20
maj
Seneste opdatering: 20/5-05 kl. 0859
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

hvor mange arbejdsl√łse er der egentlig i landet ?
LO forkvinden Wedin tv. Edling th:

Rapporthärva på LO allt pinsammare för facket
LO-utredaren Jan Edlings stoppade rapport blir allt pinsammare för LO-ledningen. Inte nog med att många siffror och kartläggningar är bekräftade och återgivna av andra utredare. De har dessutom presenterats i andra utredningar tidigare. I går konstaterade också arbetslivsminister Hans Karlsson att så vitt han kunde bedöma (han har ännu inte läst rapporten) är siffrorna korrekta.
Rapporten innehåller beräkningar av hur många som står utanför arbetsmarknaden Рarbetslösa, sjukskrivna och förtidspensionerade. Enligt Jan Edlings beräkningar är det runt en miljon personer, motsvarande cirka 20 procent, som är frånvarande. I svaga arbetsmarknadsregioner är utanförskapet som störst och därför behövs aktiv näringspolitik, enligt rapporten.

http://www.svd.se/dynamiskt/naringsliv/did_9770283.asp
rapporten er udgivet på Timbro Рpdf 82 sider:
http://www.timbro.se/pdf/Alla_behovs_2.pdf


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.