16
jun
Seneste opdatering: 16/6-05 kl. 1636
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

fik nej til den totale overvÄgning:
Europaparlamentet sÀger nej till Storebror Thomas Bodström
Sverige har i EU tillsammans med Frankrike, Irland och Storbritanniens lagt fram ett mycket lĂ„ngtgĂ„ende och kostnadskrĂ€vande förslag som skulle ha inneburit att enorma mĂ€ngder elektronisk information om medborgarna skulle lagras – pĂ„ de registrerades bekostnad. Förslaget innebar att uppgifter om telefonsamtal, SMS och internettrafik skulle lagras i upp till tre Ă„r. Idag lagrar telefon- och internetföretag informationen sĂ„ lĂ€nge det behövs för att klara ut faktureringen, men sedan stryks data. Polis och andra rĂ€ttsvĂ„rdande myndigheter anvĂ€nder sig ibland av loggar över trafiken och nu skulle möjligheterna byggas ut genom att information om all elektronisk trafik skulle tvĂ„ngssparas och göras tillgĂ€nglig för myndigheterna…………………………………….

http://www.contra.nu/kommentar0524.html


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.