2
maj
Seneste opdatering: 2/5-05 kl. 1037
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!


http://www.expressen.se/index.jsp?a=277945
Hvad man ville havforsvoret for kort tid siden, er nu en decideret risiko. Gennem Anna Lindhs død, kan Mona Sahlin blive statsmnister i Sverige. Forudsat at SAP bliver mere populært end det er og at hun ikke styrer galt med sine plastik kort inden , selvfølgelig. Hun udtaler disse bevingede ord til Expressen:
Mona Sahlin förstamajtalade i går i Hedemora och Expressen träffade henne efter mötet:Hur ser du på makt?– Makt är fint. Makt är viktigt. Men makt kan också korrumpera.
den nordiske demokratier er jo “kvindelige samfund”, sĂĄ det ville da være passende med en kvindelig statsminister. Nu trænger Sverige nok mere til en Maggie Thatcher type end en Mona, og hvis ikke de har fostret Ă©n, ville jeg da gerne udlĂĄne Venstres Birthe Rønn Hornbech – hvis jeg kunne.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.