20
maj
Seneste opdatering: 20/5-05 kl. 0859
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

hvor mange arbejdslĂžse er der egentlig i landet ?
LO forkvinden Wedin tv. Edling th:

RapporthÀrva pÄ LO allt pinsammare för facket
LO-utredaren Jan Edlings stoppade rapport blir allt pinsammare för LO-ledningen. Inte nog med att mÄnga siffror och kartlÀggningar Àr bekrÀftade och Ätergivna av andra utredare. De har dessutom presenterats i andra utredningar tidigare. I gÄr konstaterade ocksÄ arbetslivsminister Hans Karlsson att sÄ vitt han kunde bedöma (han har Ànnu inte lÀst rapporten) Àr siffrorna korrekta.
Rapporten innehĂ„ller berĂ€kningar av hur mĂ„nga som stĂ„r utanför arbetsmarknaden – arbetslösa, sjukskrivna och förtidspensionerade. Enligt Jan Edlings berĂ€kningar Ă€r det runt en miljon personer, motsvarande cirka 20 procent, som Ă€r frĂ„nvarande. I svaga arbetsmarknadsregioner Ă€r utanförskapet som störst och dĂ€rför behövs aktiv nĂ€ringspolitik, enligt rapporten.

http://www.svd.se/dynamiskt/naringsliv/did_9770283.asp
rapporten er udgivet pĂ„ Timbro – pdf 82 sider:
http://www.timbro.se/pdf/Alla_behovs_2.pdf


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.