11
jun
Seneste opdatering: 11/6-05 kl. 1830
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

som man nĂŠrmest kan kalde sanktioneret fra oven. Et regulĂŠrt mordforsĂžg. En Ăžvet lĂŠser af svenske aviser kan hurtigt stykke sammen hvad der er foregĂ„et her.”VĂ„ldsam” er nok en underdrivelse. Historien fravĂŠrende i landsdĂŠkkende aviser og SVT Nordnytt:
Polisjakt pÄ vÄldsamt gÀng
Den 15-Ă„rige pojke, som blev brutalt misshandlad utanför Smedjan i centrala LuleĂ„ pĂ„ torsdagskvĂ€llen, fick allvarliga skallskador och vĂ„rdas pĂ„ neurokirurgens intensivvĂ„rdsavdelning (NIVA) pĂ„ UmeĂ„ universitetssjukhus. Pojken Ă€r frĂ„n Sunderbyn och befann sig pĂ„ Storgatan vid 20.30 pĂ„ kvĂ€llen. DĂ€r uppehöll sig ocksĂ„ andra ungdomar, bland annat ett gĂ€ng pojkar som var nĂ„gra Ă„r Ă€ldre Ă€n 15-Ă„ringen.GĂ€nget retade upp sig pĂ„ 15-Ă„ringens utseende. Han har kalrakat huvud. De uppfattade honom som en skinnskalle eller nazist. – Men det Ă€r han inte. Vi har pratat med hans kamrater, sĂ€ger kriminalinspektör Inge Barsk till Kuriren.”RĂ„tt och hĂ€nsynslöst”BrĂ„ket blossade upp. Speciellt en yngling i 18–19-Ă„rsĂ„ldern var aktiv men Ă€ven andra anslöt sig. Det utdelades knytnĂ€vsslag, sedan en dansk skalle. En person slog offret med en halvdrucken vinflaska i huvudet och 15-Ă„ringen föll omkull.Han lĂ„g försvarslös pĂ„ marken. Misshandeln fortsatte med sparkar mot huvud och kropp, rĂ„tt och hĂ€nsynslöst, förklarar Inge Barsk……………………………………..
http://makeashorterlink.com/?Q51012E3B
svensk privat kommentar:
IgĂ„r fanns en liten notis i Aftonbladet om en 15-Ă„rig pojke, som misshandlats i LuleĂ„. Denna misshandel har man emellertid tydligen ej bedömt som intressant att följa upp. (Eller finns det nĂ„got i papperstidningen?)Det hĂ€r kan ju misstĂ€nkas vara ett fall, dĂ€r media kĂ€nner pĂ„ sig (eller har direktiv) att inte fördjupa sig, dĂ„ det verkar som om gossen blev misshandlad pga sitt utseende.Det vĂ„ldsbenĂ€gna “gĂ€nget retade upp sig pĂ„ 15-Ă„ringens utseende. Han har kalrakat huvud. De uppfattade honom som en skinnskalle eller nazist.”SĂ„dana skall som bekant “krossas”.Det har varit i sĂ€ck, innan det kom i pĂ„se…Sedan 15-Ă„ringen slagits ned med en vinflaska mot huvudet, sĂ„ krossade gĂ€nget hans skalle genom sparkar mot huvud och kropp. DĂ€rmed hörsammade de vĂ„ldsbenĂ€gna gĂ€nget dagens svenska politikers uppmaning att “krossa” personer som de ogillar. Denne 15-Ă„ring rĂ„kade iofs bara pĂ„ tonĂ„ringars vis ha anlagt en ovanlig frisyr – men det Ă€r vĂ€l lĂ€tt hĂ€nt att man blir lite ivrig, nĂ€r man följer dagens svenska politikers uppmaning att “krossa dem”…


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.