nkande sak frĂ„n en infiltratör-pastor som heter Runar Sögaard. Han smutskastar vĂ„r profet offentligt och anklagar honom för att vara homosexuell och pedofil. Nyheten har publicerats pĂ„ de stora tidningarnas första sidor.Sögaard har blivit hotad av de strikta mĂ€nnen, i enlighet med en enhĂ€llig fatwa frĂ„n al-umma (folket). Trots det vĂ€grar han be om ursĂ€kt. Nu skyddas han av polisen och han fĂ„r stöd av regeringen som försvarar honom. Alla Ă€r nöjda och glada och ingen har sagt ifrĂ„n, förutom kyrkan som tog avstĂ„nd frĂ„n hans uttalande.Det muslimska förbundet har ogiltigförklarat dödsfatwan och det Ă€r ett indirekt försvar av honom.Om smutskastningen fortsĂ€tter som den gör betyder det att man kan mörda oss.Dessutom arresteras vĂ„ra bröder och anklagas för terrorism.VĂ„r store shejk, vi muslimer krĂ€ver och vĂ€djar om din hjĂ€lp eftersom du Ă€r folkets lĂ€rde man och dess styrka. Ger tillbaka vĂ„r religion dess heder och gör er plikt som Gud befaller.
Att stödja Gud, ger er segern.
De förtryckta muslimerna i Sverige.Söndag, 2005-05-24″

http://www.expressen.se/index.jsp?a=274290


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.